TG-1 * Transgallaxys Forum 1

Advanced search  

News:We are Allaxys
We moved our news front to http://www.allaxys.com

The Forum 1 on Transgallaxys.com is only a backup archive!

Twin Update 8.5.2023


Warning to Amazon Data Services Singapore
Warning to Amazon Data Services Japan
Do stop your sabotage or you will be shot!

Pages: [1]

Author Topic: Über Simoncini und andere Betrüger  (Read 2016 times)

ama

  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 1201
Über Simoncini und andere Betrüger
« on: June 17, 2008, 09:14:27 PM »

Aus dem Archiv:

http://cryptocheilus.wordpress.com/2008/05/15/tros-radar-sluit-forum-reguliere-geneeskunde-vs-alternatieve-geneeskunde/#comment-1732

[*QUOTE*]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
# extrablogakenigma zegt:
juni 15, 2008 at 12:45 am

http://extrablogakenigma.wordpress.com

Nice to meet you.

AK Enigma
# peter zegt:
juni 15, 2008 at 7:38 am

@ JennyJo,

Een resume zoals Wilma schreef gisteren is wel degelijk constructief. Ik vergeet dat af en toe, wil te veel vooruit! Sorry, Wilma.
Ontkom ook vaak niet aan sommige foto’s van simoncini en het meest irritante is waar ik soms echt niet aan kan ontkomen, als ik hem hoor zeggen: Goodeeeeeeevening! Donder op man!…………………….
# Edward zegt:
juni 15, 2008 at 8:12 am

@Hallo AK Enigma. Interessante welkome info, We wisten overigens hier al precies hoe gek Hamer is en welk enorm spoor slachtoffers hij heeft achtergelaten, dat ie Hirneise opleidde, etc. Een heel kerkhof vol stelde ik al. Ik gaf al in een ander deel van dit forum een verwijzing naar een sterke Duitse anti-Hamer site met meer dan 150 gespecificeerde slachtoffers.

We leven helaas in een tijd waar beslist wordt of het Internet wel of niet gedomineerd gaat worden door dit soort Hamer achtige onzin info. Ik verwacht helaas een tsunami van gekte over bica en Simoncini in de USA met 300 miljoen inwoners. Utbehandelde mensen met een spoedige onherroepelijke dood voor ogen proberen vaak álles om hun leven te redden. Hebben ze tenminste het gevoel al hun vechtkracht gebruikt te hebben. Ze zijn desperaat en geniegd veel onzin direct te geloven.

Vandaar dat ik een lijst opstelde van 1800 alternatieve therapiën, Dit in een tabel geeft direct info aan kankerpatiënten wat sowieso zeer levensgevaarlijk bedrog is of niet. JennyJo transpoteert deze lijst die nog volledig getabelleerd moet worden als tegengif naar de USA.

Want: 600 alternatieve methodes claimen totale kankergenezing, terwijl dit waanzin is en niet kan of bevredigend getoond wordt. Hamer is slechts één van die 600 claimers. Eén succesvolle zou al wereldschokkend zijn.

Slechts hooguit 5-10% van de 1800 heeft na meer research en literatuur reviews potentie om ooit iets te kunnen betekenen als aanvulling naast een reguliere therapie, zoals bijv. PSK.
# Wilma zegt:
juni 15, 2008 at 9:08 am

De Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) heeft als doel de kwaliteit van de zorgverlening te bevorderen en patiënten te beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen van zorgverleners.
Volgens de wet mogen alleen zorgverleners met een erkende opleiding zich apotheker, arts, fysiotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut, tandarts, verloskundige of verpleegkundige noemen.
Dit zijn beschermde titels en voor hen bestaat een verplichte registratie.

Aan bovengenoemde beroepsbeoefenaren zijn bepaalde (be-)handelingen voorbehouden: de zogenaamde voorbehouden handelingen.
Aan de beroepsbeoefenaren kunnen tuchtmaatregelen, maatregelen wegens ongeschiktheid en strafmaatregelen worden opgelegd.
Dat gebeurt via de rechter.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar het Big-register

Quotes:
–De precieze definitie van voorbehouden handelingen in de wet B.I.G. is als volgt: Voorbehouden handelingen zijn handelingen die onaanvaardbare risico’s voor de patient meebrengen als ze door ondeskundigen worden uitgevoerd.
De voorbehouden handelingen zijn: Heelkundige handelingen, verloskundige handelingen, catheterisaties, endoscopieen, puncties en injecties, narcose, gebruik van radioactieve stoffen en ioniserende straling, cardioversie, defibrillatie, elektroshock, steenvergruizing en kunstmatige fertilisatie.–

– De wet B.I.G. stelt hier keer op keer en in ieder hoofdstuk en/of artikel een duidelijke regel in, namelijk: NIET BEKWAAM IS NIET BEVOEGD!!–

– Tevens is er een nieuwe strafbepaling bijgekomen in de wet B.I.G.
Het toebrengen van schade aan iemands gezondheid is strafbaar.–

Conclusie:
Het is niet eens het belangrijkste of Tullio Simoncini nu wel of niet een sterfgeval op zijn geweten heeft hier in Nederland. Het maakt het ‘alleen’ ontelbare keren erger dan het al WAS.
Hij had als niet-arts nooit naar Bilthoven MOGEN komen, want de handelingen die hij daar verrichtte waren zowiezo VOORBEHOUDEN.
Onder de Nederlandse wetgeving is Tullio: NIET BEKWAAM IS NIET BEVOEGD!!

Dat Fan/WWK/Coopery steeds schermen met de ONSCHULD van Simoncini zolang de rechtzaak over de onnatuurlijke dood van Sylvia op 8 okt. j.l. nog niet heeft plaatsgevonden is derhalve LARIEKOEK van de bovenste plank.
ALLE personen die hun medewerking verleenden om deze MENEER met zijn BEWEZEN NIET WERKENDE kanker’therapie’ met natriumbicarbonaat een platvorm te bieden zijn evenmin onschuldig.
Al deze mensen hebben GEEN recht van spreken, want van een vrije keuze voor de patiënt is geen sprake!
Een vrije keuze houdt in dat je weet waar je aan toe bent.

JJ:
–Maar kernvraag is helemaal of patienten wel of geen recht hebben op een vrije keuze en deze keuzevrijheid wordt ook door niemand bestreden.

De echte kernvraag is:
Moet het aan iedereen worden toegestaan om medische behandelingen aan te bieden, niet vallend binnen het kader van door de overheid vastgestelde normen voor medisch wetenschappelijk onderzoek, zonder dat duidelijk is wat van deze behandelingen de effecten en mogelijke bijwerkingen zijn en zonder dat patienten daarover (effecten en bijwerkingen) volledig en controleerbaar, dat wil zeggen schriftelijk, worden geinformeerd?

Het onderscheid regulier/alternatief is helemaal niet relevant, de kernvraag geldt voor iedereen die medische behandelingen aanbiedt.

Als Simoncini had op schrift had gezet dat van zijn behandeling geen enkele genezende werking is aangetoond en mogelijk dodelijk zou kunnen zijn, was Peter’s Sylvia er hoogstwaarschijnlijk niet aan begonnen.

De enige setting waarin je mensen gevaarlijke behandelingen kunt aanbieden waarvan het effect nog niet is aangetoond, is in het kader van geregistreerd medisch wetenschappelijk onderzoek.
Dat staat allemaal onder strenge controle, wordt alleen aangeboden aan uitbehandelde patienten voor wie geen enkele andere beschikbare behandeling nog uitkomst kan bieden, de patient kan er op ieder gewenst moment mee stoppen en hij hoeft er NIETS voor te betalen. Sterker nog, hij heeft recht op een vergoeding van gemaakte kosten.

