TG-1 * Transgallaxys Forum 1

Advanced search  

News:We are Allaxys
We moved our news front to http://www.allaxys.com

The Forum 1 on Transgallaxys.com is only a backup archive!

Twin Update 8.5.2023


Warning to Amazon Data Services Singapore
Warning to Amazon Data Services Japan
Do stop your sabotage or you will be shot!

Pages: [1]

Author Topic: Polizei Krefeld: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung  (Read 28297 times)

Eule

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 350

Pressemitteilung der deutschen Polizei

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/30127/3393644

[*quote*]
POLIZEI MÖNCHENGLADBACH

POL-MG: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung - Gemeinsame Presseerklärung der Staatsanwaltschaft Krefeld und der Polizei Mönchengladbach -

02.08.2016 – 11:15
Mönchengladbach (ots) - Am 25.07.16 hat sich eine 43jährige Niederländerin aufgrund einer Brustkrebserkrankung in eine ambulante Behandlung in das Biologische Krebszentrum in Brüggen-Bracht begeben. Am 30.07.2016 verstarb die Patientin aus noch ungeklärter Ursache. Sie hatte vorher über Kopfschmerzen geklagt und war teilweise verwirrt. Später war sie nicht mehr ansprechbar. Weiteren Patienten des Krebszentrums in Brüggen-Bracht mit ähnlichen Beschwerden wird daher dringend empfohlen, ärztlichen Rat einzuholen. Beim Polizeipräsidium Mönchengladbach wurde zwischenzeitlich die "Ermittlungskommission Brom" eingerichtet. Etwaige Patienten und Zeugen werden gebeten, Hinweise an die "EK Brom" beim PP Mönchengladbach unter +492161-290 zu geben.

Rückfragen von Journalisten bitte an:

Presseanfragen sind an die Staatsanwaltschaft Krefeld - Tel. 02151
847-305 - zu richten.

Polizei Mönchengladbach
Pressestelle
Telefon: 02161/29 20 20
E-Mail: pressestelle.moenchengladbach@polizei.nrw.de
www.polizei.nrw.de
[*/quote*]Aufruf des Telegraaf

http://www.telegraaf.nl/binnenland/26338626/__OPROEP__Kliniek_Klaus_Ross__.html

[*quote*]
"OPROEP: Kliniek Klaus Ross
Vandaag, 07:45
AMSTERDAM - De redactie van De Telegraaf is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de kliniek van heilpraktiker Klaus Ross in het Duitse Bracht, vlak over de grens bij het Limburgse Swalmen. De natuurgenezer ligt onder vuur na de dood van meerdere patiënten in zijn praktijk

Duitse justitie onderzoekt het overlijden van een 43-jarige borstkankerpatiënte uit het Noord-Brabantse Aalburg. De vrouw stierf volgens justitie onder verdachte omstandigheden. Ook een Belgische vrouw is afgelopen week overleden, nadat ze daar net als de Aalburgse een alternatieve behandeling tegen kanker onderging. Bronnen stellen in het Brabants Dagblad dat er nog een derde slachtoffer is, een Nederlandse man.

Weet u meer over natuurgenezer Klaus Ross, zijn behandelmethodes of zijn kliniek? Heeft u zelf ervaringen met Ross of kent u mensen die dat hebben? Dan komt onze redactie graag met u in contact. Stuur u een mailtje met uw contactgegevens naar nieuwsdienst@telegraaf.nl. Uiteraard behandelen wij alle reacties strikt vertrouwelijk."
[*/quote*]

mehr:

"Verdachte dood Nederlandse borstkankerpatiënte"
http://www.telegraaf.nl/binnenland/26338543/__Verdachte_dood_Nederlandse_borstkankerpatiente__.html

mehr, kostenpflichtig:

http://www.telegraaf.nl/reportage/26338505/___Erkende_kwakzalverij___.html

[*quote*]
wo 03 aug 2016, 07:21
’Erkende kwakzalverij’

BRACHT -
De Duitse justitie onderzoekt de mysterieuze dood van een 43-jarige borstkankerpatiënte uit het Noord-Brabantse Aalburg. Zij overleed nadat zij voor een behandeling van haar ziekte op consult was geweest bij het zogeheten Biological Cancer Centre van heilpraktiker Klaus Ross in het Duitse Bracht, vlak over de grens bij het Limburgse Swalmen.
[*/quote*]"Praxisschild" in der Homepage von Klaus Ross

http://www.klausross.comhttp://cdn1.editmysite.com/uploads/6/7/8/6/67863399/background-images/1286153106.jpg
"Polizei ermittelt
Todesfall nach Behandlung in Brachter Brustkrebszentrum
"
http://www.stadt-spiegel-viersen.de/staedte-und-gemeinden/brueggen/todesfall-nach-behandlung-in-brachter-brustkrebszentrum-aid-1.6157544

"2. August 2016 | 11.54 Uhr
Krebszentrum Brüggen-Bracht
Polizei ermittelt in Todesfall nach einer Krebsbehandlung
"
http://www.rp-online.de/nrw/staedte/viersen/krebszentrum-brueggen-bracht-polizei-ermittelt-nach-todesfall-aid-1.6157481


mehr:

http://nieuws.tpo.nl/2016/08/02/drie-patienten-biologische-kankerkliniek-dr-klaus-ross-overleden/

http://www.medicalfacts.nl/2016/08/03/al-drie-patienten-overleden-behandeling-alternatieve-kliniek-klaus-ross-centrum/
Logged
*****   We are surrounded by morons!   *****

Eule

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 350

Das ist ganz üble Scharlatanerie.

http://www.klausross.com/behandel-methodes.html

[*quote*]
HOME
OVER ONS
BEHANDEL FILOSOFIE
BEHANDEL METHODES
BEHANDEL PROGAMMA
ONLINE INTAKE
 
MORE...

De basis van onze behandeling

De wonderpil tegen kanker bestaat helaas nog niet. Noch in de reguliere geneeskunde noch in de alternatieve. Om kanker onder controle te krijgen is het belangrijk uw hoop niet enkel op één “stofje”  te vestigen. Het behandelen van kanker is veel omvattend. Hoe meer u doet, des te groter de kans is op succes. Wij pakken de behandeling van uw kanker aan door middel van:
Intraveneuze behandelingen met niet-toxische stoffen;
Aangepaste voeding en supplementen.
Ondersteuning bij het emotionele welzijn.

Ontgiften, PH regulering en uitputting van de kankercellen.
Ernstige ziektes en chronische aandoeningen gaan gepaard met een zekere zuurgraad van het menselijk weefsel in combinatie met een toxische belasting en aandoening. De stress en spanning die dit met zich meebrengt kunnen de groei van kankercellen veroorzaken. Maar dat is niet alles. Kanker gedijt niet alleen onder deze omstandigheden, het is zelfs in staat om zijn eigen ideale leefomstandigheden te creëren en te onderhouden. Daarom is het ontgiften en het reguleren van het pH-niveau - door middel van het gebruik van natuurlijke drugs - van cruciaal belang. Deze behandeling helpt niet alleen de nieren, het lever en het lymfestelsel om zich te ontdoen van toxische stoffen, maar herstelt ook de interne balans, waardoor er een ongunstig klimaat voor de kankercellen ontstaat. Een aantal middelen die wij hiervoor gebruiken zijn:​​
Sodium;
Natrium;
Procaïne.
 Picture
Behandel methodes
1. Het remmen van het niet-fysiologische metabolisme van de kankercellen
Zoals Dr. Warburg ontdekte, bestaan bijna alle kankercellen bij de gratie van het leven in een omgeving met een gebrek aan zuurstof. Maar fysiologische cellen hebben zuurstof nodig om energie te produceren en te overleven. Dit is bekend als de aërobe stofwisseling (citroenzuurcyclus of Krebs cyclus). Door het gebrek aan zuurstof in de leefomgeving van de kankercellen zetten de kankercellen hun energieproductie om tot de niet - aërobe stofwisseling (melkzuurfermentatie ). Tijdens dit proces wordt een grote hoeveelheid glucose verbruikt (Warburg Effect ). Door het onderbreken en het verstoren van de niet- aërobe energieproductie krijgen de kankercellen te maken met een tekort aan energie, hetgeen leidt tot hun afsterven (Apoptose).
Voorbeeld van bruikbare middelen

3 - BP Glucose Blocker
2 - DG
DCA
 Picture
Otto Heinrich Warburg *1883 - † 1970
Biochemist, MD Doctor, Physiologist
Nobel Prize in Physiology or Medicine 1931
"For the discovery of the nature and function of the respiratory enzyme":​
2. Kankercel metabolisme herstructureringstheraphie​
Naast het Warburg effect zijn er meer afwijkingen geconstateerd bij de cellulaire energieproductie en metabolaire wegen/ontwikkeling van kankercellen. Zo hebben kankercellen een tekort aan specifieke enzymen of een storing van halffabrikaten of eindproducten van hun metabolisme etc .
 
Een ander wapen in de strijd tegen kanker is om juist deze afwijkingen van kankercellen in ons voordeel te laten werken. Kanker gebruikt bijvoorbeeld een grote hoeveelheid ijzer die wordt opgeslagen in de kankercellen. Door middel van een behandeling met een hoge dosis vitamine C of Artemisinine dat in combinatie met het ijzer voor een ongunstige situatie zorgt voor het metabolisme van de kankercellen. De hieronder genoemde middelen zijn effectief gebleken bij de bestrijding van kanker metabolisme:

Enzym Therapie (Horvi)
Hoge dosis vitamine C
Glutathion zuur
Alfa- liponzuur
Medicinale paddenstoelen
MMS
DMSO / MSM
Curcumine
B17 (Amygdaline)
Artemisinine

3. Immuun Theraphie
Het is een gegeven dat alle ziekten automatisch bestreden worden door ons eigen immuunsysteem. Er is geen betere heelmeester dan ons eigen immuunsysteem! Kanker is echter een specifieke uitdaging voor ons immuunsysteem. Hierdoor dient men zich niet te beperken tot het gebruik van immuunsysteem remmers zoals in de traditionele behandelingen. Het is juist de moeite waard om het immuunsysteem te ondersteunen en te stimuleren. Het is juist het immuunsysteem dat vreemde cellen zoals kankercellen identificeert, net als bacteriën of virussen. Het is ook het immuunsysteem die deze vreemde kankercellen elimineert en hun toxische overblijfselen opruimt. Het is het immuunsysteem dat de mogelijkheid heeft de verspreiding van kankercellen af te remmen . Een bijkomend voordeel van het stimuleren van het immuunsysteem is de mogelijkheid dat andersoortige microben kanker kunnen veroorzaken. De natuurlijke stoffen die wij gebruiken worden hieronder vermeld en bevatten middelen die het gehele spectrum van het immuunsysteem behelsen:

GcMAF
NK Cells
Mistletoe Therapy
Organo peptide (o.a. thymus, lever, milt - faktor AF-2)
Allopathische behandeling (door dokter Guenther Enderlein – Sanum therapie)
Colostrum therapie
Vaccins tegen kanker
4. Pijnbestrijding ​
Neuraaltherapie
Acupunctuur
MSM
DMSO
Vitamine B
 Picture
 Picture
 Picture

5. Anastasistheraphie
Deze behandeling is gericht op het verbeteren en herstellen van de algehele conditie van het lichaam (Anastasis).
​Bij elke (traditionele) behandeling tegen kanker wordt het lichaam belast door de behandeling. Met name het imuunsysteem en de zuiverende organen kunnen een flinke opdonder krijgen. Het is daarom van belang na een behandeling (chemo, bestraling) het lichaam te helpen herstellen en weer sterk te worden. Ook voordat men een behandeling in gaat kan het raadzaam zijn om een preventieve aansterkingstherapie te ondergaan. Ervaring leert dat het lichaam deze extra hulp graag aanneemt en met de nodige resultaten. De behandeling bestaat uit vele vitaminen, alternatieve medicijnen en basiselementen die het lichaam nodig heeft.

6. Bio-resonantie en Bio-feedback
Bio-resonantie en bio-feedback zijn gebaseerd op fysieke gebeurtenissen die erkend worden in de wetenschappelijke natuurkunde, maar genegeerd worden in de traditionele geneeskunde. Keer op keer wordt bevestigd dat kennis vanuit andere wetenschappelijke disciplines niet erkend wordt in de medische wereld. Zogenoemde bio-electrische vibraties reageren op stimuli door veranderingen in de vibratiekarakteristieken.​

7. Zuurstof therapie, H202, Ozon, Vitamine B15
Zoals eerder als is uitgelegd verkrijgt de kankercel zijn energie door anaerobe ademhalingscellen (Warburgeffect). Dit betekent dat de kankercellen hun energie krijgen uit een gebrek aan zuurstof. Als zuurstof wordt toegediend verandert het milieu van de kankeromgeving in een voor de kankercellen ongezonde omgeving. Het leefgebied van de kankercel wordt ernstig verstoord. Bovendien ondersteunt zuurstof de effectiviteit van de glucoseremmer. De alternatieve kankergeneeskunde heeft verschillende toepassingsvormen en medicijnen beschikbaar om voor voldoende zuurstoftoevoer te zorgen.

8. Cranio-sacrale therapie
De cranio-sacrale therapie is een lichaamsgerichte, manuele behandeling. Het heeft zich in de Verenigde Staten ontwikkeld in de eerste helft van de 20e eeuw vanuit de osteopathie. Het is gebaseerd op het werk met het cranio-sacrale ritme, hetgeen neerkomt op een fijne pulsatie van de cerebrospinale vloeistof.

Deze vloeistof voedt, beweegt en beschermt ons zenuwstelsel - van de schedel (cranium) naar het heiligbeen (sacrum). Omdat het cranio-sacrale ritme zich verspreidt via het bindweefsel in het lichaam, is het overal voelbaar.
Cranio-sacrale therapeuten voelen de kwaliteit van de ritmische bewegingen en kunnen deze ondersteunen en harmoniseren. Daardoor lossen spanning, pijn of bewegingsbeperkingen zich op. Het immuunsysteem wordt versterkt en de vitale functies worden gestabiliseerd.

Cranio-sacrale therapeuten werken holistisch en met de grootste zorg; op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Ze zijn gericht op het bevorderen van permanente gezondheid en het zelfgenezend vermogen. Specifieke begeleiding bij deze manuele behandeling ondersteunt het zelfbeeld, kan ruimte bieden en tegelijkertijd zelfs emotionele processen in positieve zin ondersteunen.

9. Coaching en ondersteuning
Vandaag de dag is het algemeen bekend dat kanker niet alleen door erfelijkheid wordt bepaald of door de inname van giftige stoffen, maar ook door emotionele en stressvolle gebeurtenissen die na een langere periode een negatieve impact kunnen hebben. Het vergt vaak veel zelfkennis en zelfdiscipline om een uitweg te vinden uit deze emotionele molen. Hier bieden we professionele ondersteuning met externe partners.
Naast emotionele stress, kan ook  ‘ongezonde’ voeding een trigger zijn voor de ontwikkeling van kanker.

10. Monitoren en meten van de vooruitgang
​Bloedonderzoek
Een behandeling tegen kanker betekent altijd een belasting die een impact heeft op de ontgiftigingsorganen van het lichaam. Door middel van bloedonderzoek wordt aan het begin van de behandeling vastgesteld hoe sterk de belasting op de ongiftigingsorganen zal zijn. Bovendien toont regelmatig bloedonderzoek veranderingen aan in het bloed, zoals een afname van het tumor danwel een toename van het immuunsysteem. Door regelmatig bloedonderzoek kunnen conclusies worden getrokken over de doeltreffenheid van de behandeling en eventuele noodzakelijke aanpassingen van de therapie.

Natuurlijke stoffen gevoeligheidstest (NSST)

Om bepaalde redenen kan het nuttig zijn om te bepalen welke natuurlijke stoffen de sterkste impact hebben op de specifieke tumor. Daarom werken we samen met een laboratorium die excelleert in het vaststellen van de juiste stoffen voor uw behandeling. Door middel van een bloedmonster vindt het laboratorium alle natuurlijke stoffen die het beste voor u zijn.

LOCATIE

BKB Bracht (Biologisches Krebszentrum Bracht)
Marktstraße 2 , Bracht / Brueggen
 D - 41379 , Duitsland
Tel: +49 2157 870 78 33


WAT ONZE PATIENTEN ZEGGEN

Na jaren van conservatieve behandelingen en ervaring met weinig meedenkende artsen heb ik in het BKB / Klaus Ross Centrum waanzinnige resultaten behaald, waardoor ik me weer fit, gezond en comfortabel voel!”


Shakti van der zeeuw
​patiënt 2015
NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.
BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK

Telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen: 10:00  - 13:00 uur
+4921578707833
OPENINGSTIJDEN

Spreekuur (walk-in) Ma -  Vrij 09:00  - 13:00 uur
Centrum algemeen Ma - Vrij 09.00 - 17.00​ uur
[*/quote*]
Logged
*****   We are surrounded by morons!   *****

Eule

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 350

Das spricht Bände.

http://www.klausross.com/over-ons.html

[*quote*]
HOME
OVER ONS
BEHANDEL FILOSOFIE
BEHANDEL METHODES
BEHANDEL PROGAMMA
ONLINE INTAKE
MORE...

HET KLAUS ROSS CENTRUM
BKB BRACHT

"Het uitganspunt van alles wat wij doen is het welzijn van onze patiënten"
Klaus Ross
Picture

Klaus heeft Biomedische Technologie gestudeerd aan de Universiteit van Giessen. Hij is cum laude afgestudeerd op het gebied van ‘Medical Biofeedback and Response in the Low Frequency Scale.’

Na een carrière van 20 jaar als productmanager voor kapitaal intensieve ziekenhuisapparatuur besloot Klaus een studie ‘Natural Healing’ te volgen van 3 jaar zodat hij natuurarts kon worden.

