TG-1 * Transgallaxys Forum 1

Pages: [1]

Author Topic: De grootspraak van een ontmaskerde en doorgehaalde arts  (Read 950 times)

ama

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 1116
De grootspraak van een ontmaskerde en doorgehaalde arts
« on: September 24, 2008, 01:04:11 AM »

[*QUOTE*]
------------------------------------------------
Dottor Tullio Simoncini en de bestrijding van kanker
c
23 sep 2008 | Sophie J.M. Josephus Jitta

In Nederland is sinds enige tijd een alternatieve kankertherapie populair en wel de kostbare maar zinloze en gevaarlijke zouttherapie van ene Tullio Simoncini uit Rome, een veroordeelde en doorgehaalde arts, die in Italië door middel van candid camera ontmaskerd is. Hij heeft ook een Nederlandse website die bescheidener is dan de originele Italiaanse site van Simoncini, maar die natuurlijk niets verklapt over veroordelingenn en ontmaskering, en ook niets over het verdachte sterfgeval in Bilthoven in de herfst van 2007 in Bilthoven.


Simoncini, zoutspuiter
Onlangs ontving ik een verzoek om nadere inlichtingen omtrent dokter Tullio Simoncini's kankertherapie van de kant van een mevrouw die zich grote zorgen maakte om een kennis die, net als zij, door borstkanker was getroffen. Zij had haar in de lotgenotengroep van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis ontmoet, maar opeens had de kennis de reguliere therapie de rug toegekeerd en zich met huid en haar overgeleverd aan de wondertherapie van ene Simoncini. Helaas kon ik de bezorgdheid niet wegnemen.

Hoewel ik weet dat er op de website van onze vereniging al het een en ander te lezen is (zie rechts hiernaast) over deze nieuwste loot aan de kwakstam, kan het mijns inziens geen kwaad wat uitgebreider aandacht aan deze Italiaan en zijn opvattingen te besteden. Ik baseer mijn bevindingen op een paar Italiaanse websites, met name op zijn eigen curenaturali-site compleet met op video opgenomen gejuichenissen van genezen klanten, op een YouTubefilmpje uit een Italiaans televisieprogramma en op zijn Nederlandse website. Daarnaast heb ik nog eens de afleveringen bekeken die Nova en Netwerk dit jaar aan hem hebben gewijd.
------------------------------------------------
[*/QUOTE*]


mehr:
http://www.kwakzalverij.nl/751/Dottor_Tullio_Simoncini_en_de_bestrijding_van_kanker
.
Pages: [1]