Met zeggen: maar wij strijden alleen maar voor keuzevrijheid, draaien ze de zaak weer om en leggen ze de verantwoordelijkheid volledig bij de patient.–

Het wereldbeeld dat door Fan/WWK/Coopery geschapen is/wordt is de omgekeerde wereld.
Zelfs de verkeerde keuze valt bij hen onder vrijheid!
Zelfs promoten van een crimineel valt bij hen onder het recht van spreken!
Zelfs linken plaatsen richting deze Simoncini op kankerfora, waar kankerpatiënten die net de diagnose te horen hebben gekregen om raad vragen, is voor dit clubje niet moreel verwerpelijk!
Zelfs infiltreren op fora waar kinderkanker besproken wordt is geen enkel probleem, dat is namelijk vrijheid!
Zelfs kinderen dus willen blootstellen aan een ‘therapie’ die in vivo èn in vitro NIET WERKT.
Zelfs niet rectificeren nadat Tullio Simoncini zelf beaamt dat kanker toch géén schimmel IS, maar in de kern een schimmel ZOU bevatten, dat natriumBICArbonaat ALLÉÉN dus niet helpt en versterking behoeft om die kern TE KUNNEN bereiken.
Zelfs hierna blijven pronken met patiënten die genezen zijn of het op Bica alleen toch zo goed doen.
Zelfs Daan en Ronald van Yvette, waar het duidelijk NIET GOED mee gaat compleet negeren.
Zelfs nu nog durven spreken over het WELZIJN van kankerpatiënten, die al die ‘keuze’s’ toch zo hard nodig hebben.
Zelfs nu nog NIET DURVEN spreken over de vlucht van Simoncini naar Amerika, waar hij een nieuwe voedingsbodem heeft gevonden voor zijn gedachtengoed met hele ANDERE UITGANGSPUNTEN!
Zelfs nu nog durven beweren dat deze MENEER het volste RECHT heeft op de aandacht van serieuze wetenschappers als aanloop op zijn Nobelprijs voor de geneeskunde.
Zelfs nu nog over het hoofd zien dat minstens 1799 andere kwakzalvers dat ook wel zouden willen!

Als kankerpatiënt blijf ik een oproep doen aan alle weldenkende gezonde mensen/patiënten om niet in deze waanzin mee te gaan en elkaar ervoor te BLIJVEN WAARSCUWEN.
Dat maakt uiteindelijk een wereld van verschil, ZIE JE??!!
# Wilma zegt:
juni 15, 2008 at 9:24 am

http://nl.youtube.com/watch?v=GIE05JVgIgI

Nu op naar Amerika voor het vervolg van de Thriller Bica, met Killer Simoncini in de hoofdrol.
# peter zegt:
juni 15, 2008 at 9:39 am

Ha, die Kees!!!
Aan te klikken op http://www.kanker-actueel.nl in linkerkolom d.d. 15 juni 2008 of http://www.kanker-actueel.nl/index.asp?blz=an_al.DCA

DCA = Dichloroacetic wordt door onderzoekers van Harvard Medical School als een mogelijk uitstekend middel tegen vorming van kankercellen benoemd in verklarend artikel in de New Scientist. O.i. interessant omdat de relatie ook wordt gelegd met theorie van dr. Warburg over de rol van de stofwisseling bij de vorming en bestrijding van kanker. Artikel geplaatst 15 juni 2008

Dr. Wim Huppes (DCA) schrijft dat zijn arts hem beter heeft verklaard en het goed met hem gaat. 15 juni 2008.

Kees braam
webmaster http://www.kanker-actueel.nl
# Edward zegt:
juni 15, 2008 at 10:56 am

@Cavitat bekeken.

Mijn mening:

Je kunt strijden TEGEN dingen. Win je niet, het Internet wordt overspoeld met een tsunami van onzin. En de slachtoffers, eens snel overtuigd, zoeken zeker niet naar de cobratjes’s onder het gras. Integendeel, maakt geen indruk!

Je kunt strijden samen MET personen, maar bij kanker is de alternatieve tegenpartij meestal niet open voor de nadelen van de ten onrechte geclaimde “wonderen”. Vechters geschikt voor MET zul je wel vinden, maar dan wel met een vergrootglas.

Je kunt strijden VOOR duidelijkheid. Ooit over enkele jaren is er een sorteerbare EXCELL lijst, overal bekend op het Internet, waar je in het Engels kunt nazien bij kanker waar van de 1800, nou nee dan vast wel veel en veel meer methodes (2500 lijkt ooit over jaren haalbaar), te verwachten is. Geschikt voor vertaalprogramma’s.

Kolommen Bijv. over:
1. Claimt men totale kankergenezing (schatting van aantal claims) (ca 33% doet dit ten onrechte)?
2. Publiceerde men betrouwbaar hierover (99% niet). Link naar literatuur. Voorbeeld van wél succes (1x) bij uitbehandelde longkanker was germanium.
3. Toonde men echt professioneel verifieerbare gevallen (99% niet).
4. Werkt de behandeling zogenaamd voor de meeste vormen van kanker (= verdacht)?
5. Genas men dieren ermee met vergevorderde kanker (99% niet). Ontbreken hiervan is zeer verdacht. Kans op grove bijwerkingen.
6. Bewees men de theorie in schaaltjes (90% niet)?
7. Toonde werking bij humane kanker overgeplant in dieren (xenotransplantaties) (99% niet)?
8. Is er überhaupt literatuur? Of alleen eigen site of boeken.
9. Wordt ergens specifiek een rood stoplicht gegeven? Waar dan?
10. Onnodige sterfgevallen gemeld (schatting van aantal)?
11. Zware bijwerkingen gemeld?
12. Klinische studies uitgevoerd ter aanvulling van mainstream therapie? (3-5% wel)
13. Een levensgevaarlijk- cq onzin kwalificatie getal (getal van 1-10).
14. Verkopen de voorstanders supplementen, apparaten of behandelingen?
etc etc

Zeker een waanzinning gigantische klus. Misschien iets voor een groep zoals van James Randi? Kan ie mensen voor inhuren (deel van dat miljoen voor inzetten)? Dat geld wordt toch nooit opgehaald!
# JennyJo zegt:
juni 15, 2008 at 11:00 am

@ Edward,

Ik wil je wel helpen met de gegevens in Access zetten, ik ben goed bekend met Access.
# Edward zegt:
juni 15, 2008 at 11:17 am

@ Hallo JennyJo;

Heel graag. Ik zal af en toe nog een studietje hier en daar toevoegen, maar die tabel laat ik zelf min. nu een jaar rusten i.v.m. gigantische drukte.

Ik hang er ook niet aan. Het is totale free info, een ieder mag hier een tabel van maken.

Lijkt me perfect als je dit in een ACCESS zou zetten. Werkelijk super. Sorteren geeft overigens een enorm inzicht is mijn ervaring! Als je dit op het Internet zet krijg je vanzelf ook allerlei aanvullingen toegesuurd verwacht ik.

Hpelijk sneeuwt alleen de positieve 3-5% niet onder in de gigantische zeer verwerpelijke waanzinnige genezings claim chaos. Misschien kun je met die Randi’s samen wat bereiken as dit in ACCESS op het Internet staat?
# cryptocheilus zegt:
juni 15, 2008 at 1:30 pm

http://www.transgallaxys.com/~kanzlerzwo/showtopic.php?threadid=3906? Toch?
# JennyJo zegt:
juni 15, 2008 at 2:03 pm

@ Allen,

Gisteren kreeg ik een mail van ama, die het Transgallaxy forum beheert. Dit naar aanleiding van een ander forum, waar ik een discussie had met Astrada, die een groot aanhangster blijkt niet alleen van simonici en rath, maar ook van de creep Hamer.
Toen ik moeilijke vragen ging stellen, haakte ze af en laat niets meer van zich horen. Echter, de Duitsers hebben het wel gezien en stuurden me via de website een mailtje.

Hamer is echt een van de griezeligste mensen die ik ken, daarbij vergeleken is simoncini een beginneling. Kun je nagaan hoe erg Hamer is, als de beginnelingen al zo vreselijk zijn!
# Edward zegt:
juni 15, 2008 at 8:37 pm

@JennyJo:

Ik gaf al eens een link naar de doodgriezelige Hamer sekte:

http://www.deathsect.com/

Deze site heeft een meer dan treffende naam.

Met o.a.:

Former associates of Dr. Hamer report that they saw no-one who was healed by Dr. Hamer

en met de >140 Todesliste:

http://www.ariplex.com/ama/ama_ham2.htm

Waarschijnlijk >1000 onnodige slachtoffers.

Gelukkig is er dus in Duitsland prima oppositie tegen deze serial killer, die Lothar Hirneise schijnt opgeleid te hebben.