Sinds 2010 werkt Klaus als natuurarts, voornamelijk met patiënten die een chronische ziekte hebben. In september 2014 is hij gaan werken bij de Gezondheid Cirkel in Venlo-Bracht  (GCVB ) als hoofd van het kankerbehandelingsteam. In deze kliniek ligt de focus geheel op natuurlijke en biologische kankerbehandelingen. In augustus 2015 heeft hij de kliniek overgenomen.Klaus Ross is gespecialiseerd in:
Biologische kankerbehandeling;
Craniosacrale therapie;
Pijnbestrijding;

Ontgiftiging;
Acupunctuur en Bioresonantie (Bicom).

"Een eerlijke verhouding in prijs-resultaat, zodat naast de verbetering van de gezondheid van onze patiënten zij ook financieel gezond blijven."

Doel van ons centrum
Het aanbieden van alternatieve kankerbehandelingen aan patiënten die zich breder willen oriënteren dan de reguliere behandelmethodes zoals: chemotherapie, bestralingstheraphie, chirurgie en hormoontherapie.
Het behandelen van patiënten voor wie onze therapieën in hun eigen land niet beschikbaar zijn of worden aangeboden.
Een eerlijke verhouding in prijs-resultaat, zodat naast de verbetering van de gezondheid van onze patiënten zij ook financieel gezond blijven.
“In mijn praktijk wijd ik mij volledig aan de alternatieve aanpak van kanker"
Specialiteit van ons centrum
“In mijn praktijk wijd ik mij volledig aan de alternatieve aanpak van kanker". Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke medicijnen en de bijproducten ervan.
Dit geeft ons de mogelijkheid om beter aansluitende behandelingen te bieden die aantoonbaar tot zeer positieve resultaten hebben geleid."
"Onze kliniek richt zich geheel op de natuurlijke en biologische kankerbehandelingen."

Onze filosofie
Het uitgangspunt van alles wat wij doen is het bevorderen van het welzijn van onze patiënten. Naast onze behandelingen willen wij onze patiënten zelfverzekerd maken en vertrouwen geven, zodat zij hun kracht van zelfgenezing kunnen ontdekken. 

 Picture

Waarom in Duitsland?

In Nederland zijn er weinig tot geen artsen die in onze alternatieve behandelingen voorzien. De alternatieve geneeskunde wordt sterk gereguleerd,  onder meer door de bestaande wet- en regelgeving in Nederland en het toezicht daarop door de overheid. Ook de farmaceutische industrie alsmede zorgverzekeraars spelen hierbij een rol van betekenis.

De "heelmeesters" die in onze kliniek werkzaam zijn, mogen in Nederland niet als zodanig werken. In Duitsland worden onze behandelmethoden echter wel toegestaan dankzij een innovatieve toezichthouder die overigens streng controleert.

 

Click here to edit.
 Picture
Meer over ons centrum, onze mensen en waarom wij dit centrum zijn gestart.

 Picture
klik hier voor een heldere uitleg over wat een behandeling inhoudt qua behandeling, tijd, verblijf, kosten en evt. bijwerkingen.
 Picture
Het doelgericht aanpakken van
​kankercellen en het natuurlijk helend vermogen herstelllen
 Picture
In het Duitse zorgstelsel zijn innovatieve alternatieve behandelingen toegestaan die nog niet beschikbaar zijn in Nederland
 Picture
Intraveneuze behandelingen, therapie, voeding,supplementen en emotioneel welzijn

 Picture
U kunt vandaag beginnen met een andere aanpak van uw gezondheid. Wij informeren uw gratis over de mogelijkheden
LOCATIE

BKB Bracht (Biologisches Krebszentrum Bracht)
Marktstraße 2 , Bracht / Brueggen
 D - 41379 , Duitsland
Tel: +49 2157 870 78 33


WAT ONZE PATIENTEN ZEGGEN

Na jaren van conservatieve behandelingen en ervaring met weinig meedenkende artsen heb ik in het BKB / Klaus Ross Centrum waanzinnige resultaten behaald, waardoor ik me weer fit, gezond en comfortabel voel!”


Shakti van der zeeuw
​patiënt 2015
NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.
BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK

Telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen: 10:00  - 13:00 uur
+4921578707833
OPENINGSTIJDEN

Spreekuur (walk-in) Ma -  Vrij 09:00  - 13:00 uur
Centrum algemeen Ma - Vrij 09.00 - 17.00​ uur
[*/quote]
Logged
*****   We are surrounded by morons!   *****

Eule

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 350

Falls er das verschwinden lassen will: Pech gehabt! Der Internetarchivar war schneller. Und wir erst...  ;D
Logged
*****   We are surrounded by morons!   *****

Eule

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 350

Der Abgang:


http://www.klausross.com/

[*quote*]   
HOME
 
OVER ONS
 
BEHANDEL FILOSOFIE
 
BEHANDEL METHODES
 
BEHANDEL PROGAMMA
 
ONLINE INTAKE
 
MORE...
DE KLAUS ROSS METHODE
​Kanker behandelen:
effectief en ​100
% biologisch!
Een alternatieve niet-toxische behandeling van kanker en andere chronische degeneratieve ziekten.
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Reaction to the passing of our patient
August 3, 2016
NEDERLANDS

Geachte patienten en andere betrokkenen,

Hierbij informeren wij u over het recente, plotselinge overlijden van een van onze patienten. We betreuren dit in hoge mate en zijn geschokt door dit bericht. Onze gedachten en welgemeende condoleances gaan uit naar haar familie, vrienden en kennissen.

De afgelopen dagen hebben de media veel aandacht besteed aan een mogelijke betrokkenheid van onze kliniek bij dit tragische overlijden. De politie onderzoekt de zaak nu en wij verlenen volledige medewerking aan het justitiele onderzoek.

Onze focus is en blijft onze patienten goede en degelijke alternatieven te bieden op basis van wetenschappelijke research.  Daarbij adviseren wij onze patienten altijd om bij hun reguliere artsen onder controle te blijven aangezien onze behandelingen complementair zijn.

We betreuren ten zeerste de ongegronde verdachtmakingen die in de media verschijnen ten aanzien van onze kliniek, als zouden wij verantwoordelijk zijn voor de dood van onze patiente.

De alternatieve, complementaire geneeskunde is een extra middel in de strijd tegen ziektes, in het bijzonder kanker.  Wij maken gebruik van natuurlijke middelen, waarbij wij zoals gezegd altijd adviseren ook onder behandeling van de eigen artsen te blijven.

Wij staan nog steeds voor 100% achter onze filosofie, behandeling en passie om de beste aanvullende behandeling te geven aan hen die dat nodig hebben en daarom vragen.

Zodra wij meer weten zullen wij u verder informeren.

Klaus Ross  Centrum voor alternatieve behandelingen.

ENGLISH

Dear patients and visitors,

We hereby inform you that recently one of our patients unexpectedly has passed away. We regret this seriously and are in shock as we heard the news. Our thoughts and deep condoleances are with her family, friends and loved ones.

In the last days there has been media attention concerning our possible involvement of the tragic passing. The police is now investigating the matter and we give our full cooperation to that investigation.

Our focus has always been and will allways be to provide well researched alternatives to our patients.
All our patients are advised to stay monitored by there own physicians while we provide treatments of choice for our patients.

We regret the suspicion set in the media that alternative medicine, and our clinic especially, could be held responsible for the passing of one of our patients.

Alternative medicine is always an extra tool to battle diseases, and we clearly inform our patients about the regular treatments they have to check themselves as well.

We believe 100% in our philosophy, treatments and passion to keep offering our best service to those who need it most.

As soon as we know more, we will give you further information. ​

The Klaus Ross Center for alternative Medicine.
Welkom bij het Klaus Ross Centrum voor alternatieve kankerbehandeling
Mijn doel is u te informeren over de mogelijkheden op het gebied van alternatieve behandelmethodes en welke voordelen deze hebben naast traditionele behandelingen zoals chemotherapie, bestraling, hormoontheraphie en operaties.

Kanker is niet per definitie een doodvonnis. Wij zien patiënten die met verschillende vormen van kanker alsnog een hoge leeftijd bereiken met een goede kwaliteit van leven.
De voordelen van onze behandelingen zijn:
Niet-toxisch: 100% vrij van giftige stoffen (in tegenstelling tot een chemokuur die vrijwel geheel toxisch is).
Minimale tot geen bijverschijnselen
​Dagbehandelingen:  De behandelingen vinden plaats in onze dagkliniek. Een behandeling duurt gemiddeld 3 uur en in speciale gevallen kunnen deze ook thuis worden uitgevoerd. In moeilijke tijden blijkt de interactie tussen patiënten onderling evenwel erg ondersteunend te werken.
Algehele lichaamsbenadering: Het lichaam wordt in zijn geheel aangepakt en verbeterd om maximaal therapeutisch succes te garanderen.
Professionals: Al onze medewerkers zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van alternatieve en natuurlijke kankerbehandeling.​
Keuzevrijheid: Het belang van onze patiënten staat altijd centraal. Beslissingen over de behandelmethodes en dito trajecten liggen uiteindelijk altijd bij de patiënt zelf.
MAAK NU EEN AFSPRAAK!
Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact op.
Hoe wilt u contact hebben? *

Naam *

Eerste
 
Laatste
Email *

Telefoon nummer *

 SubmitVERZEND
 Picture
 Picture
Meer over ons centrum, onze mensen en waarom wij dit centrum zijn gestart.

 Picture
Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving van de inhoud van de behandelingen qua tijd, verblijf, kosten en eventuele bijwerkingen.

 Picture
Het doelgericht aanpakken van
​kankercellen en het herstellen van het natuurlijk zelfhelend vermogen.
 Picture
In het duitse zorgstelsel zijn innovatieve en alternatieve behandelingen, die nog niet in Nederland beschikbaar zijn, toegestaan.

 Picture
Intraveneuze behandelingen, therapie, voeding, supplementen en het emotioneel welzijn.

 Picture
U kunt vandaag nog beginnen met een andere aanpak ter bevordering van uw gezondheid. Wij informeren u gratis over de mogelijkheden.​
LOCATIE

BKB Bracht (Biologisches Krebszentrum Bracht)
Marktstraße 2 , Bracht / Brueggen
 D - 41379 , Duitsland
Tel: +49 2157 870 78 33


WAT ONZE PATIENTEN ZEGGEN

Na jaren van conservatieve behandelingen en ervaring met weinig meedenkende artsen heb ik in het BKB / Klaus Ross Centrum waanzinnige resultaten behaald, waardoor ik me weer fit, gezond en comfortabel voel!”


Shakti van der zeeuw
​patiënt 2015
NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.
BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK

Telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen: 10:00  - 13:00 uur
+4921578707833
OPENINGSTIJDEN

Spreekuur (walk-in) Ma -  Vrij 09:00  - 13:00 uur
Centrum algemeen Ma - Vrij 09.00 - 17.00​ uur
[*/quote*]
Logged
*****   We are surrounded by morons!   *****

Eule

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 350

Da haben sich zwei gefunden. Aktuell steht Ross in einer Webseite drin, aber nicht (mehr?) als Teil des Teams.

Von Krebs ist hier noch nicht so die Rede:

http://www.naturheilpraxis-wiertz.de/das-team/klaus-ros/

[*quote*]
Facebook

Zum Inhalt springen
Startseite
Aktuelles
Die Praxis
Leistungen
Schwerpunkte
Niederrhein-Kur
Gesundheits Akademie
Downloads
Kontakt
 Das Team Klaus Roß – Heilpraktiker
Klaus Roß – Heilpraktiker
Schön, dass Sie meine Seite aufsuchen. Ich möchte Ihnen hier kurz vorstellen, welche Fachdisziplinen ich zu meinen Schwerpunkten gemacht habe und welchen Krankheitsbildern damit behandelt werden können.


Meine Therapien

Craniosacral-Therapie (osteopathische manuelle Therapie von Kopf bis Po)
Akupunktur (nach TCM und Ohr)
Schmerz-Injektionstherapie
Dorn-Breuß-Therapie (Manuelle Therapie des Bewegungsapparates)
Kinesiologie (energetische Therapie und Muskelspannungstest)
Kinesio-Taping (bunte Klebebänder wie in der Sportmedizin)
Sanum-Therapie (Mikrobiologische Behandlung von akuten und chronischen Entzündungen und Infektionen)
AutoVaccine-Therapie (quasi-Impfung hergestellt aus körpereigenen Krankheitskeimen, sogenannte Autonosoden)
Baunscheidtieren
Schröpfen (Pulsationsschröpfen)
Infusionstherapie
Ausleit- und Entgiftungstherapie
Regulationstherapie
Burnout-Syndrom
 

Typische Anwendungsgebiete
Schmerztherapie
Arthritis und Arthosen
schmerzende Muskelknoten (Myogelosen und Tenderpoints)
Fibromyalgie
Stoffwechselstörungen
Störungen des Verdauungstraktes und der Verdauungssdrüsen
Störungen im Hormonsystem
chronische und wiederkehrende Entzündungen und Infektionen
Restless-Syndrom (unruhige Beine)
Borreliosespätsymptome und Polineuropathien
Altersbeschwerden
Bitte lesen Sie den Haftungsausschluss, bevor Sie diese Website nutzen. Bitte hier weiterlesen ... »
Kontakt »
Impressum & Datenschutz »
Besuchen Sie uns auf Facebook.
Naturheilpraxis Wiertz auf Facebook
Aktuell

Unser Messevideo
1. Gelderner Gesundheitsmesse
Die Naturheilpraxis als aktive Ackerhelden
(c) Naturheilpraxis Wiertz, 2015
POWERED BY TEMPERA & WORDPRESS.
[*/quote*]


Wiertz als Heilpraktiker und Experte. Fragt sich bloß: wofür? Airnergy ist schon vor 9 Jahren im Ökotest-Forum als Scharlatanerie geschreddert worden.

Im TG-1 gibt es eine Akte:

http://transgallaxys.com/~kanzlerzwo/index.php?board=229.0


Airnergy heute bei Wiertz:

http://www.naturheilpraxis-wiertz.de/airnergy/

[*quote*]
Facebook

Zum Inhalt springen
Startseite
Aktuelles
Die Praxis
Leistungen
Schwerpunkte
Niederrhein-Kur
Gesundheits Akademie
Downloads
Kontakt
 Airnergy
Airnergy
Luft ist Leben und Heilmittel Nr.1Neue Energie für:

Gesundheit
Schönheit
Fitness
ner
ist eine Energietherapie
ohne Nebenwirkungen

 

Zu Empfehlen bei:

Müdigkeit
Schlafstörungen
Herz- und Gefäßkrankheiten
Bluthochdruck
Durchblutungsstörungen
Akute und chron. Schmerzen
Lebererkrankungen
Allergien
Hauterkrankungen
Rheumatische Erkrankungen
Chron. Fibromyalgie
Während einer 20-minütigen Behandlung
tragen Sie eine dezente Atembrille
g

Wir empfehlen eine intensive Kur

von mindestens 10 Anwendungen

gerät

Profitieren Sie jetzt von unserem günstigen Herbstangebot.

Kontaktieren Sie uns einfach unter dem Stichwort Airnergy.

Airnergy wirkt auch sehr gut in Kombination mit dem Schiele-Fußbad, jetzt hier über das Schiele-Fußbad informieren.

Schreibe einen Kommentar
Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Comment


Name


E-Mail


Website

Kommentar abschicken

Bitte lesen Sie den Haftungsausschluss, bevor Sie diese Website nutzen. Bitte hier weiterlesen ... »
Kontakt »
Impressum & Datenschutz »
Besuchen Sie uns auf Facebook.
Naturheilpraxis Wiertz auf Facebook
Aktuell

Unser Messevideo
1. Gelderner Gesundheitsmesse
Die Naturheilpraxis als aktive Ackerhelden
(c) Naturheilpraxis Wiertz, 2015
POWERED BY TEMPERA & WORDPRESS.

[*/quote*]
Logged
*****   We are surrounded by morons!   *****

Yulli

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 916

http://www.biologische-kankerbehandelen.nl/en/behandelingen-kanker/3-bromopyruvate/

[*quote*]
Biological Cancer Centre
Biological Cancer Centre
Clinic for alternative Cancer Treatment
Startseite
Unser Therapiekonzept
Aestetik
Contact us
Links
Impressum
Biological Cancer Centre

3-Bromopyruvat

Das aktuell beste Präparat zur Tumorbehandlung zeigt sich in der Nutzung von 3-Bromopyruvat, das effektiver ist als die heutigen Chemotherapeutika. Die klassischen Chemotherapien verlieren relativ schnell die Wirkung, da die Krebszellen eine Resistenz entwickeln, die die Wirksamkeit des Chemotherapeutikums zeitlich begrenzt. Während diese klassische Tumortherapie auf die Vergiftung des Tumors abzielt und dabei auch gesunde Zellen schädigt, wirkt das 3-BP auf den Zuckerstoffwechsel der Krebszelle. Etwa 96% aller Krebsarten haben einen stark erhöhten Glukosebedarf (Zuckerbedarf), da sie aus der Glukose ihre Lebensenergie gewinnen. Das 3-BP fungiert als Glukoseblocker, der den Zuckerstoffwechsel blockiert und damit die Energiegewinnung für den Erhalt der Krebszelle stoppt. Die Krebszelle geht daraufhin zugrunde. Zusätzliche Präparate in der Infusion erleichtern das Einschleusen des 3-BP in die Tumorzelle.
Um zu erkennen, ob der Tumor einen erhöhten Glukosebedarf nachweist und damit auf 3-BP anspricht, ist der positive Befund eines PET-Scans hilfreich. Das vor der Untersuchung verabreichte Kontrastmittel basiert auf einer Glukoselösung (eigentlich handelt es sich um ein radioaktives Mittel), die im positiven Fall vermehrt vom Tumor aufgenommen und radiologisch dargestellt wird. Damit ist eine erfolgreiche Therapie mit 3-BP möglich.
Etwa 3 – 5% aller Scans zeigen keine Glukoseaufnahme des Tumors, daher ist auch auf diese Weise kein Tumor nachweisbar, obwohl er bereits diagnostiziert wurde. In diesem Fall bieten wir eine weitere Therapiemethode an, die wir ggf. gerne mit Ihnen besprechen.

Was sind die Vorteile von 3-Bromopyruvat?

Es wirkt auf den Energiestoffwechsel der Tumorzelle und führt so zum Zelltod
Es ist nicht toxisch für gesunde Zellen und vergiftet somit nicht den Körper
Das Immunsystem wird nicht geschädigt und geschwächt
Es hat eine hohe Selektivität auf Krebszellen mit einem erhöhten Glukosebedarf
Es verursacht keine drastischen Nebenwirkungen wie die Chemotherapie oder Strahlentherapie


LANGUAGE:
Nederlands (nl) Deutsch (de) English (en)
KLAUS ROSS
Marktstraße 2
D - 41379 Bracht / Brueggen
Germany
+49 2157 870 78 33
Sprechstunde: Mon - Fri 09:00 am - 05:00 pm
telefonisch erreichbar: 10:00 am - 03:00 pm
Termin nach Absprache
info@biologische-kankerbehandelen.nl
(DEUTSCH) AKTUELLES
(Nederlands) Nieuws November 2015: Hyaluron Party
Copyright © 2016 Biological Cancer Centre. Powered by WordPress. Theme: Esteem by ThemeGrill.
[*/quote*]


"Es verursacht keine drastischen Nebenwirkungen wie die Chemotherapie oder Strahlentherapie"  Was sagen die drei Toten dazu?

Logged
"Freiheit für Grönland! Weg mit dem Packeis!"

Wer war das?

Moses3

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 119

Klaus Ross ist mit Osteopathie herumgetingelt in der Praxis Biehl. War wohl im Jahr 2014. In der Praxis Wiertz ist er im Januar und Februar 2015 im Webarchiv zu finden, danach nicht mehr und Mike Wiertz erscheint alleine als "das Team".


Februar 2015:

http://web.archive.org/web/20150220123622/http://www.naturheilpraxis-wiertz.de/das-team/

[*quote*]
[...]
Klaus Roß, Dipl.-Ing. für Biomedizintechnik

ist Heilpraktiker aus tiefer Überzeugung mit einem großen Urvertrauen in der naturgegebenen Heilkraft.
Als Ingenieur für Biomedizintechnik hat er über zwei Jahrzehnte im Spannungsfeld der sogenannten wissenschaftlichen Medizin und der modernen Erfahrungsheilkunde gearbeitet. Er lernte die Bio-Energetik mit dem enormen Heilpotenzial kennen.

Die Erkenntnis, dass die moderne Erfahrungsheilkunde, besonders bei chronischen Erkrankungen, große Erfolge zeigen, aber von der klassischen Schulmedizin vielfach abgelehnt wird, lenkte seinen Weg zur Ausübung der Heilkunde.
Was ihn ausmacht sind sein fundiertes Fachwissen, die Neugierde an der Naturheilkunde, das Annehmen des Menschen in all seiner Ganzheit und sein wohltuender Optimismus.

Als Ingenieur hat er ein großes Wissen über die biophysikalischen Prozesse im menschlichen Körper und der Schwingungsmedizin, was ihn als den Spezialisten für die Bioresonanztherapie auszeichnet.
[...]
[*/quote*]


Protzen mit "Diplom-Ingenieur" und "biophysikalische Prozesse" und "Spezialist für Bioresonanztherapie". Nichts mehr mit Osteopathie? Statt des Rumdrückens auf Körperteile herumfummeln mit Kabeln und Apparate"medizin" mit dem Beschiß "Bioresonanz". Na, wenn das keine Karriere ist...
Logged

Yulli

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 916

Moment mal! Osteopathie und Bioresonanz? Und dann Krebsklinik mit Hyluron-Party?

http://www.biologische-kankerbehandelen.nl/de/2015/10/deutsch-aktuelles-november-2015-hyaluron-party/

[*quote*]
Biological Cancer Centre
Biological Cancer Centre
Clinic for alternative Cancer Treatment


    Startseite
    Unser Therapiekonzept
    Ästhetik
    Preise
    Kontaktieren Sie uns
    Links
    Impressum

Biological Cancer Centre
Aktuelles November 2015: Hyaluron Party
Am 28. November 2015 veranstalten wir in unserer Praxis eine Hyaluron-Party.

 
S1 Hyaluron-Party 11-15
Verschönere dich für die bevorstehenden Feiertage!

Das Zentrum steht für euch alleine am Samstag, den 28.11.15 von 15 bis 20 Uhr, zur Verschönerung zur Verfügung.

Bei uns kostet der ml Hyaluron an diesem Tag statt 170 € nur 150 €. Du kannst dir jede gewünschte Stelle, ob Lippen, Falten oder zum Gesichtsaufbau injiziert lassen. Für jeden Bereich das entsprechende, frische und haltbare Hyaluron (natürlich das Markenpräparat Dermafill!)

Es gibt Sekt, O-Saft, Snacks und Musik.

Melde dich an mit Angabe der gewünschten Unterspritzung: 02157 870 7833
admin Mittwoch, der 7. Oktober 2015 Allgemein No Comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Kommentar

Name *

E-Mail-Adresse *

Website

Benachrichtige mich über nachfolgende Kommentare via E-Mail.

Benachrichtige mich über neue Beiträge via E-Mail.
Sprache:

    Nederlands (nl) Deutsch (de) English (en)

Klaus Roß
Marktstraße 2
D - 41379 Bracht / Brueggen
Germany
+49 2157 870 78 33
Sprechstunde: Mon - Fri 09:00 am - 05:00 pm
telefonisch erreichbar: 10:00 am - 03:00 pm
Termin nach Absprache
info@biologische-kankerbehandelen.nl
Aktuelles

    Aktuelles November 2015: Hyaluron Party

Copyright © 2016 Biological Cancer Centre. Powered by WordPress. Theme: Esteem by ThemeGrill.
[*/quote*]Ein "Biological Cancer Centre, Clinic for alternative Cancer Treatment" veranstaltet "Am 28. November 2015 veranstalten wir in unserer Praxis eine Hyaluron-Party."

"Bei uns kostet der ml Hyaluron an diesem Tag statt 170 € nur 150 €." Ein bißchen drücken auf eine Zahnpastatube und man sieht, wie wenig ein Kubikzentimeter (1 Milliliter = 1ml) ist.

Egal, die schmeißen eine Hyaluron-Party. Warum? Hat das Zeug eine Mindeshaltbarkeitsgrenze und man muß es endlich aufbrauchen bevor es hopps ist?

Warum nicht auch eine Botox-Party? Ist Botox out? Oder gab es das grad nicht beim Großhändler?

Heute dieses, morgen jenes. Warum? Hatte Ross in dem Verdrängungswettbwerb der Heilpraxen noch keine stabile Nische für sich gefunden? Aber davon mal ganz abgesehen, hätte nicht eine einfache 17 Uhr-Tea-Time gereicht? Ich meine: einfach so, ohne Verkauf, einfach nur Imagepflege.

Der 28. November 2015 ist noch nicht so lange her. Da scheint die Praxis aber erheblich geschlingert zu haben.

Wenn da überhaupt jemand in die Praxis kam, dann nur eine. Und das war die Putzfrau.
Logged
"Freiheit für Grönland! Weg mit dem Packeis!"

Wer war das?

Moses3

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 119

Das wird ja immer verrückter! So eine irre Preisliste hab ich noch nie gesehen.

http://www.biologische-kankerbehandelen.nl/de/deutsch-preise/

[*quote*]
Biological Cancer Centre
Biological Cancer Centre
Clinic for alternative Cancer Treatment

    Startseite
    Unser Therapiekonzept
    Ästhetik
    Preise
    Kontaktieren Sie uns
    Links
    Impressum

Biological Cancer Centre
Preise
Preisliste
Krebsbehandlung

Basistherapie der Biologischen Krebsmedizin,

für 30 Behandlungstage auf 10 Wochen                            9.900,- EUR


 
Aesthetische Medizin
Faltenbehandlung mit Hyaluron

 

    1 ml                                               170,- EUR
    jedes weitere                                  150,- EUR

 
Faltenbehandlung mit Plättchenreiches Plasma (PRP)

 

    gesamtes Gesicht                          390,- EUR
    einzelne Bereiche                           170,- EUR

 
Injektionslipolyse

    Reiterhosen bds.                            340,- EUR
    Oberarme bds.                               280,- EUR
    Doppelkinn                                    180,- EUR
    Bauch, ab                                     160,- EUR
    Hüfte, ab                                       160,- EUR

 
Faden-Lifting

    Ganzes Gesicht, zusätzlich mit Collagen-Fäden gestützt    1.620,- €
    Pro Faden                                                                                160,- €

Pro Region werden meist zwei Fäden benötigt, dass heißt:

    je Augenbraue, um die Augenlider und Augenbrauen anzuheben,
    je Wange, je Konturseite ab Kinn bis zum Ohr, und
    je Halsseite (Halsstraffung)

 
Sprache:

    Nederlands (nl) Deutsch (de) English (en)

Klaus Roß
Marktstraße 2
D - 41379 Bracht / Brueggen
Germany
+49 2157 870 78 33
Sprechstunde: Mon - Fri 09:00 am - 05:00 pm
telefonisch erreichbar: 10:00 am - 03:00 pm
Termin nach Absprache
info@biologische-kankerbehandelen.nl
Aktuelles

    Aktuelles November 2015: Hyaluron Party

Copyright © 2016 Biological Cancer Centre. Powered by WordPress. Theme: Esteem by ThemeGrill.
[*/quote*]


Bei Hyaluron und anderem kleinen kosmetischen Geplänkel insgesamt 11 Preisangaben, bei dem Riesensachgebiet Krebsbehandlung aber nur einen einzigen Preis: 9900 Euro.

9900 Euro. Patsch! Ohne wenn und aber. Ohne dies und ohne das.

Wenn der wirklich gut wäre auf seinem Fachgebiet Krebs, die Klinik heißt doch nicht um sonst "Clinic for alternative Cancer Treatment", wozu dann die kosmetischen Kinkerlitzchen? Und wenn er gut in ist kosmetischen Behandlungen, dann würde sich ein integrer Behandler doch niemals hinstellen und behaupten, daß er Krebs behandeln kann.

Daraus kann ich nur den Schluß ziehen, daß er gar nichts kann.
Logged

NoRPthun

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 291

Die Situation dürfte weitaus schlimmer sein, als daß er gar nichts kann. 

Der in Scharlatankreisen nicht unbekannte Siebenhüner aus Frankfurt/Main hat in seiner skriptvergeigten Webseite "Infusions" diese Behandlungen gelistet:

http://www.docgermany.com/infusions

[*quote*]
http://www.docgermany.com/infusions
The clinic Dr. Siebenhüner in Frankfurt is specializing in holistic integrative medicine.DocGermany - Infusions

('Stop copying the copyrighted material!')
   
We support our therapies with various infusions, which are in part designed by Dr. med. Siebenhuener himself.

Using laboratory analyses, we can identify weaknesses and vulnerabilities in a person's organism and directly address these with targeted infusions.

We use the infusions listed below for the treatments of tumors.

Infusions

Artesunate
Amygdalin (Vitamin B17)
Chlorin E6
Curcuma
DCA
2DDG
DMSO
Hypericin
Vitamin C high dosis
GcMAF immunotherapy

You can receive more information about the various infusions for cancer-treatments directly from Dr. med. Siebenhuener.

Contact us for further information about infusion-therapies for acute afflictions resulting from chronic illnesses and regenerative cures - we look forward to provide you with advice!
contact us -  we will gladly advise you!
[...]
[*/quote*]


In dieser Liste fehlt das 3-Bromopyruvate-3bp. Aber dafür gibt es eine eigene Webseite:

http://www.docgermany.com/infusions/3-bromopyruvate-3bp

[*quote*]
h1 class=uk-article-title uk-h3

3-Bromopyruvat

- Ein rasch wirksames, leistungsfähiges Antikrebsmittel -

In einer Studie an Tieren mit fortgeschrittenen Lebertumoren wiesen Dr. Young Ko et al 2004 nach, das 3-Bromopyruvat (3BP) die Tumore dauerhaft zum Verschwinden bringen konnte.

Dabei greift 3-Bromopyruvat (3BP) in den Energiemetabolismus der Krebszelle ein, indem es das Enzym Glyceraldehyd-3-Phosphat hemmt und zu einer Abnahme von ATP intrazellulär führt und letztlich zum Zelltod.

Aktuelle Studienergebnisse zeigen, dass 3-Bromopyruvat (3BP) von Tumorzellen selektiv über die Monocarboxylattransporter (MCTs) aufgenommen wird, die häufig in Krebszellen überexpremiert sind. Forschungen am John Hopkins Institut kommen zu dem Ergebnis, dass 3-Bromopyruvat (3BP) Krebszellen selektiv abtöten kann, während normale Zellen intakt bleiben. Aufbauend auf frühere Arbeiten beschreiben die John Hopkins Forscher bereits 2004, dass 3-Bromopyruvat (3BP) offensichtlich als nicht toxischer Energieblocker große Tumore in Ratten zum Verschwinden bringen kann. Im Juli 2013 nahm die FDA einen Antrag für den Einsatz von 3-Bromopyruvat (3BP) für eine kleine klinische Phase I Studie bei Lebertumoren an.

Bestätigt werden die Ergebnisse von Dr. Ko auch in einem Fallbericht von Prof. Dr. med. Thomas Vogl, Direktor Institut für Diagnostische und Interventionelle Radiologie an der Johann-Wolfgang-Goethe-Universität Frankfurt, der seinen Patienten Yvar Verhoeven mit inoperablem metastasierten Lebercarcinom intraarteriell mit 3BP behandelte und ohne gravierende Nebenwirkungen den Tumor zum Verschwinden bringen konnte.

Insofern haben wir mit dem kleinen Molekül 3BP eine untoxische begleitende Therapiemöglichkeit vor allem bei Tumoren, die den "Warburg-Effekt" zeigen. Daher palnt die Heidelberger Stiftung Chirurgie auch eine Studie, die die Wirkung von 3BP auf Bauchspeicheldrüsenkrebs und seine Stammzellen experimentell untersuchen soll.


weitere Infusionen

Artesunat
Amygdalin (Vitamin B17)
Chlorin E6
Curcumin
DCA
2DG
DMSO
Hypericin
Vitamin C Hochdosis
GcMAF Immuntherapie
[...]   
[*/quote*]


http://www.klausross.com/behandel-methodes.html

[*quote*]
De basis van onze behandeling
[...]

Behandel methodes
[...]
1. Het remmen van het niet-fysiologische metabolisme van de kankercellen

    3 - BP Glucose Blocker
    2 - DG
    DCA

[...]

2. Kankercel metabolisme herstructureringstheraphie​
[...]

    Enzym Therapie (Horvi)
    Hoge dosis vitamine C
    Glutathion zuur
    Alfa- liponzuur
    Medicinale paddenstoelen
    MMS
    DMSO / MSM
    Curcumine
    B17 (Amygdaline)
    Artemisinine

3. Immuun Theraphie
[...]
    GcMAF
    NK Cells
    Mistletoe Therapy
    Organo peptide (o.a. thymus, lever, milt - faktor AF-2)
    Allopathische behandeling (door dokter Guenther Enderlein – Sanum therapie)
    Colostrum therapie
    Vaccins tegen kanker

4. Pijnbestrijding ​

    Neuraaltherapie
    Acupunctuur
    MSM
    DMSO
    Vitamine B

[...]

5. Anastasistheraphie
[...]

6. Bio-resonantie en Bio-feedback
[...]

7. Zuurstof therapie, H202, Ozon, Vitamine B15
[...]

8. Cranio-sacrale therapie
[...]

9. Coaching en ondersteuning
[...]

10. Monitoren en meten van de vooruitgang
​[...]
[*/quote*]


Das ('Stop copying the copyrighted material!') nehme ich dem Siebenhüner verdammt übel. Wenn nämlich ein Krebskranker mit seinen Bekannten, Freunden und Ärzten über die Dinge von Siebenhüner reden und ihnen dazu aus den Texte ZITIEREN (!!!!!!!!!!!) will, kann er das nicht, weil Siebenhüners Webdackel die Edit-Befehle der Browser volldreist abschaltet. Man kann nicht einmal ein Wort zieren. Das ist der Gipfel der Frechheit. So eine Website gehört auf der Stelle abgeschaltet.


Jetzt zu dem Klaus Ross, der soweit bekannt, bislang nicht mit Krebsbehandlungen aufgetreten war, sondern mit Osteopathie und Bioresonanz und anderem Murks.

Wie kommt der Klaus Ross plötzlich zu einer großen Range von Tumorbehandlungen? Kann es sein, daß er vom Siebenhüner die Liste übernommen hat, weil, was der Siebenhüner kann das kann der Klaus Ross auch?

Wenn Klaus Ross irgendwann im Jahr 2015 die niederländische "Klinik" übernommen hat, in der er 2014 als "hoofd" angefangen hatte, wann begann er DANN (!!!) mit seinen Infusionsbehandlungen?

Entweder haben die bisher funktioniert und bei den jetzigen Sterbefällen im August 2016 ist ein Fehler in der Dosierung, eine Verunreinigung oder Infektion oder ähnliches die Todesursache, oder es gab schon vorher Todesfälle oder es gab schlicht und einfach bis jetzt noch gar keine infusionen und Klaus Ross hat erst jetzt wie der große Siebenhüner loslegen wollen, ohne allerdings Medizin studiert zu haben und ohne Fachwissen über die Infusionen zu haben. Und überhaupt.

Die perverse Preisliste spricht ja schon mal Bände. So eine Krebsbehandlungsflate dürfte einmalig sein, nehme ich an.

Mit anderen Worten: Der Medizinlaie Klaus Ross ist nicht bloß ein Medizinlaie, sondern obendrein vermutlich ein gar nicht gescheiter Kopist und ein gescheiterter Hochstapler mit inzwischen 4 Toten auf dem Friedhofsbierdeckel.