Die Lothar van het boek: Chemo heilt Krebs, und die Erde ist eine Scheibe.

Ach, mensen pleegden al gezamelijk zelfmoord om de laatste UFO verborgen achter een komeet nog te kunnen heen. Op naar de sterren, astrada bevat ook al het woord astra…

Mijn waarneming: Hamer und Hirneise toten effectiv Krebs, aber zugleich auch ihre Patienten und Patientinnen. Succes rate is dan indirect: 100% krebs ausgerottet. Tsja, ze zullen wel weer veel Fans krijgen.
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 5:48 am

http://www.bolenreport.net/

Het gedachtengoed van Tim Bolen ter informatie.
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 5:57 am

http://www.huldaclark.com/

Het gedachtengoed van Hulda Clark ter informatie.
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 6:58 am

Informatie over Sarah en Bob Jones, die Simoncini sponserden, is te vinden in tal van bovenstaande berichten.

Er komt ook weer een Robert langs, ditmaal met de achternaam Rowen.
http://www.secondopinionnewsletter.com/

De voedingsbodem daar door o.a. dit gedachtengoed:
http://www.cancerfightingstrategies.com/print.html
Cancer Strategy #6: Candida And Fungal Infections May Cause Cancer…
Eliminating These Fungal Infections Is Vital For Getting Rid Of Cancer

Als het voetballen al verveelt of gaat vervelen meters leesvoer:
http://distance-healer.com/29.html

Wat ik in de gauwigheid gezien/gelezen heb is er niets nieuws onder de zon.
Het kwakzalversgehalte springt zowat van het monitorscherm af.
Ook in Amerika tal van ‘goedzakken’ met het niveau van een te lang gebakken hamburger, die precies weten wat een kankerpatiënt te doen of te laten heeft.
Uiteraard voert het laten/verlaten van reguliere behandeling de boventoon.
Vanwege de zeer discutabele gezondheidszorg/zorgverzekeringen in Amerika zal het snel, maar vooral goedkoop genezen van kanker nog meer spreken dan in Nederland, het doe-het-zelven vele malen aantrekkelijker.
Het ‘klimaat’ is in de USA dus prima voor kwakzalvers, vandaar dat Simoncini niet voorniets net daar zijn handeltje weer op poten probeert te zetten.
Die weet verdomd goed dat ie in Nederland en Italië ver is uitgekakt en justitie van beide landen in zijn nek staan te hijgen.
# Edward zegt:
juni 16, 2008 at 7:00 am

Link op Libelle forum over specialisten “Kees en Edward”:

Zie http://www.libelle.nl/mijnlibelle/forums/1/1067821/ShowThread.aspx

en dan het 2e item.

Dit toont de bijna onverbeterlijke alternatieve neiging om mensen op voetstukken te zetten. Diverse alternatieven laten zich dit aanleunen, Kees Braam wordt op enkele sites al “ervaringsdeskundige” genoemd, whatever that may be. Net als Henk Trentelman.

Echter, al leest men 100.000 alternatieve websites over kanker, dan ben je by-far geen “specialist”.

De persoonlijke voorkeuren, vooroordelen, complotneiging e.d. verhinderen dit vaak sowieso al. Deze neigingen kunnen er maar al te vaak toe leiden dat men mensen van rationele behandeling afhoudt, zie de Hirneise/Hamer stroming in Duitsland, bijv.

Ook het ontbreken van een opleiding oncologie, wat je zou moeten verhinderen enige sturende uitspraak te doen, wordt niet als een nadeel gezien, In diverse alternatieve kringen denkt men dat die gedreven hardwerkende specialisten meestal onder de plak zitten van big pharma en hun argumenten dus niet tellen…

Ik zie mijzelf als iemand die de boel op een rijtje zet, in de hoop dat de weinige rationele alternatieven die samenwerking met regulier nastreven hier iets mee kunnen. Positieve elementen zitten er dan zeer zeker tussen.

Een goed begin zou primair zijn 90% zeer bespottelijke items van de 1800 niet alleen in de prullebak te gooien, maar er wereldwijd, bijv. via een ACCESS tabel van Jenny-Jo, een permanent knalpaars waarschuwings stoplicht achter te zetten.

Hopelijk bespaart dit veel mensen een onnodig ellendige dood, en hun nabestaanden het aflossen van de vaak pittige kosten ervan.

Er bestáát geen succesvolle stand-alone alternatieve therapie tegen kanker, ook niet één binnen de 1800 lijst, en die zal ook never nooit niet bestaan.

Lees het pluis - Niet-pluis systeem op http://www.iocob.nl waar ik volledig achter sta.

http://www.iocob.nl/kanker/iocob-niet-pluis-test-voor-kanker-behandelingen.html

Wonderen bestaan niet! En als ze toch blijken bestaan, dienen ze direct en professioneel in de medische literatuur gezet te worden, desnoods in één van de vele alternatieve medische tijdschriften…
# Fan zegt:
juni 16, 2008 at 7:49 am

http://www.iocob.nl/nieuws/nieuwe-hoogleraar-relativeert-ebm.html
citaat:
Nieuwe hoogleraar VUMC relativeert EBM
De nieuwe hoogleraar Yvo Smulders, leerstoel interne geneeskunde aan de VU laat precies dat geluid horen, dat IOCOB al jaren uitzendt. Namelijk dat veel binnen de geneeskunde helemaal niet bewezen is, en dat artsen meer moeten leren varen op de intuitie. Hij zei dit in zijn inaugurele rede op 11 juni 2008. Een voorbeeld van en verlichte hoogleraar. Geen dogma, maar realiteitszin!
Persbericht:
Evidence based: Hoezo, bewijs?
Artsen hebben vrijheid van handelen nodig
11 juni 2008 lees verder op de link.

einde citaat.

Zie hier! Hoezo alles is bewezen??? Regulier werkt dus ook met niet bewezen behandelingen? Pot verwijt de ketel!!! En de mensen maar geloven dat alles bewezen is?? Nog een klokkenluider erbij. En zo zullen er nog meer volgen!! Hoe dan ook, het roer moet om en gaat om, het duurt niet lang meer!!!
# Edward zegt:
juni 16, 2008 at 8:15 am

Vaag herinner ik mij een knalrood stoplicht op het IOCOB voor Simoncini.

Die smerige alternatieve oplichter moet wel erg over de schreef zijn gegaan om in een sterk pro-alternatief milieu zo’n permanent waarschuwend stoplicht te krijgen.

En zeer terecht, na de ravage die hij in Bilthoven aanrichtte op werkbezoek, of zit het IOCOB ook al weer onder de reguliere plak, hihi?

Het IOCOB zal dit rode stoplicht voor Simoncini nooit verzwakken, wat ik je brom. Zij doorzagen het grote gevaar en de schaamteloze misleiding meteen, gelukkig.
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 8:31 am

Simoncini is/blijft een veroordeelde, uit zijn ambt gezette basisarts, die verboden handelingen verrichtte/nog verricht en fraudeerde/fraudeert.
Al zijn verdere titels zijn gelogen door deze prutser.

Meneer Tullio Simoncini mag zich terecht al jaren geen arts meer noemen!

Dat er in de reguliere geneeskunde tal van zaken voor verbetering vatbaar zijn is:GEEN VRIJBRIEF VOOR KWAKZALVERS.
Die vallen niet onder geneeskunde, maar onder list/ bedrog en dus criminaliteit.
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 8:39 am

IOCOB:

http://www.iocob.nl/kanker/natriumbicarbonaat-bij-kanker.html

http://www.iocob.nl/kanker/kanker-zou-een-schimmel-zijn-de-theorie-van-tullio-simoncini.html

http://www.iocob.nl/kanker/kanker.html

ROOD ROOD EN HET WORDT DAAR STEEDS RODER!!!
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 10:12 am

Nog meer ROOD om eens lekker op de dansen:
ROOD ROOD ROOD!!!! Heerlijke kleur.

http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=223279
# puma73/ton zegt:
juni 16, 2008 at 11:26 am

Ze krijgt op het trosradar forum ongeveer hetzelfde te horen, dus probeert fan het hier maar weer eens. Volgens mij kickt er op om hier afgekat te worden.
# JennyJo zegt:
juni 16, 2008 at 11:37 am

@ Fan,

Als jij het voor het zeggen zou hebben in dit land, zou je dan de reguliere geneeskunde verbieden?
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 12:22 pm

@JJ

Nee dat zou Fan niet!!!
Ze gaf eerder aan alleen moeite/afschuw te hebben met/van oncologie!!
Voor de rest gaat ze gewoon naar regulier.
Zelf nooit kanker gehad, er geen bal van weten/willen weten en dan het woord WELZIJN in de mond durven nemen.