Daß der das Tageslicht jemals wieder sieht, sollte man per Gerichtsurteil ausschließen.


Abgesehen davon, daß selbst Ärzte (nicht nur) bei Krebsbehandlung große Pfuscher sind, sollte man dafür sorgen, daß Laien erst recht nicht an Krebskranken herumpfuschen dürfen. Man sollte Heilpraktikern diese Dinge per Gesetz pauschal verbieten, so wie ihnen auch die Behandlung von Infektionskrankheiten verboten ist.
(h/t Postminister  8) )
Logged
A place for vintage tractors:

"Brookfield Vintage Tractors
We are a small family run business located in the community of Cefn Coch in rural Mid Wales."
https://web.archive.org/web/20160729211143/http://www.vintagetractors.freeserve.co.uk:80/

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642

Amtshilfe!

https://www.politie.nl/nieuws/2016/augustus/4/02-duitse-politie-onderzoekt-overlijden-meerdere-patienten-duitse-gezondheidskliniek.html

[*quote*]
Duitse politie onderzoekt overlijden meerdere patiënten Duitse gezondheidskliniek

Laatste update:
    04-08-2016 | 16:46

Bruggen-Bracht, Duitsland - De Duitse politie in Mönchengladbach en het Openbaar Ministerie (OM) Krefeld zijn een onderzoek gestart naar een gezondheidskliniek in Bruggen-Bracht (Biologisches Krebszentrum Bracht) net over de Nederlandse grens. In deze praktijk zijn meerdere mensen tegen kanker behandeld. Aanleiding voor het politieonderzoek is het overlijden van enkele patiënten na een behandeling vorige week. Zowel bij de Duitse als Nederlandse autoriteiten is er zorg voor medische complicaties bij anderen die in deze kliniek behandeld zijn.

Behandeld? Neem contact op!

Het is inmiddels bekend dat deze kliniek door veel Nederlanders werd bezocht. Daarom ondersteunt de Nederlandse politie en het OM dit onderzoek. Hoewel diepgaand medisch onderzoek nog moet uitwijzen wat er precies is gebeurd, is er op dit moment een concreet gezondheidsrisico voor patiënten die bij deze kliniek een behandeling hebben ondergaan.

Eerdere patiënten van de Klaus Ross Kliniek worden dringend verzocht contact op te nemen met het Landelijk Meldpunt Zorg, via het telefoonnummer 088-1205020.

Wilt u informatie geven aan de politie voor het strafrechtelijk onderzoek, neem dan contact op met het Duitse onderzoeksteam van de politie via 0049-2161290. Uw gegevens worden genoteerd; u wordt door een Nederlands sprekende medewerker teruggebeld.

Neemt u liever contact op met de politie in Nederland? Bel daarvoor het algemene nummer van de politie 0900 88 44. Laat u doorverwijzen naar het Regionaal Service Centrum Gelderland-Zuid.

Lopend onderzoek

Woensdag 27 juli vonden er in de Klaus Ross kliniek 5 behandelingen plaats. Donderdag 28 juli is na deze behandeling een 55-jarige Belgische vrouw in Nijmegen overleden; vrijdag een 55-jarige man uit Apeldoorn. Op zaterdag 30 juli is een 43-jarige vrouw uit Wijk en Aalburg na behandeling overleden in het Duitse Mönchengladbach. Op dit moment is bekend dat 2 Nederlandse vrouwen die ook behandeld zijn in deze kliniek, in een ziekenhuis liggen. Over hun leeftijd, woonplaats en hun gezondheidstoestand doet de politie op dit moment geen uitspraak.

(Noot voor de redactie: verdere woordvoering voor media verloopt via het OM in Krefeld)


Waakzaam en dienstbaar

Logo winnaar website van het jaar 2015
Volg ons via:
http://www.twitter.com/politie
http://www.facebook.com/politie
http://www.youtube.com/politie
[*/quote*]
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642

Das dürfte der vierte Todesfall durch Klaus Ross sein: Fleur Walter aus Rotterdam, gestorben am 22.7.2016 mit 31 Jahren.

http://www.gelderlander.nl/algemeen/binnenland/artsen-schrokken-heel-erg-van-hoe-fleur-er-aan-toe-was-1.6241066

[*quote*]
'Artsen schrokken heel erg van hoe Fleur er aan toe was'

Geplaatst op    04 augustus 2016
Laatste update  05 augustus, 03:03

Fleur uit Rotterdam begon half juni in de kliniek van Klaus Ross in het Duitse Bracht aan dezelfde tienweekse behandeling als de drie patiënten die afgelopen week onder verdachte omstandigheden overleden. Ook Fleur (31) moest haar behandeling afbreken - in de derde week ging ze zo snel achteruit dat verdere therapie niet meer mogelijk was. Op 22 juli overleed ze. Haar moeder Yvonne vertelt haar verhaal.
[*/quote*]

Der Artikel ist erschreckend.


Google translate von3 Absätzen:

[*quote*]
Clinic
,, It Klaus Ross Center is a stately mansion, with three large rooms. were four lounge chairs in each room. The rooms were sometimes really full, there were ten patients at a time under treatment. Some people had sold their car to pay for the treatment. Another had sold his house and cheaper housing for redeemed. The oncology department in a hospital is a hell, but the same applies for such a clinic. The people there are refractory in most cases, there are often in bad shape. No gay states, though Klaus gave a friendly, positive atmosphere. ''

,, Klaus Ross was always alone, he had no help. He had everything neatly organized. Each patient had a tray, containing that day to order all infusion bags, injections and so on. Sometimes a patient was six, seven hours in all kinds of infusions. Vitamin C, turmeric, glucose blockers. It came across very professional. "

Klaus Ross
,, Klaus Ross spoke only German and English, barely Dutch. He worked very hard and had things well organized. However, sometimes you noticed that he had a lack of experience, he was seeking. What had Fleur he had never been under treatment since he was honest. He did not promise for the miracle doctor, has never cure us. "
[*/quote*]

In 10 Wochen (70 Tage) 30 Behandlungstage bedeutet rund alle 2 Tage eine Behandlung. Wenn die Räume voll belegt sind, und danach sieht es aus, dann sind vermutlich 20 Personen behandelt worden, von denen immer jeweils 10 zur gleichen Zeit anwesend waren. In 10 Wochen rund 200.000 Euro einnehmen ist ein lockerer Job, wenn man alles ganz alleine macht und nicht mal Gehälter zahlen muß. Nadel rein, Nadel raus. Tropf einstellen und immer schön lächeln.

Erfahrung hatte er offensichtlich keine. Also ein Hochstapler im Alleingang.

4 Opfer tot, 2 weitere im Krankenhaus (Aussichten sehr schlecht, denn sonst wären sie - als vermutlich "austherapiert" gar nicht erst zu Klaus Ross gegangen) und mindesten 14 weitere noch immer vermißt.


Logged

Thymian

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 2135

Krant schreef "4 Opfer tot, 2 weitere im Krankenhaus (Aussichten sehr schlecht, denn sonst wären sie - als vermutlich "austherapiert" gar nicht erst zu Klaus Ross gegangen) und mindesten 14 weitere noch immer vermißt."

Wenn ein Gast in einer Pension übernachtet und dafür 25 Euro zahlt,  muß er seinen Paß vorlegen und Name und Adresse werden peinlich genau aufgeschrieben. Wenn Einer ein Auto verkauft, werden Name und Adresse von altem und neuem Fahrzeugbesitzer eingetragen in die Papiere. Sogar wenn das Ding verschenkt wird, werden Name und Adresse eingetragen.

Merkt Ihr was? Die Polizei weiß von nichts! Sie weiß weder, wer die Kunden von Klaus Ross sind noch weiß sie, wieviele es sind. Klaus Ross hat demnach weder eine Kundenkartei geführt noch hat er allem Anschein nach seine Einnahmen richtig verbucht, denn sonst wüßte man doch wenigstens die Zahl der Opfer.

Man weiß gar nichts. EIn Krebskranker zahlt einem Hochstapler 9900 Euro und der Bursche sackt das Geld ein und das war's.

Beim Bäcker auf der Straße nimmt man die Brötchen, die Verkäuferin das Geld, und fertig. Keine detaillierte Buchhaltung, aber wenigstens eine Kasse, in der die Zahlungen auftauchen. Wo sind die Buchungen beim Ross über die Summe von insgesamt mindestens 100.000 Euro seit Juni 2016?

Heilpraktiker haben allem Anschein nach noch immer keine Dokumentationspflicht, aber eine Pflicht zur korrekturen Buchführung gibt es selbst für Heilpraktiker. Wie hat Ross das gedeichselt? Alles in bar auf die Hand? Oder die Zahlungen anonym auf ein Nummernkonto auf den Caymans?

Laßt mich raten: Wegen der Toten und Verletzten passiert ihm gar nichts, die waren alt genug und haben selbst schuld. Aber wegen Steuerhinterziehung kriegt er 10 Jahre Knast ohne Bewährung.

Menschenleben sind in diesem Staat nichts wert. Das beweist schon die Tatsache, daß es Heilpraktiker gibt.
Logged
.         Im Angesicht von Gewalt ist Höflichkeit gegenstandslos.
.         At face with violence politeness is pointless.

.         (User TNT in the former CDU forum)
--------------------------------------- * --------------------------------------- * ---------------------------------------

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Die Opfer von Klaus Ross, Slachtoffers van Klaus Ross
« Reply #15 on: August 05, 2016, 08:40:03 PM »

Man kann dem Ross nur auf die Spur kommen, wenn man die Namen und Wohnorte seiner Opfer öffentlich macht. Das ist man den Opfern schuldig!


Audio Interview mit einem Onkologen über die Opfer von Klaus Ross:

"In Radio EenVandaag is internist-oncoloog Jan Schellens van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis te gast. Hoe gaan reguliere artsen om met alternatieve geneeswijzen?"
http://www.newsjs.com/url.php?p=http://gezondheid.eenvandaag.nl/tv-items/68443/dode_na_behandeling_alternatieve_kliniek_duitsland


Bisher bekannte Opfer von Klaus Ross:

1. Montag, 22.7.2016 gestorben: Frau, 31 Jahre, aus Rotterdam, Niederlande: Fleur Walter

2. Donnerstag, 28.7.2016 gestorben: Frau, 55 Jahre, aus Beveren, Belgien: Leentje Callens

3. Freitag, 29.7.2016 gestorben: Mann, 55 Jahre, aus Apeldoorn, geboren in Elspeet, Niederlande: Peter van Ouwendorp

4. Samstag, 30.7.2016 gestorben: Frau, 43 Jahre, aus Wijk in Aalburg, Niederlande: Joke van der Kolk

5. ........................
6. ........................
7. ........................
8. ........................
9. ........................
10. ........................
11. ........................
12. ........................
13. ........................
14. ........................
15. ........................
16. ........................
17. ........................
18. ........................
19. ........................
20. ........................


[Montag! ET!]
« Last Edit: August 06, 2016, 11:06:35 AM by el_Typo »
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Dringende Warnung der Polizei im Fall Klaus Ross 'Krebsklinik Bracht'
« Reply #16 on: August 05, 2016, 09:05:52 PM »

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/65857/3396219

[*quote*]
POL-VIE: Gemeinsame "Warnmeldung" der niederländischen, belgischen und deutschen Polizeibehörden (Todesermittlungsverfahren nach "biologischer" Krebsbehandlung)
04.08.2016 – 21:02

Brüggen Bracht (ots) - Gemeinsame "Warnmeldung" der niederländischen, belgischen und deutschen Polizeibehörden (Todesermittlungsverfahren nach "biologischer" Krebsbehandlung)

Die Polizei Mönchengladbach hat aufgrund mehrerer Todesfälle unter Patienten einer deutschen Klinik Ermittlungen eingeleitet. Die Polizei Mönchengladbach und die Staatsanwaltschaft Krefeld haben eine polizeiliche Ermittlung im "Biologischen Krebszentrum Bracht" in Brüggen-Bracht nahe der niederländischen Grenze eingeleitet.

In diesem Zentrum wurden mehrere Patienten wegen einer Krebserkrankung behandelt. Auslöser für die polizeilichen Ermittlungen ist der Tod einiger Patienten im Anschluss an die Behandlung vergangener Woche.

Sowohl die hiesigen als auch die niederländischen Behörden machen sich Sorgen über medizinische Komplikationen bei weiteren Patienten dieser Klinik.

Wurden auch Sie dort behandelt? Nehmen Sie Kontakt auf!

Es ist inzwischen bekannt, dass in diesem Krebszentrum auch zahlreiche Niederländer behandelt wurden. Deshalb unterstützen die niederländische Polizei und die niederländische Staatsanwaltschaft diese Ermittlung.

Wenngleich eingehendere medizinische Untersuchungen noch zeigen müssen, was sich genau zugetragen hat, besteht derzeit ein konkretes Gesundheitsrisiko für Patienten, die sich in diesem Krebszentrum einer Behandlung unterzogen haben.

Auch Patienten, die zu einem früheren Zeitpunkt in der Klaus-Ross-Klinik behandelt wurden, werden dringend gebeten, über die Hotline des Gesundheitsamtes des Kreises Viersen 02162 / 391503 aufzunehmen.

Falls Sie bei der Polizei Angaben zu den strafrechtlichen Ermittlungen machen möchten, nehmen Sie bitte Kontakt mit der Ermittlungskommission "BROM" der Polizei Mönchengladbach (Telefonnummer +49 (0)2161 290) auf.

Falls Sie es als niederländischer Staatsangehöriger vorziehen, Kontakt mit der niederländischen Polizei aufzunehmen, rufen Sie die allgemeine Nummer der Polizei (0900 88 44) an.
Lassen Sie sich an das regionale Servicezentrum von Gelderland-Süd ("Regionaal Service Centrum Gelderland-Zuid") weiter verbinden.

Historie

Am Mittwoch, dem 27. Juli wurden in der Klaus-Ross-Klinik fünf Behandlungen durchgeführt. Am Donnerstag, dem 28. Juli ist nach dieser Behandlung eine 55-jährige belgische Frau in Nimwegen verstorben, am Freitag ein 55-jähriger Mann aus Apeldoorn. Am Samstag, dem 30. Juli ist eine 43-jährige Frau aus Wijk en Aalburg nach der Behandlung in Mönchengladbach verstorben.

Derzeit ist bekannt, dass zwei niederländische Frauen stationär in ein Krankenhaus aufgenommen wurden, die ebenfalls in diesem Krebszentrum behandelt wurden. Über deren Alter, Wohnort und ihren Gesundheitszustand kann die Polizei derzeit keine Angaben machen. (1025)

Rückfragen von Journalisten bitte an:

Hinweis für die Redaktionen: Die weitere Information der Medien erfolgt über die Staatsanwaltschaft Krefeld (02151-847-305)

Rückfragen bitte an:

Kreispolizeibehörde Viersen

Leitstelle
Johannes Peters
Telefon: 02162/377-1150
während der Bürodienstzeiten: 02162/377-1191
Fax: 02162/377-1155
E-Mail: pressestelle.viersen@polizei.nrw.de
[*/quote*]
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Spurensuche im Fall Klaus Ross
« Reply #17 on: August 05, 2016, 09:36:33 PM »

Große Erfahrung in Medizin hat Klaus Ross wohl mit nichts gehabt: "Sinds 2010 werkt Klaus als natuurarts" schreibt er in seiner Selbstdarstellung in

http://www.klausross.com/over-ons.html

[*quote*]
Sinds 2010 werkt Klaus als natuurarts, voornamelijk met patiënten die een chronische ziekte hebben. In september 2014 is hij gaan werken bij de Gezondheid Cirkel in Venlo-Bracht  (GCVB ) als hoofd van het kankerbehandelingsteam. In deze kliniek ligt de focus geheel op natuurlijke en biologische kankerbehandelingen. In augustus 2015 heeft hij de kliniek overgenomen.
[*quote*]

Die ersten Jahre werkte er mit Osteopathie und anderer Murks. Den "Gezondheid Cirkel in Venlo-Bracht" übernahm er erst im August 2015. Das ist ein Jahr her! Wozu echte Onkologen 10 oder 20 Jahre an Ausbildung brauchen, das will er in so wenigen Jahren können? Größenwahn ist das. Größenwahn! Den hätten seine Opfer erkennen können, wenn sie seine Selbstdarstellung richtig gelesen hätten. Daran werden auch die Gerichtsverhandlungen scheitern.

Die Homepage des "Gezondheid Cirkel in Venlo-Bracht" ist im Webarchiv zu lesen. Wir machen Spurensuche.


http://web.archive.org/web/20150217210657/http://kankerbehandelen.nl/kosten-2/

[*quote*]
Wayback Machine    
17 Feb 15
   
Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Behandelingen
        Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        10 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Over ons
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
        Gastenboek
            Berichten in ons gastenboek
    Info kanker
    Divers
    Contact

Kosten

Het is lastig om aan te geven wat een behandeling exact gaat kosten. Welke middelen moeten er gegeven worden?
Hoe lang is de behandelingstermijn? Welke supplementen? Dit is allemaal erg individueel.
Om u enigszins inzicht te geven hieronder een prijzenoverzicht. Exacte opgave kunnen wij doen bij het opstellen van een behandelplan.

Intakeconsult gratis

Resistentietest (bloedonderzoek). Hierbij wordt de werking van ruim 60 natuurlijke stoffen op uw kanker getest. Prijs op aanvraag.

Dendritische celtherapie. Prijs op aanvraag.

Infusen (zeer groot aanbod) € 10,- tot € 75,- per stuk
In te nemen supplementen ook te individueel om een prijs te kunnen noemen.

 
Fb-Button
Steun ons!