Waar dan de behoefte vandaan komt om op misselijkmakende/leugenachtige wijze in de bres te springen voor kwakzalvers en met name haar afgod Tullio the Criminal is mij volslagen onduidelijk. VOER VOOR PSYCHOLOGEN!!!
# Edward zegt:
juni 16, 2008 at 12:54 pm

@Wilma,

Een ieder die claimt een goedkoop genezend middel tegen kanker te hebben, waar big pharma niet aan wil, kan wereldwijd op veel support rekenen, en wordt bijna automatisch 100% geloofd.

Geloof je eenmaal Holt, dan ook Simoncini, dan ook Hamer, dan ook Royal Rife, dan ook Hulda Clark, dan ook Boegem, etc + dan ook automatisch 594 andere totale kankergenezingsclaimers in één keer ook VOLKOMEN kritiekloos.

Immers je zit in de complot trein, en een ieder die in die trein rationele vragen over therapie 601 durft te stellen, mag bij het volgende station smadelijk weggehoond als het kan vernederd uitstappen.

Immers, big pharma wordt gezien als schurken en sceptici als slechte mensen, en wee degeen die hen indirect via een slimme in de verte steunt zoals ik graag doe, die wordt het leifst sociaal geisoleerd op zo’n wijze, dat anderen dat niet meer durven.

De ego’s of commerciëlioos die de tent leiden pikken rationele interne vragen echt niet. Slecht voor het sprookje, therapiecentrum of de busine$$.

Ik was ooit toevallig gast bij een sessie kleurentherapie. Op de vraag waar ik voor stond, antwoordde ik evidence-based alternative medicine en samenwerking met regulier. Weinig blijk van waardering.

Een dame van zo’n 50 jaar stoof overeind en stelde: oh, ik heb mijn hele leven al zo’n hekel aan wetenschappers, eindelijk zie ik er één!

Ze was direct totaal doof en onbereikbaar, mijn positieve doelen interesseerden totaal niet, en ze bleef me de rest van de sessie met felle intens verwijtende ogen bijna kotsend van weerzin achtervolgen!

Vooral toen ik een keer breed teruggrijnsde en knipoogde bewees ik eens te meer intens slecht te zijn.

Dit soort lui vecht zich desnoods dood voor de Simoncini’s van deze wereld, vrees ik.

So simpel werkt VOER VOOR PSYCHOLOGEN.

Doodeng, als zo’n clubje Fan-atici elkaar gaat versterken. Ieder vrijdenker wordt asap weggeëlimineerd.
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 3:59 pm

@Edward

Heb jij teruggegrijnsd èn geknipoogd met je knalblauwe ogen bij kleurentherapie?
Naar zo’n huppelk…………dame die meteen overeind stoof NA een zinnig antwoord?

Dan had je vast je tanden niet goed gepoetst en waren die niet wit genoeg!
Logica Edward, dan kom je al een heel eind!!
# Edward zegt:
juni 16, 2008 at 6:50 pm

@Wilma,

Ik had die dame gewoon als een gentleman om mijn vinger moeten winden. Werkt doorgaans als een TGV.

Maar ja, een verdorven heksje zag in mij primair een bedreigende inquisiteur.
En zowaar, ze had door haar agressie mij zowaar ook een beetje nijdig, so geht das..

Logica brengt me een heel zinnig eind zeg je?

Logica legt het helaas meestal af tegen grote egogroepen, slimheid, dominantie, zakelijkheid, groepsdwang, etc.

Psycho-logica is dat, immers, heeft bij ons Fan alles te maken met het extreme taboe op interne kritiek in haar kringen. Wee degene die daar naunceert!

Immers haar voorouders leefden millennia in de oertijd stamverband, en degene die tegen de interne stamconsensus inging werd geelimineerd.

De tovenaar had dan al snel van de Grote Geest doorgekregen dat die te mondige Fan de toorn van de goden had opgewekt, en de schuld was dat de jacht zo slecht ging, etc.

Graag zagen de goden haar ritueel geofferd, etc. Het Fan principe heeft dus alles te maken met oeroude live-or-die groepsdwang taboe op tegen de grote Leider ingaan.

In haar kringen zal en moet regulier down geluld worden. Ze past zich weliswaar gretig aan, maar ooit teruggaan in standpunt voordat haar groep zover is betekent verstoting.

Ze heeft dus met een ietsje ego-rigiditeit allerlei forums afgestroopt, met haar uitgesproken antireguliere waarheden, en dan doet het heel erg zeer een ego stapje terug te doen vanuit het Grote Gelijk en tegenover haar spijkerharde achterban haar standpunt openlijk te temperen…

Simple comme bonjour dus, voer voor psychologen bij deze ontrafeld, overigens weet je nooit zeker of mijn ogen inderdaad helblauw zijn. Ik claimde dit slechts. En claimen kan zelfs een Boegem, een Simoncini etc als de beste.

Ik knipper mijn grijsblauwe ogen en verblijf, hoogachtend, getekend: Ehmed
# Edward zegt:
juni 16, 2008 at 6:59 pm

@Wilma, overigens ben ik uiteraard na vele dreigingen van Fan nog nooit aangeklaagd wegens het beledigen van een kwakzalver in functie zoals de blijkbaar volgens de rechter in Italië intens verdorven Simoncini.

Veel geschreeuw en weinig wol, binnenkort heeft Tullio via zijn boeken en cursussen in de VS, geslaagd als oplichter, gewoon zijn portefeuille vol…

En ons Fan maar jammeren dat we schelden, en Ton maar woedend stellen dat we een “potentieel mensheid reddende therapie” vertrappen, die in mijn ogen nog geen straathond of zwerfkat genezen heeft…. Evenmin als die Hammerhaai in Duitsland iemand gered heeft, integendeel, een heel Friedhof vol heeft gemaakt. Oeps, wéér een proces. Waar moet dat heen?
# Marer zegt:
juni 16, 2008 at 8:42 pm

Vrijdag bij de apotheek een pagina van het AD (Van de 13e?) gelezen. Interessant artikel over vruchtbaar blijven van een vrouw na bestraling en of chemo. Er kan zelfs een eileider van de vrouw in de bovenarm geplaatst worden. Gaat de rijping van de eicellen toch door.

Hoezo willen artsen zoveel mogelijk chemo in een mens pompen en bestralen?

Gelukkig wordt er nu onderzoek gedaan om de vruchtbaarheid van vrouwen met kanker
in stand te houden. Als zij zijn genezen kan de kinderwens misschien ook nog vervuld worden.
# peter zegt:
juni 16, 2008 at 9:16 pm

quote: Regulier werkt dus ook met niet bewezen behandelingen.

Gelukkig maar, elk gezond uitgeoefend beroep werkt OOK met niet ‘bewezen’ behandelingen. In dit geval de normale ontplooiing van de geneeskunde.

In tegenstelling tot kwakzalvers die altijd werken met onbewezen behandelingen.

En zoals bekend in dat beroep nooit kan bogen op ook maar 1 bewezen behandeling.

Met de groeten aan de ‘non homo sapiens’ henk trentelman.
# JennyJo zegt:
juni 16, 2008 at 9:45 pm

Regulier gaat NOOIT zomaar iets uitproberen. Als men gaat werken met een onbewezen behandeling, dan zijn er altijd zeer sterke aanwijzingen dat de behandeling effectief zal zijn.

Maar tegen Fan kun je niets zeggen, die verdraait alles.
En als ze ze graag reclame wil maken voor alternatief, laat ze dan eens met de goeie mensen uit het alternatieve veld komen! Maar ze komt alleen maar met oplichters.
# grootvader zegt:
juni 16, 2008 at 11:42 pm

Hoe gek je kunt zijn als patient.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/4244130/_Ontucht_door__mental_coach___.html

Zelfs sperma als genezing?

Lekker hoor, dat alternatieve.

Grootvader
# Marer zegt:
juni 16, 2008 at 11:47 pm

Bericht op weblog Ivette en Jorg.
Er is gekozen voor DCA. Hij heeft alleen last van de pijnstillers!
En dan de moeilijke keuze van een privé kliniek als je op vakantie gaat naar Griekenland.
Wat haalt een mens zich aan.
Ik zal dit gedrag wel nooit begrijpen.
# Wilma zegt:
juni 16, 2008 at 11:53 pm

Ben net even via de achterdeur op bezoek geweest bij Tros-Radar.
Bij Fan is de plaat gewoon blijven hangen en ze komt met dezelfde links en argumenten als op ons forum bij de Tros dat opgeheven werd, het lijkt alsof dat nooit bestaan heeft.
Het is net alsof de tijd heeft stilgestaan en er intussen niets gezegd en bewezen is door al die weldenkende tegenstanders.

Van modereren hebben ze daar intussen dus nog steeds geen kaas gegeten, want ik ken de links/de ‘argumentatie’ van Fan onderhand van buiten.
Gisteren waren Simoncini en Huppes nog steeds helden en het WWK mensen die hun nek uit durfden te steken.
Adviseren doet ze niet, slechts patiënten op andere mogelijkheden wijzen, er is zoveel keuze naast opereren/ chemo/ bestralen en mensen moeten dat toch weten, hebben recht op juiste informatie.
De bonussen/hoge kosten van reguliere kankerbehandelingen komen langs, mijn kostenplaatje met de waarheid lijkt nooit gepubliceerd.
Alles, maar dan ook werkelijk alles, is het ene oor ingegaan en het andere direct weer uit.
Niet slechts verregaande dommigheid, maar een compleet ontbreken van moreel besef!
Ik hoop van harte dat de WWK, the Coopery en aanverwante clubjes binnenkort onder criminele organisatie’s vallen en keihard aangepakt kunnen worden door justitie.
Het zou het welzijn van alle kankerpatiënten zeer ten goede komen.
# JennyJo zegt:
juni 17, 2008 at 1:19 am

@ Marer,

Ze willen het zelf absoluut zo. Ik begrijp er ook niks van, helemaal niks. Ik hoop dat het goedkomt maar ik vrees het erste. Wat bezielt die mensen toch, ze hadden allang targeted therapy kunnen doen. Maar nee, dat heeft misschien wel bijwerkingen.
Ach. laat ook maar.
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 2:20 am

@Marer

Heb net het verslag van Yvette gelezen!
Eerlijk gezegd moet ik enig gevoel van compassie erg ver zoeken op het moment.
Werd/ben behoorlijk wrevelig van dit wazige, oppervlakkige verhaaltje.
Wat doen die mensen zichzelf en elkaar aan inderdaad?!
Begrijpen doe ik het wel, maar het er ook mee eens zijn is iets heel anders.
Deze mensen zijn compleet het contact met de realiteit verloren en zouden beter af zijn met goede psychologische begeleiding.
Hulp die ze niet nodig hebben in hun fantasiewereld waarin ze altijd gelijk hebben en alles wat krom is recht wordt gezien en ervaren.

De keuze voor DCA is voor mij onlosmakelijk verbonden met de bijeenkomst van 1 juni j.l. van de WWK in Amersfoort en de reclameboodschap van ene Pim, die na 5 behandelingen daarmee zowat uit de dood was verrezen. Hallelujah!!!
De leider van dat clubje is ene Henk Trentelman, die zelf weer onderdeel uitmaakt van een groter geheel.
Simoncini werd door hem naar Nederland gehaald en door Henk wisten velen de weg naar Rome te vinden om zich in een 3e rangskliniek te laten ‘behandelen’ door deze Tullio.
Noch in het verslag van die bijeenkomst, noch in het verhaaltje van Yvette staat geschreven dat natriumbicarbonaat bij Ronald totaal geen effect heeft gehad en zijn gezondheid alleen met de dag verslechterde.
Schijnt niet uit te maken, als het een niet helpt pak je het andere via een dubieuze heilpraktiker dit keer.
We zouden er goed aan doen om de lijst van Edward op de site van Yvette te plaatsen, kunnen ze ezeltje prik gaan doen om na DCA het volgende te kiezen uit de minstens 1798 ‘mogelijkheden’ die overblijven.
Als Ronald tenminste intussen nog geen rust heeft gevonden tussen zes planken.

Kees Braam plaatste gisteren een dagboek over een andere DCA-gebruiker op zijn site. Dat mogen alleen betalende leden lezen.
Indirect dus reclame voor een therapie die nog lang niet op mensen toegepast mag worden, maar Braam kijkt niet zo precies, als ergens al serieus onderzoek naar gedaan wordt, mag je gerust al aan de gang ermee na fase1studie ofzo, geen enkel probleem.
Dit is de aankondiging van Kees:
Man met zeer ver uitgezaaide prostaatkanker gaat in navolging van dr. Huppes ook DCA gebruiken. Lees hier het dagboek dat zijn zoon bijhoudt. Artikel geplaatst 15 juni 2008.
Braam heeft een disclaimer en is dus ook niet verantwoordelijk voor wat mensen met informatie doen en brengt niemand op verkeerde ideeën zullen we maar zeggen.
(Oma Hulda, ja hoor ze leeft daar nog)
Wim Huppes, goed voorbeeld doet goed volgen zullen we maar zeggen, want ook Ronald en Yvette keken naar deze Wim en geloofden alles wat hij beweerde.

Als ik lees wat voor vervelende dingen DCA met je kan doen, ben ik het met JJ eens dat je net zo goed chemo kunt nemen.
Dan is er tenminste sprake van een goed behandelplan en heb je een plek waar je 24 uur per dag terecht kunt in geval van nood.
Lijkt me zo’n heilpraktiker in Duitsland erg ver weg, maar ja dan zal regulier wel weer mogen komen opdraven.
# Edward zegt:
juni 17, 2008 at 6:46 am

@Wilma, daar zie je het weer. Braam heeft zich zo vastgelinkt aan die Hulda, dat hij het gezichtsverlies zou vinden dit af te zwakken. Voer voor psychologen, nee hoor, nek te ver uitgestoken, trots en kan en wil niet meer terug!

Hj zei op tros radar iets dat allerlei gerespecteerde alternatieve artsen best heil zien in de darmspoeling. En dan is de kous af, want hij heeft veel respect voor artsen.

Dat er diverse onnodige doden vallen door de darmspoeling? Negeren of wegstrepen dan maar. Terwijl dan onmiddellijk een nuancering of waarschuwing op zijn plaats zou zijn. Maar ja…

Hij vernaggelt al het goede op zijn elk-wat-wils site door het geboefte miltimiljonair dievegge Hulda er pal naast te zetten en beroemd te noemen, dan nemen professionals de rest nogal makkelijk ook niet serieus, nogal wiedes!

Zolang Hulda en mogelijk andere kwakkers pontificaal zonder waarschuwing op zijn site blijven staan, mijd ik deze in elk geval. Al is er af en toe best veel interessants te zien, zoals Valstars lijst. Maar die staat ook op http://www.ngoo.nl
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 8:45 am

@Edward

Site van Kees:

15 juni 2008: Wim stuurde ons een mailtje met deze tekst. Het gaat dus goed met hem. Overigens alle informatie over DCA bij elkaar gezet onder andere alternatieven - DCA. O.a. nieuw verklarend artikel uit de New Scientist waarom DCA zo goed zou werken bij kanker.

Dit schrijft Wim ons:
Ikzelf ben echter intussen beter verklaard door mijn arts. Ik zie dit nog wel graag bevestigd met een scan (in de planning voor begin augustus). Mijn arts heeft echter wel gelijk, het gaat erg goed met mij. De verwachting is dat ik door het dichloorazijn ben genezen.

Groet,

Wim

Zelfde dag:
Man met zeer ver uitgezaaide prostaatkanker gaat in navolging van dr. Huppes ook DCA gebruiken. Lees hier het dagboek dat zijn zoon bijhoudt. Artikel geplaatst 15 juni 2008.