    Ook zo sociaal? volg ons op:

Language switcher
Nederlands nl_NL
Navigatie

    Home
    Behandelingen
        Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        10 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Over ons
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
        Gastenboek
            Berichten in ons gastenboek
    Info kanker
    Divers
    Contact

Over ons

GezondheidsCirkel Venlo/Bracht is er op initiatief van (ex) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën. Wij weten derhalve dat er naast reguliere behandelmethodes nog meer is.

Contact

    GezondheidsCirkel Venlo/Bracht
    Marktstrasse 2
    41379 Bracht (Brüggen) Duitsland
    Telefoon 0049 2157 9080770
    info@kankerbehandelen.nl
     
    Bracht ligt net over de grens met Duitsland op 10 minuten afstand van Venlo

 

GezondheidsCirkel Venlo Bracht - Alle rechten voorbehouden 2015 - Algemene voorwaarden - Disclaimer

madebysens.nl

[*/quote*]


"Dendritische celtherapie. Prijs op aanvraag" Wo hat Klaus Ross die ausgegraben bzw. wo hat er sie gelassen? Er hat 2014 dort angefangen. Was ist dort passiert? Was war oder ist in Venlo? Wer war oder ist in Venlo? Wer waren seine Vorgänger bzw Kollegen/Partner?
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642

Hier geht es in die Vollen:

http://web.archive.org/web/20150217185443/http://kankerbehandelen.nl/handboek-kanker/

[*quote*]
Wayback Machine    
17 Feb 15

Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Behandelingen
        Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        10 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Over ons
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
        Gastenboek
            Berichten in ons gastenboek
    Info kanker
    Divers
    Contact

Handboek kanker

Wie de diagnose kanker krijgt, gaat vaak op zoek naar mogelijkheden om zelf zoveel mogelijk controle uit te kunnen oefenen. In die zoektocht beland je op internet in een wirwar aan informatie over mogelijke behandelingen en (alternatieve) geneeswijzen.  Hoe kun je beoordelen of iets wel of niet goed voor je is? Handboek Kanker van arts Henk Fransen biedt uitkomst. Het combineert op unieke wijze reguliere en alternatieve geneeswijzen, zonder het een of het ander af te wijzen: een unicum in de medische wereld.

70% GAAT OP ZOEK NAAR ALTERNATIEVEN

Naast de reguliere behandeling gaat ongeveer 70% van de patiënten bij kanker op zoek naar alternatieven. Soms is dit moeilijk bespreekbaar met de behandelend arts. Handboek Kanker geeft houvast om effectief aan de slag te gaan met alternatieve behandelingen in combinatie met de reguliere. Aan bod komen onder andere het nut van zo’n combinatie-aanpak, mogelijkheden om op een natuurlijke manier je afweer te versterken, niet-giftige behandelingen en emotioneel-geestelijke factoren.

PRAKTISCHE OPZET

Handboek Kanker heeft een praktische opzet: met behulp van tests bepaal je waar jouw sterke en zwakke punten liggen (bijvoorbeeld op het gebied van voeding, supplementen of geestelijk welzijn). Ook bevat het boek  diverse stappenplannen (het ‘tien-stappenplan bij kanker’, het ‘zeven-stappenplan om je voeding te verbeteren’).

OVER DE AUTEUR:

Henk Fransen werkt als arts. Hij heeft 25 jaar ervaring met de behandeling van mensen met kanker en deed uitgebreid onderzoek naar alternatieve behandelingen bij kanker. Daarnaast geeft hij geregeld na- en bijscholing aan artsen en psychologen over kanker.

ISBN 9789020211269 | € 19,99 |

Directe link om te bestellen:: http://henkfransen.nl/

Directe link naar Bol: http://www.bol.com/nl/p/handboek-kanker/9200000030321473/

Met vriendelijke groeten,

Henk Fransen

 

06 513 404 83

www.henkfransen.nl
Fb-Button
Steun ons!

    Ook zo sociaal? volg ons op:

Nieuws:

    Zo kwam GezondheidsCirkel te Bracht tot stand!
    Gestart met een lezing. Door kankerpatiënten voor kankerpatiënten. Daarna is het snel gegaan. Door de…
    Lees meer...
    Het nieuwe boek van Henk Fransen is uit
    Het handboek kanker van Henk Fransen is uit. Een aanrader voor iedereen met de diagnose…
    Lees meer...
    Start van intensieve therapieën
    Begin augustus zullen wij van start gaan met meer intensieve behandelmethodes. Op dit moment komen…
    Lees meer...

Navigatie

    Home
    Behandelingen
        Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        10 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Over ons
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
        Gastenboek
            Berichten in ons gastenboek
    Info kanker
    Divers
    Contact

Over ons

GezondheidsCirkel Venlo/Bracht is er op initiatief van (ex) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën. Wij weten derhalve dat er naast reguliere behandelmethodes nog meer is.
Contact

    GezondheidsCirkel Venlo/Bracht
    Marktstrasse 2
    41379 Bracht (Brüggen) Duitsland
    Telefoon 0049 2157 9080770
    info@kankerbehandelen.nl
     
    Bracht ligt net over de grens met Duitsland op 10 minuten afstand van Venlo

GezondheidsCirkel Venlo Bracht - Alle rechten voorbehouden 2015 - Algemene voorwaarden - Disclaimer

madebysens.nl

[*/quote*]


Die Verbindung mit Henk Fransen führt to een harten Artikel der Vereniging tegen de Kwakzalverij, datiert Feb 2015, das ist ein wichtiges Zeitdokument aus der Zeit vor der Übernahme "Gezondheid Cirkel in Venlo-Bracht" durch Klaus Ross.

http://www.kwakzalverij.nl/behandelwijzen/kruiden/basisarts-henk-fransen-gaat-kwakzalven-in-eigen-diamantkliniek/

[*quote*]
Basisarts Henk Fransen gaat kwakzalven in eigen diamantkliniek

Henk Fransen is zijn naam, Hollandser kan het niet. De kwakzalvende arts in Apeldoorn denkt met voedingssupplementen en andere wondermiddelen kanker te lijf te kunnen gaan, liefst gekocht in zijn eigen webwinkel.


Door: Broer Scholtens | Geplaatst: 7 jan 2015 | Laatste Wijziging: 16 feb 2016

Het gaat om multivitaminen, Indiaanse kruidenmixen, potten met enzymcomplexen en “transfer factoren” die hij onbewezen, zonder wetenschappelijke onderbouwing, aanbeveelt tegen kanker, omdat ze “natuurlijke immuunsysteem zouden versterken en zo kankercellen vernietigen”, schrijft hij op zijn website. Fransen heeft een droom: de bouw van een eigen behandelcentrum voor kankerpatiënten. Dit door hem benoemde Centrum Diamant moet een beginnetje zijn en uitgroeien tot een keten van centra, liefst één per provincie. “Voor na 2018 en verder”, dagdroomt de BIG-geregistreerde basisarts.

Fransen is niet de eerste kwakzalver die zijn heil zoekt in de verkoop van voedingssupplementen tegen kanker. Types als Cornelis Moerman en de nog steeds praktiserende arts Engelbert Valstar, geen onbekenden van de Vereniging tegen de Kwakzalverij, gingen hem voor. Fransen heeft zich 25 jaar verdiept in kankerbehandelingen en schreef daar zijn “Het 10 Stappenplan bij kanker”-boek over. De kennisverdieping die hij opdeed, citeren we zijn website, laat zich samenvatten als: “Alternatieve behandelingen beloven vaak veel, prijzen soms zelfs wondermiddelen aan. Laat je daardoor niet gek maken. Weet dat voor veel reguliere behandelingen geen hard bewijs bestaat en dat datzelfde geldt voor de meeste alternatieve behandelingen. Kies liefst voor behandelingen waarvoor enige onderbouwing bestaat of die een logische grondslag hebben in hoe het lichaam functioneert.”

Hij raadt kankerpatiënten dan ook aan hun behandelende arts de volgende vragen als eerste te stellen: “Mag ik de statistiek van mijn behandeling weten. Kunt u dit op papier zetten. Heeft u over deze behandeling een artikel of publicatie, mag ik daar een kopie van.”

Maar deze adviezen op zichzelf toepassen, ho maar, dat doet Fransen niet. Zo heeft Fransen tig tips voor mensen met kanker. De meeste daarvan hebben echter bitter weinig met wetenschap te maken en gaan onder meer over het vermijden van aardstralen en het gebruik van rare zuur/base-diëten (Protocell). Verder verwijst hij naar vreemde homeopaten zoals de Brit Peter Chappell, die claimt kanker, aids en ebola te kunnen genezen met homeopathische muziekjes.

Bij de alternatieve behandeling van kanker zijn drie factoren belangrijk, orakelt Fransen: “een tekort aan essentiële voedingsstoffen en zuurstof, een vergiftiging van het lichaam en aanhoudende stress.” Als eerste remedie beveelt hij daarom multivitaminen en mineralen aan, voor elf euro per maand bij hem te verkrijgen. En verder dagelijks vitamine D3, waarmee hij de orthomoleculaire supplementenboer Gert Schuitemaker nakletst, die er een heel boek over schreef. D3, schrijft Fransen, “is een van de meest onderbouwde vitaminen in de preventie en behandeling van kanker”, over iets dat je, met een beetje gezond eten, zelf voldoende aanmaakt. Het reinigen en ontgiften van het lichaam is een belangrijke pijler in de aanpak van kanker, doceert Fransen, niet gehinderd door het ontbreken van wetenschappelijke onderbouwing. De basisarts adviseert een tweetraps ontgiftingsraket: eerst een detox-kuur van zo'n zes weken. SanoCitri beveelt hij aan, ofwel drie flesjes met homeopathisch verdunde oplossingen van een trits aan ingewikkelde stofnamen. Uit elk flesje moet dagelijks een druppel verder worden verdund in twee liter water, om op te drinken. De kuur is bij hem te koop, à raison van € 154,76. Daarna adviseert hij een onderhoudskuur van Yes Herbal: dagelijks een capsule met een Indiaanse kruidenmix van de  Iroquois-indianen, ook te koop in Fransens? webwinkel, à raison van 30 euro per maand. De absolute topper in de “kankerbehandeling-volgens-Fransen” zijn dagelijks enkele capsules “transfer factoren”, een supplement van kleine eiwitten die gefilterd zouden zijn uit moedermelk. Ze dienen als “immuunsysteem booster”, is het idee. De kosten hiervan schat Fransen op honderd euro per maand. 4Life-producten zijn via netwerkmarketing te koop, ook bij hem. Op de website van de Verenging tegen de Kwakzalverij (VtdK) is recent geschreven over deze windhandel, onder de heldere kop '4Life levert dure immuun-onzin in een flesje'.

Ter onderbouwing wijst Henk Fransen, als fan van de wetenschappelijke onderbouwing, naar een studie waaruit zou blijken dat 4Life-producten de activiteit van “natural killer”-cellen, kankerdoders, verhogen met 437 procent. Hij doelt hier op een niet-gepubliceerd rapport van 4Life zelf dat is gebaseerd op laboratoriumonderzoek op celniveau, zo blijkt uit een samenvatting die - als enige - erover op internet te vinden is. In een Russisch lab zouden hiervoor humane bloedmonsters zijn gebruikt, vermoedelijk eind jaren tachtig van de vorige eeuw. Er is sindsdien niets meer van vernomen. De auteurs van het rapport, ene Calvin McCausland en ene Emma Oganova, arts uit Armenië, werken bij 4Life in Utah. De zoekmachine van het databestand PubMed kent hun namen niet, ze hebben dus nooit iets houtsnijdends geschreven in een serieus blad.

Fransen weet niet alles en verwijst (uitbehandelde) kankerpatiënten nog wel naar een andere arts, voor een second opinion. “Net over de grens in Duitsland zit mevrouw Kilarski, van wie je een bijzondere second opinion mag verwachten”, tipt Fransen op zijn website. Deze Bozena Kilarski heeft een kliniek in Rheine, net over de grens bij Enschede. Daar kwakzalft ze in de rondte met chelatietherapie en hyperthermie. Ze is, net als Henk Fransen, pleitbezorger van het eenkennige Budwig-dieet gebaseerd op lijnzaadolie en bedacht door de inmiddels overleden Duitse farmacologe Johanna Budwig. Op deze website is al eens een stukje gezet over dit slechte dieet. Dit anti-kankerdieet lijkt veel op het al even beruchte Houtsmuller-dieet en op de onzinnige tarwegrashype van het Hippocrates Health Institute in Florida.

Kilarski beunt sinds kort bij in het Duitse Bracht, net over de grens bij Venlo. http://kankerbehandelen.nl/ De Gezondheidscirkel Venlo, een groep uitbehandelde Nederlandse kankerpatiënten, heeft daar begin 2014 een kliniek (voor maximaal honderd patiënten) geopend, waar Kilarski haar omstreden hyperthermiebehandeling en zuurstoftherapie geeft, vreemdsoortige diëten voorschrijft en patiënten hoge doses aan vitamine C geeft, via een infuus.

De initiatiefnemer van de kliniek is een kankerpatiënt die “succesvol” zou zijn behandeld door Wim Huppes, ook al geen onbekende van de vereniging (VtdK). De voormalige internist rotzooide tot voor kort met experimentele, niet-goedgekeurde stoffen. Zijn kliniek werd daarom recentelijk door de inspectie (IGZ) onder verscherpt toezicht geplaatst. Huppes mag geen geneesmiddelen meer bereiden.

Waarna de cirkel van kwakzalvers met valse beloftes aan uitbehandelde en dus kwetsbare kankerpatiënten rond is. Bijna alle patiënten van Wim Huppes lopen bij Henk Fransen, meldt Huppes op zijn website.

Lukas Stalpers, bestuurslid van de VtdK en radiotherapeut/oncoloog in het AMC, karakteriseert het eind november treffend in De Gelderlander, als reactie op de activiteiten van de kliniek in Bracht: “Sommige Duitse specialisten gaan te lang door met onzinbehandelingen die onnodig belastend zijn en handen vol geld kosten”, aldus Stalpers, mede namens de Nederlandse Vereniging van Medische Oncologie (NVMO).


 

Naschrift 1 februari 2015

Kwakzalver Henk Fransen omringt zich met opmerkelijke types die zich laten inpakken door zijn vage geklets. Een van hen is Lorike Hagdorn, strategiedirecteur bij TNO in Delft en deeltijdhoogleraar logistiek aan de VU in Amsterdam. Ook maakt ze deel uit van verschillende raden van toezicht en heeft ze enkele commissariaten.

Professor Hagdorn-van der Meijden studeerde toegepaste wiskunde en promoveerde in 1996 in de bedrijfskunde. Ze kreeg eierstokkanker en is in 2012 genezen verklaard. Sindsdien is ze ՝in Fransen՛ en geeft ze met enige regelmaat lezingen tijdens zijn seminars over transferfactoren, stoffen zonder biologische werking waarvan de werking geen enkele wetenschappelijke onderbouwing kent. Op 5 februari bijvoorbeeld doet Hagdorn mee aan twee seminars op internet, voor een groep behandelaars en voor een groep patiënten.

Hagdorn is lovend over het recent verschenen Handboek Kanker van Henk Fransen.

We lezen:

՝Vijfentwintig jaar ervaring in één boek, wat een kracht. Niet afzetten tegen, maar een verbinding tussen reguliere en alternatieve behandelingen van kanker, wat een potentieel! Een handreiking en handleiding voor iedere oncoloog, iedere therapeut en iedere kankerpatiënt. Henk, dank je wel voor deze geweldige bijdrage aan het behandelen van kanker en heel veel succes met het starten van jouw centrum Diamant waar ik je graag bij steun.՛

Mevrouw Hagdorn, door de vereniging enkele malen gevraagd naar haar drijfveren achter haar steun aan kwakzalver Fransen, antwoordt niet. Ze is de tweede hoogleraar in een hoge positie bij TNO die het kwakzalverspad bewandelt. Chemicus Jan van der Greef, hoogleraar aan de Leidse universiteit en TNO-directeur in Zeist, ging haar voor; hij heeft zich bekeerd tot de “traditionele” Chinese (kruiden)geneeskunde.

 

 Trefwoorden: Centrum Diamant  Henk Fransen  Bracht  uitbehandeld  Wim Huppes  Lukas Stalpers  Kilarski  Lorike Hagdorn
Broer Scholtens
Broer Scholtens
Lees ook
Kletskoek in <i>Medisch Dossier</i>
Behandelwijzen 6 jan 2009Kwakzalver Henk Mutsaers
Over ons 21 okt 2009Azijngenezer Wim Huppes is terug in kankerland
Behandelwijzen 17 maa 2014Misleidende apparaten om borstkanker op te sporen
Behandelwijzen 29 nov 2012Het droevige echec van dichloorazijn
Nieuws 1 aug 2008CAM-artsen zoeken steun om van btw-heffing af te komen
Nieuws 5 sept 2012De Wim Hof-methode, een nieuwe ster aan het alternatieve firmament
Nieuws 19 feb 2014Henk Fransen heeft het genezende licht gezien
Nieuws 24 jul 2015Kwakarts Wim Huppes uit BIG-register geschrapt
Nieuws 2 nov 2015Natuurarts Wilko van der Vegt is Gerson-gelovige
Nieuws 15 feb 2016
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefInschrijven
Lid worden?

Word lid! Iedereen die de doelstelling van de vereniging onderschrijft kan lid worden!
 Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Administratieve zaken

Voor vragen over adreswijziging, opzegging, contributie, donatie, etc.
ledenadministratie@kwakzalverij.nl
Overige correspondentie

Voor overige vragen en opmerkingen.
secretariaat@kwakzalverij.nl
Webredactie

Voor alle website gerelateerde zaken.
webredactie@kwakzalverij.nl
Perscontacten

Frits van Dam, secretaris. Bereikbaar via: 020 - 673 9479 of 06 - 206 167 43 Copyright © 2001-2016 Vereniging tegen de Kwakzalverij. Alle rechten voorbehouden.
[*/quote*]


Demnach hat "Deze Bozena Kilarski heeft een kliniek in Rheine" (in Deutschland) und Henk Fransen schickt Patienten zu ihr.