Als dit geen regelrechte reclameboodschap voor DCA is vreet ik een bezem, disclaimer of niet.
Eerst jou Edward de hemel inprijzen voor je perfecte analyse van een eerder bericht van Wim Huppes.
Huppes werd door jou ongeloofwaardig gevonden omdat hij zowiezo tegelijkertijd meerdere reguliere medicijnen slikte, maar je wees tevens op de vele gevaren van DCA op zich.
Braam wacht een tijdje en na bovenstaand mailtje is het hek van de dam.
DCA mag/moet gepromoot worden en zal vast de volgende hype worden in Natriumland.
Op basis van een verwachting wordt DCA alvast op de menukaart gezet.
Genoeg klanten die als proefkonijn ter tafel willen verschijnen.

M.i. gaat het om roem, ego, zelfbevrediging en vooral niet over het welzijn van kankerpatiënten op dit moment, die zijn van ondergeschikt belang.
Dat experimenteren met medicatie aan strenge voorwaarden/regels is verbonden, och wat een gezeur!
Stel je toch eens voor dat DCA over een paar jaar regulier gebruikt gaat worden, kan je jezelf toch op de vooruitgestoken borst slaan omdat je als visionair/pionier aan de juiste kant van de wieg hebt gestaan.
Kan dan een leuk boek over geschreven worden:’Huppes in de Bramenstruik’
Op de achterkant net zo’n foto als de stralende Henk Trentelman met zijn arm over de schouder van Tullio Simoncini.
Om de nek van Kees en Wim hangt een lintje van Bea of wellicht dan van Alex.

“Ik ben zo blij, zo blij, dat mijn neus van voren zit en niet opzij”
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 9:37 am

@Allemaal

Vandaag is het 3 jaar geleden dat na een borstbesparende operatie op 8 juni naar het ziekenhuis vertrok voor de amputatie van mijn rechterborst.
Dezelfde kamer, hetzelfde bed, dezelfde,voortdurend schetenlatende, demente bejaarde mevrouw.
Op 8 juni was het bijna een feestdag door de zeer goede en prettige bejegening/opvang van alle personeel, ook naar mijn dochter toe ze werd overal bij betrokken.
We zijn die dag zeer goed gehumeurd naar huis vertrokken, want zelfs de slagboom van de parkeerplaats bleek niet meer te werken en was al die uren parkeren gratis, jeah!
Op 17 juni had iemand anders de leiding en die was duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt en schoffeerde zelfs mijn dochter en de toen ook aanwezige partner van haar.
Door de zwaardere pijnmedicatie was ik te suf om adequaat te reageren, ik zag en hoorde, maar niet alles drong echt tot me door, dat kwam thuis pas.
Alle details zal ik jullie besparen, maar het was een zwarte/traumatische dag door gebrek aan bejegening/begrip.
Ik werd door hoofdzuster Ka de Grote o.a. op een warme dag de ’straat’ op gestuurd zonder noodprothese onder mijn t-shirtje, terwijl daar voor gezorgd had moeten worden.
Mijn dochter( ook ik een beetje) heeft gepraat als brugman, maar zonder resultaat, we moesten niet zo zeuren.
Achteraf:”Wat een blunder, SORRIE dat had nooit mogen gebeuren!!” Weer een sorrie om in te lijsten en op te hangen.
Mijn borst ging naar de patholoog om daar in plakjes gesneden te worden en daarna in de verbrandingsoven bij de rest van het labaratoriumafval.
Dadelijk ga ik naar de winkel om wat lekkers te kopen voor bij de koffie om mezelf te troosten vanwege deze crematie, ik zit nu te huilen mogen jullie rustig weten.
Verder zal ik er niets meer over zeggen, want ik begrijp dat er mensen zijn die berichten over ‘gebak op tafel’ bespaard moet/mogen worden, daar kreeg ik onlangs een mailtje over n.a.v. mezelf tracteren op een eerdere zware dag.

Twee seconden slaan soms wonden die ik zwijgend achterhoud.
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 9:50 am

P.s.
De volgende morgen had ik om 9 uur al zelf een prothese in elkaar geknutseld van schuimrubber, watten en verband! Prima resultaat, geen hond die het zag!
Vrebaasde blikken en complimenten van de thuiszorg die even later de wond kwamen verzorgen.
Wilmaatje is nooit voor een gat te vangen, maar ik ben Superwoman niet, het deed/doet nu nog pijn dat dat gefröbel überhaupt nodig was, ook al kan ik dat perfect.
# Marer zegt:
juni 17, 2008 at 2:06 pm

Precies het tegenovergestelde bij mij. 17 juni 2004 rechterborst “ingeleverd”. 18 juni voorlichting over prothese en b.h. Nu moet u maar even passen! Wat???, ik had toen al last van pijn (bleek later neuropatisch te zijn er is een bepaalde zenuw doorgesneden) dus passen was ik niet van plan.
“Maar u wilt toch netjes het ziekenhuis uit?”
Ik heb toen geantwoord dat ik er altijd netjes uitzie, met één of twee borsten.
Daarna geprobeerd en prothese te dragen maar zelfs de wattenprothese van het ziekenhuis en een zwemprothese doen te veel pijn. Nu ben ik al vier jaar “netjes” met één borst. Alleen de kleding zit wat scheef. En soms, in de zomer, kijken mensen eens even goed, het is tenslotte een holte waar een bolling hoort te zitten. Maar je went aan alles. Ik heb er beslist mee leren leven.
Sterkte in de strijd
Marja
# peter zegt:
juni 17, 2008 at 2:45 pm

Regulier kent geen mager bewijs of helemaal geen bewijs!

Regulier overtuigt door een beroep te doen op bewijs, door argumenten gebaseerd op logisch en mathematisch redeneren, of door de gegevens zo goed mogelijk te interpreteren.
Als nieuw bewijs in tegenspraak is met bestaande opvattingen dan worden de oude verlaten.

Regulier is geen pleitbezorger van onbewezen behandelwijzen en brengt geen onwerkzame producten aan de man.

Onderzoeksresultaten worden eerst in gemeenschappelijke bladen gepubliceerd na beoordeling door een redactie van deskundige vakgenoten (PEER REVIEW), die rigoureuze standaarden hanteren voor eerlijkheid en nauwkeurigheid.
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 3:48 pm

@Marer

Loop thuis ook meestal ‘zonder’ rond hoor en ook na die 17e juni niet meteen een BH aan bij het opstaan!!
AMMEHOELA, dat deed ik van tevoren met het duo Hang & Hang ook niet!
Die zelfgemaakte was meer een vorm van protest, zo van ik doe het wel zelf, heb niemand nodig, jullie kunnen het dak op!
Op 16 juni had ik pas te horen gekregen dat de borstbesparende operatie niet voldoende was en toen werd beloofd dat de dag erna die noodprothese geregeld zou worden, daar hoefde ik niet aan te denken of me zorgen over te maken, kwam vanzelf in orde! Had er toen al naar gevraagd om die alvast te hebben.
Wist ik veel hoe ik wel of niet op die amputatie zou reageren, had ik in ieder geval al wat!
(Naderhand bleek dat die mammacareTRUT vergeten was om het goed te communiceren met de afdeling en die op hun beurt met haar, terwijl ze tot 20.00u aanwezig was geweest, even informeren bleek teveel werk.
Afschuifsysteem over mijn hoofd heen, de afdeling had het ook zonder mammacare moeten regelen.)
De dag erna om 13.00u in het ziekenhuis, na 14.30u geopereerd en om 20.30u alweer op weg naar de parkeerplaats richting naar huis.
Buiten bij de hoofdingang zaten de bankjes vol met rokende mensen, toen overviel het me opeens en was ik het liefst door de grond heen gezakt.
Het zal de beroemde druppel wel zijn geweest op die verschrikkelijke dag o.l.v. zure Ka.

Ik voel me niet minder vrouw, want dat gevoel zit bij mij niet in een borst meer of minder.
Leuk vind ik het nog steeds niet, want het is niet ‘mooi’ geheeld en doet af en toe ook pijn.
Had i.p.v. een reconstructie vorig jaar de amputatie van de andere kant voorgesteld om dan maar helemaal ‘plat’ te zijn en dat gedoe met prothese en BH’s aan de wilgen te hangen.
Heb ook al zelf prothese-bh’s moeten knutselen nl vanwege gebrek aan, dus weg ermee!
Toen wist de oncoloog volgens mij zeker dat ik niet tikte, want daar had ie nog nooit van gehoord, iemand die zichzelf plat mooier zou vinden in deze omstandigheden.
Blijkbaar ben je als vrouw alleen normaal als je bestaat uit twee tieten met een lijf eraan!
Kijk maar naar de industrie die eromheen gebouwd is, er wordt goud geld aan verdiend.
Je schijnt tegenwoordig zelfs je schaamlippen te moeten laten verbouwen om nog een beetje in de smaak te vallen.

Bedoel je trouwens met de wattenprothese de noodprothese, die is best nog zwaar?!
Aquariumwatten doen het ook prima, zijn vormvast, wegen niks, kosten niet veel en je kan ermee zwemmen heb ik proefondervindelijk vastgesteld.
Leuk toch dat je in de dierenwinkel een neppert kunt kopen, vind ik humor.

Het is toch wat met ons eentieters, twee heren zijn alvast naar Oranje-Boven gevlucht als ‘redders’ van de schepping!
Sterkte jongens!!!

Marja voor jou een stevige KnuFFel.
# Edward zegt:
juni 17, 2008 at 4:36 pm

@Wilma,

Je bent af en toe zeer onheus behandeld op een zeer traumatsch moment, een ook tamelijk teveel gehoorde klacht in mijn omgeving bij bezoek van kennissen en familie aan ziekenhuizen.

Tsja, dat drijft een klein deel van de mensen hevig balend naar de alternatieve hoek, waar zeker meer warmte en begrip kan worden aangeboden. Een zeldzame hork van een alternatief moet wel erg goed zijn om niet al de klantjes snel te verliezen. Of veel idolate fans hebben die onvoorwaardelijk alles geloven, ook dat ie heel goed is.

Een ziekenhuis in de buurt zijn helaas in de omgeving niet veel alternatieven voor.

Maar naar horen zeggen lopen er zat extreme horken rond in de reguliere gezondheids zorg, die als een soort potentaat hun afdeling en assitenten terroriseren.

Je zag het aan de Down-syndroom kids in Zwolle, zelfs bij Christenen is men soms aan de heidenen overgeleverd, helaas.

Mondige mensen zullen dit ooit beëindigen. Maar als ik zie hoe verzekerde mensen zich in het mekka van de democratie de USA laten ringeloren, als men probeert hun ziektekosten niet te vergoeden (zie de film Sicko), heeft de mondige mens op deze planeet nog een erg lange weg te gaan, helaas.

Sterkte met de verwerking van deze onnodige steken onder de gordel op een kritisch moment. Eigenlijk zou elk ziekenhuis een klachten weblog moeten hebben, maar ja dan gaan de zeurpieten, drammers en notoire querulanten dat weer overheersen.
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 4:37 pm

@Peter

Ik heb meegedaan aan meerdere SCHRIFTELIJKE studie’s over borstkanker en zelfs daarbij zat een formulier met regels, uitleg enz. dat ondertekend moest worden alvorens te MOGEN meedoen.
Het kwam erop neer dat de patiënt zich 100% bewust moest zijn over waaraan meegedaan werd en waarom.
Regulier heeft dus niet eens het recht om ongevraagd met mensen te experimenteren!!

Toch lees ik deze woorden van Braam:

In de New Scientist van 15 maart 2008 beschrijven onderzoekers van de Harvard University in Boston hoe naar hun mening kankercellen onbeperkt bljven groeien en gewone cellen niet. Zij hebben ontdekt dat een bepaald enzym, PKM2, hiervoor verantwoordelijk is. Kankercellen zouden dit enzym als het ware kapen. Nog interessanter is dat deze onderzoekers een direct verband leggen met de stofwissleingstheorie van dr. Warburg bv. en ook de eventuele werking van bv. DCA - dichlooracetaat op kankercellen benoemen. Ik ben zelf een leek en ga me hier niet verder aan een verklaring wagen maar ik heb dit alles ook toegestuurd aan bij ons als goed en deskundig bekend staande orthomoleculaire artsen. Wie als patient DCA wil gaan gebruiken kan wellicht contact opnemen met of de NGOO of de ABNG om te vragen welke arts iemand eventueel wil begeleiden met het gebruik van DCA. Ook heb ik dr. Wim Huppes hiervan op de hoogte gesteld.

Het bijbehorende artikel:

http://www.kanker-actueel.nl/index.php?blz=an_al.DCA&id=12847

quote hieruit:
Joanne Peak van Cancer Research UK in Londen daarentegen zegt dat het nog te vroeg is om te bepalen of deze vondsten toegepast kunnen worden op menselijke kankers buiten het lab.
“Er is meer onderzoek nodig voordat we kunnen overwegen om behandelingen van kanker te ontwikkelen, die op dit proces aangrijpen”, zegt ze.

Quote van Kees:
Wie als patient DCA wil gaan gebruiken kan wellicht contact opnemen met of de NGOO of de ABNG om te vragen welke arts iemand eventueel wil begeleiden met het gebruik van DCA. Ook heb ik dr. Wim Huppes hiervan op de hoogte gesteld.

Toch fijn dat Braam een disclaimer heeft, nietwaar? Heppie nooit, never wat gedaan!
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 4:49 pm

@Edward

Bedankt voor deze ondersteuning.
Het was niet het eerste incident en ook niet het laatste, het hoogtepunt moest nog komen, maar dat wist ik toen gelukkig nog niet.
Uiteraard heeft dat alles wel een innig contact opgeleverd met het klachtenbureau van het ziekenhuis en het hoogtepunt ging naar de klachtencommissie.
Heb op alle punten gelijk gekregen NADAT NADAT NADAT!!!
Vandaar mijn zware allergie voor het woord SORRIE!
Kanker is al moeilijk genoeg zonder al dit soort ongijn en privé kon/kan er wat van, ook daar horken en harken zat!

EERST GEDAAN EN DAN GEDACHT HEEFT OP DAT GEBIED DE KANKERPATIËNT
OOK VEEL ELLENDE GEBRACHT.
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 4:51 pm

@Edward

Bedankt voor deze ondersteuning.
Het was niet het eerste incident en ook niet het laatste, het hoogtepunt moest nog komen, maar dat wist ik toen gelukkig nog niet.
Uiteraard heeft dat alles wel een innig contact opgeleverd met het klachtenbureau van het ziekenhuis en het hoogtepunt ging naar de klachtencommissie.
Heb op alle punten gelijk gekregen NADAT NADAT NADAT!!!
Vandaar mijn zware allergie voor het woord SORRIE!
Kanker is al moeilijk genoeg zonder al dit soort ongijn en privé kon/kan er wat van, ook daar horken en harken zat!

EERST GEDAAN EN DAN GEDACHT HEEFT OP DAT GEBIED DE KANKERPATIËNT
OOK VEEL ELLENDE GEBRACHT.
# JennyJo zegt:
juni 17, 2008 at 5:33 pm

@ Wilma,

Begrijp ik goed dat jij ’s middags je amputatie hebt gehad en ’s avonds alweer naar huis ging???
Dat is toch niet te doen?
Ik ben heel erg blij en dankbaar dat het bij mij allemaal beter is gegaan, want dat soort narigheid kun je er gewoon totaal niet bij hebben, heel vreselijk vind ik dat!
# Edward zegt:
juni 17, 2008 at 5:52 pm

@Wilma,

Welcome at the planet of the horks.

You ‘v got to be a smart ass to survive at your satisfaction…

Fons Jansen had het eens over op de brandstapel verbrandde ketters die geëxecuteerd waren omdat ze het bestaan van de hel steevast bleven ontkennen.

Petrus ontving hen aan de hemelpoort en sprak: ik snap het, ZEER TERECHT dat men U ketters noemde, want…….
Hoe kan de hel volgens U niet bestaan, U komt er zo-even vandaan!!!

Anderzijds: Heaven is a place on earth!