Welche Wege haben die Kranken zu Klaus Ross geführt? Die gleichen alten Schleichpfade über die Grenze, von den Niederlanden nach Deutschland, wo wegen der laxen Gesetze viel einfacher gepfuscht werden kann als in den Niederlanden? Wie sonst sollte ein in mehreren deutschen Heilpraktikerpraxen herumgereichter Klaus Ross an so viele Patienten kommen, vor allem aus den Niederlanden, wo er selbst doch gar kein Holländisch kann? (Henk Fransen laut Artikel auch nicht?)


"Kilarski beunt sinds kort bij in het Duitse Bracht, net over de grens bij Venlo. http://kankerbehandelen.nl/ De Gezondheidscirkel Venlo, een groep uitbehandelde Nederlandse kankerpatiënten, heeft daar begin 2014 een kliniek (voor maximaal honderd patiënten) geopend, waar Kilarski haar omstreden hyperthermiebehandeling en zuurstoftherapie geeft, vreemdsoortige diëten voorschrijft en patiënten hoge doses aan vitamine C geeft, via een infuus."

Der "Gezondheidscirkel Venlo" wurde erst 2014 begonnen? War Klaus Ross von Anfang an dabei? Vor allem: War er von Anfang an als "hoofd" ("Kopf") dabei? Wenn er gesund war und die Träger, Mitglieder, Unterstützer und Geldgeber des "Gezondheitscircel Venlo" dagegen "austherapierte" Krebskranke im Endstadium waren, war deren natürlicher "Ausstieg"  (ins Grab) abzusehen und Ross fiel die Institution damit beinahe automatisch in die Hände. Es war alles nur eine Frage der Zeit. Er mußte sich  bloß die Bozena Kilarski als Behandlerin vom Hals schaffen. Außer sie arbeitet für ihn und für Provision, was noch zu prüfen wäre.

Bei der Beschaffung der Chemikalien dürfte Klaus Ross das Netzwerk um Henk Fransen hilfreich gewesen sein.
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Spurensuche im Fall Klaus Ross: Leitung durch deutsche Ärzte?
« Reply #19 on: August 05, 2016, 11:20:21 PM »

http://web.archive.org/web/20150218023221/http://kankerbehandelen.nl/over-ons/

[*quote*]
Wayback Machine    
18 Feb 15

Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Behandelingen
        Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        10 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Over ons
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
        Gastenboek
            Berichten in ons gastenboek
    Info kanker
    Divers
    Contact

Over ons

Gestart met een lezing. Door kankerpatiënten voor kankerpatiënten.
Daarna is het snel gegaan.

Door de enorme hulpvraag is er nu een gezondheidscentrum, wat zo breed mogelijk inzet tegen de ziekte kanker. Er zal in de toekomst steeds meer uitgebreid worden, de basis ligt er.

Medische leiding is in handen van Duitse artsen.

Bij onze kankerbehandelingen werken wij zowel regulier, natuur geneeskundig, alsook complementair.


Wij leggen en houden continue verbinding met regulier en complementair in een sfeer van zoveel als mogelijk kennis delen.

Daarnaast worden onze resultaten door een onafhankelijk instituut gevolgd, bijgehouden en uiteindelijk bekend gemaakt.

Om de kosten voor de patiënt zo laag als mogelijk te houden, werken wij met heel veel vrijwilligers, is er een stichting voor fondsenwerving en proberen wij via het zorgstelsel in Nederland o.a. de zorg van de artsen vergoed te krijgen.
Fb-Button
Steun ons!

    Ook zo sociaal? volg ons op:

Nederlands nl_NL   
Meest recente berichten

    Kennismakingsweken
    Zo kwam GezondheidsCirkel te Bracht tot stand!
    Het nieuwe boek van Henk Fransen is uit

Navigatie

    Home
    Behandelingen
        Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        10 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Over ons
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
        Gastenboek
            Berichten in ons gastenboek
    Info kanker
    Divers
    Contact

Over ons

GezondheidsCirkel Venlo/Bracht is er op initiatief van (ex) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën. Wij weten derhalve dat er naast reguliere behandelmethodes nog meer is.
Contact

    GezondheidsCirkel Venlo/Bracht
    Marktstrasse 2
    41379 Bracht (Brüggen) Duitsland
    Telefoon 0049 2157 9080770
    info@kankerbehandelen.nl
     
    Bracht ligt net over de grens met Duitsland op 10 minuten afstand van Venlo


GezondheidsCirkel Venlo Bracht - Alle rechten voorbehouden 2015 - Algemene voorwaarden - Disclaimer

madebysens.nl
[*/quote*]


Leitung durch deutsche Ärzte? Wie passend sich das Wort "Naturarzt" hier einfügt, mit dem Heilpraktiker eingeschmuggelt werden.

Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642

Die Anfänge der Website liegen irgendwann in 2013. Damals noch vor dem Start als Patientengruppe und lange bevor Klaus Ross hinzu kam.


http://web.archive.org/web/20131025154942/http://www.kankerbehandelen.nl/behandelingen.html

[*quote*]
Wayback Machine    
25 Oct 13

KANKER BEHANDELEN
  inzichten om kanker te helpen bestrijden
Naar aanleiding van de lezing worden wij steeds weer om de adressen gevraagd.


De website van de praktijk in Duitsland:   www.dr-med-kilarski.de
Dit is de kliniek waar ik mijn behandeling heb ondergaan.

Wim Huppes - Stichting Ruige Rus
Stichting Ruige Rus doet innovatieve geneeskunde. Speerpunten zijn o.a. geneeswijzen voor patienten die naar gangbare maatstaven niet meer effectief zijn te behandelen.
Ziekenhuis Stichting Ruige Rus is per 1 februari 2013 toegelaten door het Ministerie van Volksgezondheid. Wim Huppes, internist, heeft de stichting opgezet met eigen kapitaal, waardoor de onafhankelijkheid is gewaarborgd. De naam Ruige Rus is geinspireerd op het boek 'Het Instituut" van Wim Huppes en Mirjam Kemp.
U kunt contact opnemen via info@stichtingruigerus.nl
home   mijn ervaring   persoonlijke visie   gouden regels   behandelingen   activiteiten  literatuur   links   downloads   gastenboek   contact

      laatste nieuws / nieuwsbrief      nieuws voor opgegeven kankerpatienten      uw hulp is meer dan welkom  STICHTING KANKERBEHANDELEN               
[*/quote*]


http://web.archive.org/web/20131005112342/http://www.kankerbehandelen.nl

[*quote*]
Wayback Machine    
5 Oct 13

KANKER BEHANDELEN
  inzichten om kanker te helpen bestrijden
home   mijn ervaring   persoonlijke visie   gouden regels   behandelingen   activiteiten  literatuur   links   downloads   gastenboek   contact

      laatste nieuws / nieuwsbrief      nieuws voor opgegeven kankerpatienten      uw hulp is meer dan welkom  STICHTING KANKERBEHANDELEN               

Genezen van kanker? Dat durf ik niet te zeggen, zelfs niet te dromen.
Wel weet ik, dat er op dit moment geen kanker meer bij mij waarneembaar is.
En dat terwijl mijn longarts mij destijds als terminaal bestempelde en een zeer korte levensverwachting voorhield.


Ik ben geen medicus en kan je niet adviseren.
Wil ik ook niet.
Wel wil ik je laten zien, dat er altijd meerdere keuzes te maken zijn aangaande kankerbehandelingen.

Mocht je vragen hebben? Ik nodig je graag uit contact met me te zoeken.

André
[*/quote*]

Damit haben wir schon mal zwei der Beteiligten aus der Zeit: Wim Huppes (als Initiatior) und "André".
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Spurensuche im Fall Klaus Ross: 2013/2014
« Reply #21 on: August 05, 2016, 11:48:39 PM »

Dieser Erfahrungsbericht ist von André Lamberts. Das dürfte auch der "André" aus der vorigen Seite sein.


Das bewegte Bild der Vögel ist zutreffend: sie fliegen davon. Werden wir auch nur einen der betroffenen Kranken aus der Zeit noch finden können? Es macht alles sehr tief nachdenklich.


 http://web.archive.org/web/20131025155105/http://www.kankerbehandelen.nl/mijn%20ervaring.html
[*quote*]
Wayback Machine    
25 Oct 13 - 28 May 14


web.archive.org/web/20140529052208/http://www.kankerbehandelen.nl/images/leejoo_natuur_24.gif

KANKER BEHANDELEN
Beste geïnteresseerde,

Begin 2010 kreeg ik te horen dat ik ongeneeslijk ziek was. Mijn toenmalige partner startte in die tijd een weblog. Bedoeld voor mensen die ons na stonden, na korte tijd echter al een notitieboekje om ervaringen te delen. Soms wat onsamenhangend door emoties, soms in tijd verspringend door te weinig zin of simpelweg omdat de situatie niet veranderde.
Uiteindelijk de weblog uit de lucht gehaald, omdat ik de vele reacties niet meer aankon.
Gelukkig wel bewaard, zodat ik u kan laten delen in behandelingen en emoties.
Ik hoop oprecht dat mede-patienten, partners, direct betrokkenen en andere belangstellenden hoop kunnen putten uit mijn verhaal.

André Lamberts.

ter verheldering: de groene tekst is door anderen geschreven.

Moet dit nu zo nodig?
Tja, dat kun je je afvragen ......... moet dit nu zo nodig allemaal het net op geslingerd worden?
Moet de hele wereld kunnen volgen wat zich hier in huis afspeelt?
Mijn antwoord daarop is NEE!

Niet de hele wereld, maar wel allen die zich betrokken voelen bij ons.
Deze week is meteen al gebleken, dat het onmogelijk is iedereen steeds van het allerlaatste nieuws op de hoogte te houden.
De afspraak bij de longarts werd verzet van dinsdag naar donderdag. Iedereen die het weten moest, wist het..... behalve Merijn.


Die belde dus dinsdagavond doodongerust achter mij en /André aan, uiteindelijk kreeg hij Teddy te pakken die hem moest vertellen dat er nog niets bekend was. Dat de afspraak verzet was..
Dat dit gebeurde vond ik heel erg en het overkomt ons niet nog een keer.

Met deze blog hoeven wij niet steeds hetzelfde verhaal te vertellen. We hebben gemerkt, dat het saai wordt op den duur, dat je je verhaal gaat afratelen, dat je dingen weglaat.
Bovendien willen we ook wel eens over iets anders praten, de dingen van de dag die bij jullie spelen of desnoods de toestand in de wereld.

Voel je daarom vrij om hier een kijkje te nemen en blijf ons bellen en bezoeken.
We stellen het erg op prijs.

Om met André's woorden te spreken: "Ik ben nog niet weg, ik ben er nog!

>
2010 januari. 1e afspraak bij de huisarts, na klacht over voortdurend hoesten, voortdurende vermoeidheid en steeds terugkerende koorts.

2010 februari 8.  Wederom afspraak bij de huisarts. Peniciline-kuur heeft niet geholpen. Doorverwijzing naar ziekenhuis voor een longfoto.

2010 maart. Longfoto gemaakt. Resulteert in telefoontje van de huisarts. Longarts heeft foto gezien en wordt hier niet vrolijk van. Afspraak maken ziekenhuis.

2010 april 2.  Afspraak met longarts in ziekenhuis. Mededeling dat er onderzoek gaat plaatsvinden.

2010 april 13.  CT scan - Elkerliek Ziekenhuis Helmond.

2010 april 15.  Longfunctie onderzoek Elkerliek Ziekenhuis Helmond.

2010 april 16. Bronchoscopie Elkerliek Ziekenhuis Helmond.

2010 april 21.  Longarts Ziekenhuis Helmond. Hier wordt de ernst van de situatie duidelijk. Statistieken komen te voorschijn. Er is een gezwel geconstateerd. Kans dat deze kwaadaardig is, is vele malen groter dan dat deze goedaardig is. Maar er is nog hoop …….. De longarts regelt 's avonds nog een afspraak in het Radboud Ziekenhuis in NIjmegen voor een ebus onderzoek.

2010 april 26.  Dagopname Radboud Ziekenhuis Nijmegen. Onder narcose een ebus onderzoek.
Hierbij worden stukjes weefsel verwijderd om nader te onderzoeken.

2010 mei 6.
Uitslag ebus ondezoek bij de longarts Elkerliek Ziekebhuis Helmond: longkanker / lymfeklierkanker.
Wellicht nog meerdere uitzaaiingen. Eind fase 3. Er gaat een behandeling opstarten om tijd te rekken, het leven te veraangenamen. Twee keer een chemotherapie. Dan opnieuw een scan om te bezien of verdere behandeling nog zinvol is. Tevens gaat er een PET scan volgen om eventuele uitzaaiingen in kaart te brengen.


6 mei 2010.
Na een half jaar sukkelen, een paar maanden van onderzoeken en een paar weken van vrees, is er vandaag door de longarts een eind gemaakt aan de onzekerheid. Longkanker met uitzaaiingen in de lymfeklieren, niet operabel. Palliatieve zorg in de vorm van chemo en bestralen.
Levensverwachting in elk geval nog 4 maanden.


PATS!


Ergens, niet eens zo heel lang geleden, is er in dat lijf iets fout gegaan. We zijn natuurlijk niet gek en hebben de laatste jaren in onze directe omgeving genoeg meegemaakt om de klap te voelen aankomen.
Misschien waren die eerste dagen wel de meest verpletterende, toen de huisarts vertelde, dat er een vlek op de röntgenfoto's te zien was, waarvan de longarts niet blij werd.
Daarna wen je eraan, althans wij wenden er aan. Het klopt, we zijn nuchter, realistisch, pakken het probleem graag meteen bij de horens. Hierin zijn we echter afhankelijk van anderen, van onderzoeken en van wachttijden. Dan gaan wij stuiteren, wij houden niet van wachten, willen aktie.... nu!
Inmiddels rollen we gewoon met de ontwikkelingen mee. Na het één komt het ander, de tijd gaat toch al zo snel.

6 mei 2010.
Begin van een nieuw hoofdstuk. Een dag van tranen, verdrietige kinderen, huilende zus, een zwager die het duidelijk pijn doet.
Een dag waarop je voelt dat er van je gehouden wordt, een dag die je vechtlust geeft, die je moedig maakt.
Wij huilen om jou, jij huilt om ons.

7 mei 2010
Je neemt een ontzettend knappe beslissing. Met onmiddellijke ingang stop je met werken. Je geeft het stokje over aan je partners.
Voor iemand die dag en nacht met de zaak bezig is en 7 dagen per week werkt, dwingt dit besluit een enorm respect en bewondering bij mij af.
Ik weet zeker dat iedereen het met mij eens is.


Je orienteert je op effectieve, alternatieve geneeswijzen, therapieën en medicijnen.
Uiteraard gaan we voor de maximale termijn, liefst gaan we die nog overschrijden. Toch weer een uitdaging!


Mijn ervaring - pagina 1
| Volgende pagina
  inzichten om kanker te helpen bestrijden
home   mijn ervaring   persoonlijke visie   gouden regels   behandelingen   activiteiten  literatuur   links   downloads   gastenboek   contact

      laatste nieuws / nieuwsbrief      nieuws voor opgegeven kankerpatienten      uw hulp is meer dan welkom  STICHTING KANKERBEHANDELEN               
[*/quote*]
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Spurensuche im Fall Klaus Ross: Kranke ziehen Kranke ins Verderben
« Reply #22 on: August 06, 2016, 12:20:51 AM »

Regeln? Erschütternd, wie Laien (und Ärzte) Regeln aufstellen, die völlig unsinnig sind, an die sich die Kranken aber trotzdem klammern wie Ertrinkende selbst an einen Stein, den man ihnen zuwirft.

http://web.archive.org/web/20131025155045/http://www.kankerbehandelen.nl/gouden%20regels.html

[*quote*]
Wayback Machine    
25 Oct 13
   
Preventie en genezen van kanker, een mix van:

1. Geef kanker niet te eten !!
Voor de kankerstofwisseling is suiker nodig. Suiker is dus voeding voor kanker. Ook koolhydraten worden omgezet in suikers.
Eet zo weinig mogelijk witte suiker (denk aan koffie en thee)

2. Voeding.
Terug naar de natuur. Veel verse groenten en fruit. Weinig tot geen vlees. Bij wijze van uitzondering kip.
Af en toe vis. Probeer zoveel als mogelijk dierlijke vetten en koolhydraten te vermijden.

Er zijn voor zeer weinig geld stoomkokers te verkrijgen. Hier kun je  verse groenten, aardappelen, vlees en vis gemakkelijknin bereiden, zonder olie/boter te gebruiken. Voor smaak werken met verse kruiden.
In de lijst literatuur vindt je  o.a. een boekje van Johanna Budwig, met het Budwig dieet / ontbijt.
Met name het ontbijt (kwark, lijnzaadolie en vers gemalen lijnzaad is zeer goed m.i.)

3. Immuunsysteem optimaliseren.
Zorg er voor dat je eigen lichaam het gevecht met de kanker aan gaat en kan overwinnen. Denk hierbij aan voedingssupplementen,
thymus en eventuele vitamineinfusen.

4, Verminderen van angst en stress.
Angst en stress zorgen er voor dat je immuunsysteem niet (goed) kan functioneren. Probeer goed te plannen in werkzaamheden.

5. Beweeg.
Dagelijkse lichaamsbeweging doet de kans op (terugkeer van) kanker halveren. Daarom dagelijks wandelen of fietsen.
Ook zeer goed om te ontspannen.

Tot slot. Geestelijk niet goed in je vel zitten, kan je ziek maken of er voor gezorgd hebben dat je ziek bent geworden.
Probeer geestelijk puin te ruimen. Ik kan je diverse deskundigen aanbevelen.KANKER BEHANDELEN
  inzichten om kanker te helpen bestrijden

home   mijn ervaring   persoonlijke visie   gouden regels   behandelingen   activiteiten  literatuur   links   downloads   gastenboek   contact

      laatste nieuws / nieuwsbrief      nieuws voor opgegeven kankerpatienten      uw hulp is meer dan welkom  STICHTING KANKERBEHANDELEN               
[*/quote*]


Hoffnung - und Betrug...

http://web.archive.org/web/20131025155050/http://www.kankerbehandelen.nl/hoop%20voor.html

[*quote*]
Wayback Machine    
25 Oct 13

KANKER BEHANDELEN
  inzichten om kanker te helpen bestrijden
Er staat iets moois te gebeuren. Iets verschrikkelijk moois. Jammer genoeg mag ik er nog niet mee naar buiten.
Maar ik mag wel een tipje oplichten. Er zijn geweldige resultaten geboekt met een bepaalde stof tegen kanker.
Er wordt nu vreselijk hard gewerkt achter de schermen om opgegeven kankerpatienten hiermee te gaan behandelen.
De eerste tests zijn meer dan hoopvol ...........


Tijdens de lezingen kunnen we hier meer over zeggen.
De behandelingen zullen naar alle waarschijnlijkheid in de zomer van start gaan.
Meer nieuws vindt u hier zeer binnenkort.
This site tracked by YellowTracker.com. Get your own free site tracker.
home   mijn ervaring   persoonlijke visie   gouden regels   behandelingen   activiteiten  literatuur   links   downloads   gastenboek   contact

      laatste nieuws / nieuwsbrief      nieuws voor opgegeven kankerpatienten      uw hulp is meer dan welkom  STICHTING KANKERBEHANDELEN
[*/quote*]


Es offenbart sich die Richtung, in die der Strudel die Kranken zieht: grausame Esoterik von Pfuschern. Kranke ziehen andere Kranke ins Verderben. Die Profiteure sind mit an Bord und verdienen erst mit Büchern, dann mit Behandlungen.

http://web.archive.org/web/20131025155009/http://www.kankerbehandelen.nl/literatuur.html

[*quote*]
Wayback Machine    
25 Oct 13

KANKER BEHANDELEN

Chemo? Of kan ik zelf kiezen -  Henk Trentelman
Dit boek beoogt een bijdrage te leveren aan de zo dringend noodzakelijke veranderingen in de Nederlandse gezondheidszorg met daarbij als centrale doelstelling de therapievrijheid van de terminale kankerpatiënt.
De toepassing van chemo na de diagnose kanker wordt daarbij kritisch aan de orde gesteld.

Bondgenoot -  Henk Fransen
Dit boek is in de ik vorm geschreven. De ik´ is een immuuncel, Bondgenoot geheten. Bondgenoot beschermt de mens tegen vijanden en herinnert alle cellen aan hun unieke opdracht. In dit meeslepende, superoriginele verhaal bindt bondgenoot de strijd aan met leegte, die de mens dreigt te vernietigen. Het lijkt aanvankelijk een hopeloze strijd: leegte is een geducht tegenstander en de behandelingen van Witjas maken het er ook niet veel beter op... Geholpen door het hart en Stem komt Bondgenoot echter tot diepere inzichten, zodat hij uiteindelijk zijn kroon verdient: hij buigt zijn teleurstellingen en pijn om in het voordeel van de mens en draagt zo bij aan de genezing van de mens.

The Oil-Protein Diet Cookbook  -  Dr. Johanna Budwig
The Budwig protocol (or Budwig diet) is an anti-cancer diet developed by Budwig in 1952. The diet is rich in flaxseed oil, mixed with cottage cheese and meals high in fruits, vegetables, and fiber. The diet also avoided sugar, animal fats, salad oil, meats, butter, and especially margarine. She claimed that within 3 months, some patients on this diet had smaller tumors, some had no tumors left, and all felt better

Het Instituut - Huppes Kemp
Het nieuwe boek van Wim Huppes en Mirjam Kemp is het fascinerende verhaal over wat waarschijnlijk de verbijsterende waarheid is achter het zorgstelsel - De éminences grises van de gezondheidszorg denken aan de statistieken en hun pensioenen. Deze machthebbers worden geportretteerd als een stelletje gladde praatjesmakers die proberen te overleven. Het Instituut staat vol met hun gekunstelde manieren en machinaties.

We zijn de klos - Wim Huppes
Een wetenschappelijk onderbouwd boek van Wim Huppes over de organisatie van onze zorgsector. Hij pleit voor een stelselvernieuwing en doet verschillende voorstellen voor verbeteringen. Verschenen in 2008 bij Uitgeverij Veen Magazines. Dit boek is uitverkocht, maar gratis te downloaden.

Op weg naar herstel - Dr. Carl O. Simonton
Psychische krachten kunnen kanker en andere ziekten beïnvloeden Omdat de auteurs in hun dagelijkse omgang met opgegeven patiënten merkten, dat "de wil om te leven" een krachtige invloed op het verloop van de ziekte leek te hebben, werkten zij een methode uit, waarbij de patiënten vooral gemotiveerd werden om te willen leven. De kern van de methode berust op visualisatie- en ontspanningstechnieken. Wat op deze manier bereikt kan worden is niet alleen een verlenging van de levensduur of in sommige gevallen herstel, maar bovenal een verbetering van de kwaliteit van het leven gedurende de ziekteperiode. Dat daardoor een meer leefbare sfeer ontstaat in de familie is een niet te verwaarlozen gevolg.

De kracht die in je schuilt - Dr. Carl O. Simonton
Dit boek is het vervolg op de uitgave "Op weg naar herstel". De auteur neemt de lezer mee op reis van een terminale diagnose naar gezondheid, aan de hand van de weg die een van zijn patiënten, Reid Henson, heeft moeten afleggen.

Spontane genezing -  Hirsberg en Baraseh
Als je je geloof in genezing wilt versterken. Onderzoek waarom sommigen met kanker blijven leven.

Het verzwegen verhaal over kanker -  Prof. Peskin
Het verzwegen verhaal over kanker, een lijvig boek van 544 pagina's, maakt duidelijk dat professor Brian Peskin
als een van de weinigen in staat is om de ongezouten waarheid helder en krachtig naar voren te brengen.
Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional.
Het verzwegen vehaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap
die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel 'de grootste
kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd' genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op
het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.

Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste
ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord.
Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is.
Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.

Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog,
de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende
aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen
van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het - zogenaamd
- gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig
ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen.
Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen
tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van
professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.

Ontdek in dit boek:
* Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
* Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
* Hoe je een tumor goedaardig houdt.
* Dat borstkanker is te voorkomen.
* Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
* Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn. Ontdek het dodelijke
verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

Anti-kanker -  Dr. David Sewan Schreiber
Ons lichaam produceert voortdurend beschadigde cellen. Niet iedereen krijgt echter kanker. Genetische factoren spelen in ten hoogste 15 procent van de gevallen een rol, het overgrote deel heeft te maken met onze levenswijze. Hoe komt het dat borst-, darm- en prostaatkanker in het Westen veel vaker voorkomen dan in Azië? En dat bij Japanners die zich in het Westen vestigen prostaatkanker op den duur even vaak voorkomt als bij ons? Kennelijk is er iets in de levenswijze van Aziaten dat voorkomt dat microtumoren tot ontwikkeling komen.


  inzichten om kanker te helpen bestrijden

home   mijn ervaring   persoonlijke visie   gouden regels   behandelingen   activiteiten  literatuur   links   downloads   gastenboek   contact

      laatste nieuws / nieuwsbrief      nieuws voor opgegeven kankerpatienten      uw hulp is meer dan welkom  STICHTING KANKERBEHANDELEN
[*/quote*]


Der erste Nieuwbrief ist nicht mehr zu finden. Der zweite, "NIEUWSBRIEF 2 - JUNI 2013", ist im Webarchiv gespeichert.

http://web.archive.org/web/20131025040532/http://www.kankerbehandelen.nl/nieuwbrief2.html

[*quote*]
Wayback Machine    
25 Oct 13

Beste Belangstellende,

Er is zoveel gebeurd ..........Wat een beweging.....
Afgelopen week hebben wij onze 1e lezing "kanker de baas" gehouden. Er is door een klein groepje mensen een enorme berg werk verzet. De lezing zelf heeft energie gekost en zeer zeker ook weer energie gegeven!
Veel reacties stroomden en stromen nog steeds binnen. Enkele worden binnenkort op onze website geplaatst. We ontvangen veel complimenten en mensen bieden belangeloos allerlei ondersteunende hulp in vele vormen aan. Mooi, en ooh zo hartverwarmend.
We waren afgelopen week echt een tweede Toon Hermans "inloophuis" voor (terminale) patienten en familie.
 
We hebben nu weer een volgende - zeer actuele - stap gezet en nieuwe actie is geboden in het project "Ruige Rus".

Stichting "Ruige Rus" is een ziekenhuis, per 1 februari 2013 toegelaten door het Ministerie van Volksgezondheid, onder instellingsnummer 11074.
Wim Huppes heeft de Stichting opgezet met eigen kapitaal, waardoor onafhankelijkheid is gewaarborgd.
Innovatieve geneeskunde voor patienten die naar gangbare maatstaven niet meer effectief te behandelen zijn.

Ik had tijdens de lezing van afgelopen woensdag de hoop dat Wim meer zou onthullen over een medicijn/behandeling die hij op korte termijn gaat inzetten. De 1e resultaten zijn meer dan hoopgevend te noemen voor uitbehandelde patienten. Wim heeft op dat moment hier echter niet uitvoerig genoeg over uitgewijd, de reden werd na afloop van de lezing en de volgende dag pas duidelijk.
De grondstof die hij nodig heeft om het bewuste middel te kunnen maken is diverse malen toegezegd vanuit Amerika. De pharmaceutische industrie zorgde er voor dat de levering niet doorging. Wim wilde geen valse hoop wekken en wilde pas hierover naar buiten treden als levering 100% zeker is.


Vrijdag werd ik gebeld. Levering is gegarandeerd ................


Afgelopen jaren heeft Wim veel onderzoek verricht. Alles bekostigd uit eigen middelen en deze beginnen nu op te geraken. De kostprijs van de grondstoffen is best wel hoog en uiteraard vooraf betaling is gewenst. Betaling voor eerste afname is financiel afgedekt. In verband met continuering van behandelen dient alweer spoedig de tweede levering gedaan te worden.
Hoewel Wim als gepassioneerd internist, niet verder zijn privé-vermogen kan opsouperen en straks deze behandeling voor iedereeen toegankelijk wil maken en moet zijn willen we dit mooie proces niet spaak laten lopen.
Vragen die ons bezig houden :
"Moet het zo worden dat de behandeling voor terminaal patienten ergens halverwege gestaakt moet worden?" "Wat als de toestroom veel groter is dan verwacht?" Moeten we dan mensen gaan weigeren vanwege onvoldoende middelen?"


NEE, DAT WILLEN WE NIET LATEN GEBEUREN!


Na lang nadenken vragen we uw hulp. Wim zit op dit moment in Amerika Zoals bekend is zijn boek genomineerd voor eventuele verfilming in Hollywood. Hij heeft voor zijn vertrek de grondstoffen besteld. Startsein voor behandelingen medio half juli 2013. Hij weet van niks, maar  we hebben het idee om als een scheet fondsen te werven voor zijn baanbrekende werk. Werk waar zoveel specialisten belangeloos in meewerken.
Komende weken gaan we een stichting in het leven roepen, voorzien van keurmerk en al.
Tegelijkertijd realiseren we ons  dat er heel veel werk op ons af gaat komen.  UW vrijwillige HULP IS meer dan GEWENST.

Wat zoeken we?
- een groep van 10-20 enthousiaste vrijwilligers die zitting willen nemen in onze "denktank"
- motivators voor hand- en spandiensten (pr, websitebeheer, organiseren evenementen etc.)
- bestuur voor de op te richten Stichting Kankerbehandelen, waaronder een goede administratieve kracht
- ideeen om aan de benodigde gelden te komen.

Vooruitlopend op zijn wij nu al aan de eerste acties begonnen:
- geldinzamelacities, spaarpotten bij kassa's van winkel- en horecagelegenheden. Wij  gaan onze eigen IMK-klanten benaderen om een spaarvarken neer te zetten. Hiervoor maken wij een informatiefolder en zijn wij reeds gratis spaarvarkens aan het verzamelen.

Als u met ons mee wilt denken, zitting wilt nemen in de denktank, u als vrijwilliger in wilt zetten op welke manier dan ook
KOM a.s zaterdag 1 juni om 14.30 uur naar onze brainstormsessie.
De koffie en thee staat dan weer voor u klaar bij A Tazza koffie en thee, Koninginnesingel 72 te Venlo. Meld u wel even aan via email: jose@kankerbehandelen.nl of telefonisch via 077-4001 092 / 06 1427 6695

Doe mee, wij kunnen het niet alleen.

In liefde,

José en André


Home           NIEUWSBRIEF 2 - JUNI 2013.  Het laatste nieuws

KANKER BEHANDELEN
  inzichten om kanker te helpen bestrijden
[*/quote*]


Kranke ziehen Kranke ins Verderben. Und dann kommt Einer, der die Leitung in die Hand bekommt, damit die Organisation und dann die "Klinik", und damit Kranke und deren Geld anzieht wie die Kerze Motten.

Das ist kein Präzedenzfall, denn Ähnliches und Gleiches hat es schon früher gegeben. Aber dieser Fall kam ans Tageslicht. Er sollte für Kranke eine Lehre sein.

Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Spurensuche im Fall Klaus Ross: Krebskranke ausbeuten in großem Stil
« Reply #23 on: August 06, 2016, 12:56:41 AM »

Diese Seite ist vom Webarchiv am 31.1.2016 archiviert worden. Woher kommt die Überschrift "Welkom op de Website van Global Health Services!" ?

http://web.archive.org/web/20160131113832/http://kankerbehandelen.nl/

[*quote*]
Wayback Machine    
5 Oct 13 - 21 Mar 16
   
Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Behandelingen kanker
        Behandelingen
        Behandeling van kanker in de kliniek
        Behandeling van kanker thuis
        Behandeling Italië
        Aanmelden
    Uitleg over
        3-Bromopyruvate
        Zuurstof
        Immuuntherapie
        Ontgiften
        Ontzuren
        Mineralen
        Supplementen
        Voeding
        Hydrosun hyperthermie
        Emotioneel welzijn
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
    Kosten
        Kosten kliniek
        Kosten thuisbehandeling
        Kosten Italie
        Kosten supplementen
        Prijslijst
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
        Voorlichting artsen
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Div. info
        Water
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact

Home

Er wordt op dit moment gewerkt aan de website. Excuses voor de overlast.
We are working on the website right now.

 

Welkom op de Website van Global Health Services!

Fijn dat u even de tijd neemt om onze website te bezoeken en te lezen waar onze service voor staat.
Mocht uw interesse zijn gewekt of heeft u een reactie of suggestie, wij stellen het erg op prijs als u dat met ons deelt.  Dat kan via onze contactpagina.

Global Health Services heeft een programma (inmiddels meerdere landen) om (uitbehandelde) kankerpatiënten te helpen.

De behandelingen zijn:
- zo min mogelijk toxisch;
- gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, dan wel op ervaringen van andere klinieken en/of artsen;
- hebben tot doel om uw eigen lichaam weer zo goed als mogelijk te laten functioneren.

Global Health Services heeft de beschikking over een medisch team, welke bestaat uit zowel natuurgeneeskundigen, alsook reguliere artsen.

De behandeling van kanker vindt plaats in dagklinieken. Daarnaast kunnen wij in sommige gevallen voorzien in een thuisbehandelconcept.
Andere mogelijkheden zijn een één op één begeleiding in Italie.
Naast bezoeken aan de kliniek zijn telefonische consulten mogelijk en zullen wij u graag, waar mogelijk,  met informatie verder helpen.

De reguliere geneeskunde richt zich met name op chemo, bestraling en operatie. Wij willen u graag laten zien, dat er andere behandelmethoden zijn.
Fb-Button
Steun ons!

    Ook zo sociaal? volg ons op:

Navigatie

    Home
    Behandelingen kanker
        Behandelingen
        Behandeling van kanker in de kliniek
        Behandeling van kanker thuis
        Behandeling Italië
        Aanmelden
    Uitleg over
        3-Bromopyruvate
        Zuurstof
        Immuuntherapie
        Ontgiften
        Ontzuren
        Mineralen
        Supplementen
        Voeding
        Hydrosun hyperthermie
        Emotioneel welzijn
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
    Kosten
        Kosten kliniek
        Kosten thuisbehandeling
        Kosten Italie
        Kosten supplementen
        Prijslijst
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
        Voorlichting artsen
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Div. info
        Water
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact

Over ons

GezondheidsCirkel Venlo is er op initiatief van (ex) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën. Wij weten derhalve dat er naast reguliere behandelmethodes nog meer is.
Contact

    GezondheidsCirkel Venlo
    info@kankerbehandelen.nl
     
Global Health Services - Alle rechten voorbehouden 2016 - Algemene voorwaarden - Disclaimer
madebysens.nl
[*/quote*]


Am 21.1.2014 hieß es noch

http://web.archive.org/web/20141217224528/http://kankerbehandelen.nl/

[*quote*]
Wayback Machine    
5 Oct 13 - 21 Mar 16

Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Over ons
    Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        8 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Wist u dat
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Gastenboek
        Berichten in ons gastenboek
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
    Contact

Home

Welkom op de Website van GezondheidsCirkel Venlo/Bracht!

Fijn dat u even de tijd neemt om onze website te bezoeken en te lezen waar onze kliniek voor staat en mee bezig is. Mocht u interesse zijn gewekt of heeft u een reactie of suggestie, wij stellen het erg op prijs als u dat met ons deelt.  Dat kan via onze contactpagina.

GezondheidsCirkel Venlo-Bracht. Behandelingen voor (uitbehandelde) kankerpatiënten.
Heel veel mensen hebben de afgelopen jaren letterlijk hun heil gezocht in Duitsland. Gezondheidszorg met een andere visie en andere behandelmethoden voor kanker.
En vooral ……. nooit een patient als terminaal bestempelen.
Vechten en de moed niet opgeven. Vaak waanzinnig goede resultaten. Niet makkelijk maar toch.