M.a.w. gebruik je creativiteit, intelligentie, wilskracht, zelfs criminele bijna brutaliteit om het slechte van je af te werpen, al je aardse energie en al je sterke kosmische power om je leven potverd.. heel aangenaam te krijgen, en verlies totáál je interesse in het vechten tegen en rechtzetten van de shit. PUNT UIT!

Gewoon uitstralen: dit is totaal NIET interessant, zelfs Tullio en Fan niet, en ik ga totaal voor de positieve contacten en gezelligheid!

Je kan wel blijven knokken, maar puur als lach-in-je-vuistje zijvermaak.

De negativiteit kan dan als bij toverslag een ander williger of strijdlustiger slachtoffer gaan opzoeken…

(Free excerpt from the “Power Within” by the world-known illusionist and paragnost Edward, available at the friends-price of only $24,-).

ISBN 3-0 4-1 eeehhh 2-0
# peter zegt:
juni 17, 2008 at 6:46 pm

Goeroedward!

De vraag is: Heeft ie gelijk en wil je hem volgen?

In ieder geval een fijn en liefhebbend statement!
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 6:56 pm

Hoe kan het nou dat mijn laatste bericht er 2 x op staat, heb toch echt maar één keer op verzenden geduwd, het spookt bij Crypto.

@Edward

Ik ben een groot deel van mijn leven een zachtgekookt ei geweest, zal je je niet kunnen voorstellen wellicht.
Tijdens mijn ziekteproces leerde ik pas goed voor mezelf opkomen.
Mijn gevoelens en belevenissen uitte ik door mails te schrijven naar familie en bekenden, dat was voor mij al superspannend.
Tros-Radar was mijn 1e forum en het was voor mij de gedroomde assertiviteitscursus.
Hier bij Crypto geniet ik met volle teugen en ben gewoon mijzelf voor de 1e keer van mijn leven, de hemel op aarde dus!!!
Heb ook nooit zoveel gehuild als de afgelopen weken, maar zelfs dat voelt goed.
Het werd ook eens tijd dat Superwoman Wilma vanmorgen eens echt huilde over die 17e juni, want dat had ik me al die tijd nog niet echt toegestaan.
Ook privé sta ik inmiddels mijn vrouwtje en ben ik eigenlijk wel trots op mezelf.
Daar durf ik eindelijk mijn verdriet over vanalles te tonen en voel me pas echt mens.
Laat me door niets en niemand meer onderschoffelen, zoals eerder zovaak gebeurde.
Iedereen accepteert mij maar zoals ik ben en anders wegwezen!
Ik leef mensen, eindelijk leef ik en het kan me, bijna dan, niet meer schelen wat eenieder van me denkt, ze doen hun best maar.
Inderdaad ga ik nu voor liefde, respect, gezelligheid en humor niet te vergeten!
Ik speel mijn eigen EK met harige ballen van Ballen meestal, maar ik win minstens met 25-0 en lach alvast in mijn vuistje over de sukkels die dat niet in de gaten hebben.
Vind het leuker dan computerspelletjes in mijn eentje of maar weer een boek lezen in mijn eentje of maar weer een film kijken in mijn eentje.
Ik hoef hier niet te zijn, maar wil dat zelf, wil jullie niet meer missen.

En dat boek, ga op het dak zitten Edward!!!
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 6:58 pm

http://nl.youtube.com/watch?v=fmqWsV0amDw
# Edward zegt:
juni 17, 2008 at 7:27 pm

@Wilma, prima, het enige goede boek schrijf je zelf. De beste pyramide handel start je zelf, oeps wat zeg ik nu?

Goeroe’s: zeker elke ochtend opstaan om om 4 uur om mijn Hare Hare mantra’’s te chanten, mijn sex in te houden omdat me dat op een hoger spiritueel niveau brengt. Nein danke, ook geen zwarte kousen aan mijn lijf.

Wat een ettertjes die schoolleiding, de hele EO belt hadden ze nooit meer plat gekregen, maar de Down Syndrome Kids in Zwolle durfden ze wel als enigste onmondige kids van het land de oranje genoegens te ontzeggen. Wat zou nou een verlichtte guru zoals een Knevel hiervan vinden?

Om met Crypto te spreken: VIESBAH die gedeformeerde scholen in Zwolle!

Je bent overigens vooral goed bezig Wilma, omdat je dat zélf vindt!

Ik ben vandaag LVW-er, voor de Westerlingen onder U: Los Van ‘t Wief. Mijn lieve ega is helaas niet aanwezig. Boehoehoe… maar morgen is ze er weer, joepieh!

Maar ik ga NU met 2 leuke nieuwe buren naar de kroeg, hatsekiedeeh!

U allen, vrienden en forumgenoten: Veel plezier!
# Edward zegt:
juni 17, 2008 at 7:53 pm

Hihi, ben er nog heel even, dan maar nog net een oeroud mopje ertussen door, zwaar off-topic, als tegengif tegen die gedeformeerde onaardige en enigzins ontspoorde Flippo’s in Zwolle:

in their funny farm, where life is beautifull all the time… where they’re coming to take me away… hihi haha hoho! Tsja. Hopelijk mag die schoolleiding snel met een gulle gouden handdruk heel ver weg…

OK, mopje.

Vrouw tegen man: je praat alleen maar over sex, houd daar in godsnaam over op, ik wordt er dol van!

Man: maar waar moet ik dán over praten?

Vrouw: kan me niet schelen, voor mijn part over het wéér!

Man: wanneer doen we het weer?
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 8:18 pm

http://nl.youtube.com/watch?v=3iDl2zwF8TM&feature=related

Haha.
# Wilma zegt:
juni 17, 2008 at 9:05 pm

Het nieuwe zorgstelsel.

De fysiotherapeut knijpt er tussenuit.
De logopedisten zijn sprakeloos.
De podotherapeut zit met kromme tenen.
De KNO-arts krijgt er een brok van in de keel, voelt zich bij de neus genomen en wordt een oor aangenaaid.
De oogarts ziet het somber in.
De neuroloog krijgt er de zenuwen van.
De verloskundige zit met de naweeën.
De gynaecoloog baart het zorgen.
De uroloog voelt aan zijn water dat dit niet goed gaat.
De anaesthetist is knock-out.
De cardioloog aanschouwt het met bloedend hart.
De dermatoloog krijgt er kippenvel van.
De geriater krijgt er grijze haren van.
Voor de chirurg snijdt het mes niet meer aan twee kanten.
De hematoloog wordt het bloed onder de nagels vandaan gehaald.
De gastro-enteroloog heeft er zijn buik van vol.
De internist wordt binnenstebuiten gekeerd.
De diëtiste kan geen pap meer zeggen.
De psychiater snijdt het door de ziel.
De traumatoloog ergert zich bont en blauw.
Voor de apotheker is het een bittere pil.
De tandarts ziet er geen gat meer in.

En de patiënt ? Die is er goed ziek van …
# Edward zegt:
juni 18, 2008 at 12:15 am

@Wilma, filmpje op youtube is zeker leuk. Net als die opsomming van specialisten. De dermatoloog krijgt er kippevel van, toch zijn zij de enige medische specialisten waarbij je van tevoren de uitslag al hebt.

Nog leuker is dat mijn voorspelling voor Nederland-Roemenië met EEN B-TEAM, wat Frankrijk en Itaië tegen Roemenië NIET LUKTE, in het ISBN nummer bij mijn boek, van vanavaond, namelijk eh 2-0 akelig nauwkeurig bleek, net als mijn voorspelling vorige week dat de AEX die week flink zou dalen.

Nog even en ik heb als parganost (ahum) een forse schare Fans ala Lou de Palingboer, en de vraag is, wil ik dat wel? Ik dacht het niet.

Doe maar gewoon gezellig zoals in de kroeg vanavond…, juist.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
[*/QUOTE*]
« Last Edit: October 19, 2014, 03:24:44 PM by ama »
Logged
Kinderklinik Gelsenkirchen verstößt gegen die Leitlinien

Der Skandal in Gelsenkirchen
Hamer-Anhänger in der Kinderklinik
http://www.klinikskandal.com

http://www.reimbibel.de/GBV-Kinderklinik-Gelsenkirchen.htm
http://www.kinderklinik-gelsenkirchen-kritik.de
Pages: [1]