Ikzelf ben ooit door de Nederlandse medici als terminaal bestempeld. En ook ik heb het Duitse gezondheidspad belopen. Nog steeds enorm dankbaar dat ik niet gekozen heb voor de aangeboden palliatieve chemo. Kritisch, enorm argwanend naar alles wat “alternatief” benoemd werd, achteraf zo zielsgelukkig met mijn gemaakte stap in de goede richting.

Als één van de initiatiefnemers van deze kliniek, heeft het me altijd waanzinnig dwars gezeten, dat de Duitse behandelingen niet vergoed worden in het Nederlandse zorgstelsel.
Ieder mens heeft toch een zelfbeschikkingsrecht en een vrije keuze in zijn eigen gezondheid. Het heft in eigen handen nemen !

Ik ben dan ook bijzonder trots, deze behandelmethoden tegen kanker, net over de grens van Venlo, op Duits grondgebied te hebben gehaald. Een samenwerking met Duitse artsen, waar ik zulke goede ervaringen mee heb. Nu tegen lagere prijzen, die voor meer mensen zijn weggelegd. Een combinatie van reguliere en alternatieve geneeskunde. We zijn er nog lang niet, maar een begin is gemaakt.
Een mooi kankerbehandelcentrum met vele vrijwilligers die dit project een warm hart toedragen.

Heeft u vragen? Zondag 23 november zijn wij op skype bereikbaar van 11.00 tot 16.00 uur.
Skype: gcvb.bracht
Fb-Button
Steun ons!

    Ook zo sociaal? volg ons op:

Nieuws

    Het nieuwe boek van Henk Fransen is uit
    Het handboek kanker van Henk Fransen is uit. Een aanrader voor iedereen met de diagnose kanker. Lees verder.
    Lees meer...

Lezing Huizen 3 september

André geeft een lezing over zijn ervaring en de Stichting, op woensdag 3 september 2014 in de boerderij van Huizen, Hellingstraat 9, 1271 VA te Huizen. De avond start om 19.00 uur en zal om 21.30 uur zijn afgelopen. De entree is gratis. Aanmelden is gewenst.
Lees meer...
Doelstelling

Onze Stichting is notarieel opgericht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Limburg onder nr. 58450408 Volgens onze statuten is de officiële doelstelling:

De Stichting heeft ten doel
Lees meer...
Ervaringsverhalen

    Kennismakingsaanbod
    Door uitbreiding van ons medisch team hebben wij (voorlopig) weer ruimte. Door het aantal te behandelen mensen te vergroten, kunnen…
    Lees meer...

Navigatie

    Home
    Over ons
    Behandelingen
        Kennismakingsaanbod
        8 weken therapie
        Dendritische celtherapie
        Emotioneel welzijn
        Kosten
        Aanmelden
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Handboek kanker
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Wist u dat
        Stichting Kankerbehandelen
        Bella Vita dagen
    Gastenboek
        Berichten in ons gastenboek
    Ervaringen
        Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
    Contact

Over ons

GezondheidsCirkel Venlo/Bracht is er op initiatief van (ex) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën. Wij weten derhalve dat er naast reguliere behandelmethodes nog meer is.
Contact

    GezondheidsCrikel Venlo/Bracht
    Marktstrasse 2<
    41379 Bracht (Brüggen) Duitsland
    Telefoon 0049 2157 9081912
    info@kankerbehandelen.nl
     
    Bracht ligt net over de grens met Duitsland op 10 minuten afstand van Venlo<

GezondheidsCirkel Venlo Bracht - Alle rechten voorbehouden 2014 - Algemene voorwaarden - Disclaimer
madebysens.nl
[*/quote*]André Lamberts Begrüßung am 23.10.2013 war noch echt und persönlich:

http://web.archive.org/web/20131023230506/http://www.kankerbehandelen.nl/

[*quote*]
Wayback Machine    

KANKER BEHANDELEN
  inzichten om kanker te helpen bestrijden
home   mijn ervaring   persoonlijke visie   gouden regels   behandelingen   activiteiten  literatuur   links   downloads   gastenboek   contact

    laatste nieuws / nieuwsbrief      nieuws voor opgegeven kankerpatienten      uw hulp is meer dan welkom  STICHTING KANKERBEHANDELEN               

Genezen van kanker? Dat durf ik niet te zeggen, zelfs niet te dromen.
Wel weet ik, dat er op dit moment geen kanker meer bij mij waarneembaar is.
En dat terwijl mijn longarts mij destijds als terminaal bestempelde en een zeer korte levensverwachting voorhield.

Ik ben geen medicus en kan je niet adviseren.
Wil ik ook niet.
Wel wil ik je laten zien, dat er altijd meerdere keuzes te maken zijn aangaande kankerbehandelingen.

Mocht je vragen hebben? Ik nodig je graag uit contact met me te zoeken.

André
[*/quote*]
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642

Das ist schon ziemlich wirr, wie Namen,Überschriften und Inhalte sich ändern, obwohl es doch angeblich immer die gleiche Gruppe von machern ist.

Am 10.1.2016: "Welkom op de Website van Global Health Services!"
http://web.archive.org/web/20160110101445/http://kankerbehandelen.nl/

Am 31.1.2016: "Welkom op de Website van Global Health Services!"
http://web.archive.org/web/20160131113832/http://kankerbehandelen.nl/

Am 6.3.2016: "Welkom op de website.  Kanker behandelen."
http://web.archive.org/web/20160306160407/http://kankerbehandelen.nl/


Am 6.3.2016 ist dort zu lesen:


http://web.archive.org/web/20160306160407/http://kankerbehandelen.nl/

[*quote*]
Wayback Machine    


Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Uitleg kanker
        Kanker algemeen
        Water
        Mineralen
        Voeding en kanker
    Procedure
    Begeleiding en kosten
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Graag een lezing bijwonen?
    Div. info
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact
    Oproep borstkankerpatienten

Home
Welkom op de website.  Kanker behandelen.

U bent op zoek naar behandeling, zit al in behandeling of bent “uitbehandeld”?
U zoekt extra behandeling voor kanker naast chemo, bestraling en/of operatie?
U kiest er bewust voor om geen chemo, dan wel bestraling te ondergaan?
U zoekt andere, niet toxische behandelingen?

Wij ondersteunen mensen met kanker:

– Onze behandelingen tegen kanker waarborgen kwaliteit van leven;
– Wij zorgen voor uitgebreide begeleiding;
– Wij zetten niet slechts 1 middel in, maar richten ons op alle facetten van kanker;
– Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd;
– Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen op het gebied van kanker.

 

Help-and-Advice-640px

 

Lees svp de gehele website. Hiermee krijgt u een idee over wat kanker is. Maar tevens, nog belangrijker, waarom u kanker op onze wijze moet benaderen.

Kankerbehandelen - Alle rechten voorbehouden 2016 - Algemene voorwaarden - Disclaimer

madebysens.nl
[*/quote*]
Am 10.1.2016: "Welkom op de Website van Global Health Services!"
http://web.archive.org/web/20160110101445/http://kankerbehandelen.nl/

[*quote*]
Wayback Machine    

Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Behandelingen kanker
        Behandelingen
        Behandeling van kanker in de kliniek
        Behandeling van kanker thuis
        Behandeling Italië
        Aanmelden
    Uitleg over
        3-Bromopyruvate
        Zuurstof
        Immuuntherapie
        Ontgiften
        Ontzuren
        Mineralen
        Supplementen
        Voeding
        Hydrosun hyperthermie
        Emotioneel welzijn
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
    Kosten
        Kosten kliniek
        Kosten thuisbehandeling
        Kosten Italie
        Kosten supplementen
        Prijslijst
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
        Voorlichting artsen
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Div. info
        Water
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact

Home

Er wordt op dit moment gewerkt aan de website. Excuses voor de overlast.
We are working on the website right now.

Welkom op de Website van Global Health Services!

Fijn dat u even de tijd neemt om onze website te bezoeken en te lezen waar onze service voor staat.
Mocht uw interesse zijn gewekt of heeft u een reactie of suggestie, wij stellen het erg op prijs als u dat met ons deelt.  Dat kan via onze contactpagina.

Global Health Services heeft een programma (inmiddels meerdere landen) om (uitbehandelde) kankerpatiënten te helpen.

De behandelingen zijn:
- zo min mogelijk toxisch;
- gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, dan wel op ervaringen van andere klinieken en/of artsen;
- hebben tot doel om uw eigen lichaam weer zo goed als mogelijk te laten functioneren.

Global Health Services heeft de beschikking over een medisch team, welke bestaat uit zowel natuurgeneeskundigen, alsook reguliere artsen.

De behandeling van kanker vindt plaats in dagklinieken. Daarnaast kunnen wij in sommige gevallen voorzien in een thuisbehandelconcept.
Andere mogelijkheden zijn een één op één begeleiding in Italie.
Naast bezoeken aan de kliniek zijn telefonische consulten mogelijk en zullen wij u graag, waar mogelijk,  met informatie verder helpen.

De reguliere geneeskunde richt zich met name op chemo, bestraling en operatie. Wij willen u graag laten zien, dat er andere behandelmethoden zijn.
Fb-Button
Steun ons!

    Ook zo sociaal? volg ons op:

Navigatie

    Home
    Behandelingen kanker
        Behandelingen
        Behandeling van kanker in de kliniek
        Behandeling van kanker thuis
        Behandeling Italië
        Aanmelden
    Uitleg over
        3-Bromopyruvate
        Zuurstof
        Immuuntherapie
        Ontgiften
        Ontzuren
        Mineralen
        Supplementen
        Voeding
        Hydrosun hyperthermie
        Emotioneel welzijn
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
    Kosten
        Kosten kliniek
        Kosten thuisbehandeling
        Kosten Italie
        Kosten supplementen
        Prijslijst
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
        Voorlichting artsen
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Div. info
        Water
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact

Over ons

GezondheidsCirkel Venlo is er op initiatief van (ex) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën. Wij weten derhalve dat er naast reguliere behandelmethodes nog meer is.
Contact

    GezondheidsCirkel Venlo
    info@kankerbehandelen.nl
     

Global Health Services - Alle rechten voorbehouden 2016 - Algemene voorwaarden - Disclaimer

madebysens.nl
[*/quote*]
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Spurensuche im Fall Klaus Ross: Geldmachen im Nebenzweig
« Reply #25 on: August 06, 2016, 03:07:29 AM »

Die merkwürdigen Änderungen haben ihre Ursache anscheinend in Abspaltungen und Kämpfen im Hintergrund.


Hier wird am 29.1.2016 geworben für eine Behandlung in der "Klinik". Hauptbehandlung ist "Hoofdbehandeling zijn infusen met 3-bromopyruvate."

Das ist bereits im Januar!

http://web.archive.org/web/20160129111118/http://kankerbehandelen.nl/behandeling-van-kanker-in-de-kliniek/

[*quote*]
Wayback Machine    

Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Behandelingen kanker
        Behandelingen
        Behandeling van kanker in de kliniek
        Behandeling van kanker thuis
        Behandeling Italië
        Aanmelden
    Uitleg over
        3-Bromopyruvate
        Zuurstof
        Immuuntherapie
        Ontgiften
        Ontzuren
        Mineralen
        Supplementen
        Voeding
        Hydrosun hyperthermie
        Emotioneel welzijn
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
    Kosten
        Kosten kliniek
        Kosten thuisbehandeling
        Kosten Italie
        Kosten supplementen
        Prijslijst
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
        Voorlichting artsen
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Div. info
        Water
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact

Behandeling van kanker in de kliniek

Wat kunt u verwachten als u voor behandeling in de kliniek komt?

- alle behandelingen starten met een uitgebreide intake;
- er volgt een behandelplan van 52 infuusdagen;
- op dagen dat u niet naar de kliniek komt, krijgt u orale/transdermale medicatie voor thuis;
- de behandelingen worden gevolgd door frequente bloedonderzoeken;
- het eerste deel is erg intensief, twee maal twee weken waarbij u dagelijks komt;
- bij het vervolgdeel liggen de infuusdagen meer uit elkaar over een langere periode.

Hoofdbehandeling zijn infusen met 3-bromopyruvate.
Daarnaast krijgt u zuurstoftherapieën, infusen met vitamine C en magnesium.
Een aantal malen krijgt u tevens een infuus met immuun stimulerende stoffen.

Mocht u van grotere afstand komen, dan adviseren wij u om voor de eerste periode verblijf in de buurt te zoeken.

Toelichting op de hier genoemde zaken vindt u elders op de site onder “uitleg over”.
Kosten van deze behandeling vindt u elders op de site onder “kosten”.
-
Fb-Button
Steun ons!

    Ook zo sociaal? volg ons op:

Nederlands nl_NL   
Meest recente berichten

    Zo kwam GezondheidsCirkel tot stand!
    Het nieuwe boek van Henk Fransen is uit

Navigatie

    Home
    Behandelingen kanker
        Behandelingen
        Behandeling van kanker in de kliniek
        Behandeling van kanker thuis
        Behandeling Italië
        Aanmelden
    Uitleg over
        3-Bromopyruvate
        Zuurstof
        Immuuntherapie
        Ontgiften
        Ontzuren
        Mineralen
        Supplementen
        Voeding
        Hydrosun hyperthermie
        Emotioneel welzijn
        Dendritische celtherapie
        Resistentietest
    Kosten
        Kosten kliniek
        Kosten thuisbehandeling
        Kosten Italie
        Kosten supplementen
        Prijslijst
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Downloads
        Graag een lezing bijwonen?
        Voorlichting artsen
    Steun ons
        Doneren
        Deel deze site
        Petitie keuzevrijheid
    Div. info
        Water
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact

Over ons

GezondheidsCirkel Venlo is er op initiatief van (ex) terminaal kankerpatiënten. Sommigen van hen overwonnen hun dodelijke kanker door middel van alternatieve en complementaire therapieën. Wij weten derhalve dat er naast reguliere behandelmethodes nog meer is.
Contact

    GezondheidsCirkel Venlo
    info@kankerbehandelen.nl
     
Global Health Services - Alle rechten voorbehouden 2016 - Algemene voorwaarden - Disclaimer
madebysens.nl
[*/quote*]Hier taucht am rechten Rand des Balkens im Original ein "Oproep borstkankerpatienten" auf. Der Link führt zu einer Zwischenseite.

http://web.archive.org/web/20160306160407/http://kankerbehandelen.nl/

[*quote*]
Wayback Machine    
   
Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Uitleg kanker
        Kanker algemeen
        Water
        Mineralen
        Voeding en kanker
    Procedure
    Begeleiding en kosten
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Graag een lezing bijwonen?
    Div. info
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact
    Oproep borstkankerpatienten

Home
Welkom op de website.  Kanker behandelen.

U bent op zoek naar behandeling, zit al in behandeling of bent “uitbehandeld”?
U zoekt extra behandeling voor kanker naast chemo, bestraling en/of operatie?
U kiest er bewust voor om geen chemo, dan wel bestraling te ondergaan?
U zoekt andere, niet toxische behandelingen?

Wij ondersteunen mensen met kanker:

– Onze behandelingen tegen kanker waarborgen kwaliteit van leven;
– Wij zorgen voor uitgebreide begeleiding;
– Wij zetten niet slechts 1 middel in, maar richten ons op alle facetten van kanker;
– Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd;
– Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen op het gebied van kanker.

Help-and-Advice-640px
 
Lees svp de gehele website. Hiermee krijgt u een idee over wat kanker is. Maar tevens, nog belangrijker, waarom u kanker op onze wijze moet benaderen.

Kankerbehandelen - Alle rechten voorbehouden 2016 - Algemene voorwaarden - Disclaimer

madebysens.nl
[*/quote*]


Am rechten Rand des Balkens im Original ein "Oproep borstkankerpatienten", was einen Link führt zu einer Zwischenseite:

http://web.archive.org/web/20160324075042/http://kankerbehandelen.nl/oproep-borstkankerpatienten/

[*quote*]
Wayback Machine    

Stichting Kankerbehandelen

    Home
    Uitleg kanker
        Kanker algemeen
        Water
        Mineralen
        Voeding en kanker
    Procedure
    Begeleiding en kosten
    Voorlichting
        Aanmelden nieuwsbrief
        Graag een lezing bijwonen?
    Div. info
        Ervaringen
            Ervaringsverhaal van de initiatiefnemer van deze kliniek
            Gastenboek
                Berichten in ons gastenboek
    Contact
    Oproep borstkankerpatienten

Oproep borstkankerpatienten

Global Health Center doet een oproep voor een test met borstkanker patiënten.
Klik hier voor meer info.

Kankerbehandelen - Alle rechten voorbehouden 2016 - Algemene voorwaarden - Disclaimer

madebysens.nl
[*/quote*]


"Klik hier voor meer info." führt weg zu einer anderen Domain mit einem so verdammt ähnlichen Namen "http://kankerbehandelen-ghc.nl"

http://kankerbehandelen-ghc.nl/op-vrouwen-met-borstkanker

[*quote*]
Global Health Center
Kankerbehandelen – de andere manier


Naar de inhoud springen

    Home
    Uitleg kanker
        Kanker algemeen
        Water
        Mineralen
            Haarmineraaltest
        Voeding en kanker
    Procedure
    Begeleiding / kosten
    Testimonials
    Informatie
        Nieuwsbrief
        Lezingen
        Boeken GHC
        Verklarende woordenlijst
        Artsen en therapeuten
        Uw hulp
    Anders
        Anti depressiva
        Glyfosaat/Omstreden gif
        Industrie en ziekte
        Stop met pillen
        Teflon
    Contact
    WEBSHOP
    .
    .
    .
    .
    Oproep vrouwen met borstkanker
    Login

Zoeken naar:

Oproep vrouwen met borstkanker

Na veel wetenschappelijk onderzoek (zie onder aan de pagina) en twee mensen met borstkanker waar de resultaten zeer positief waren, willen we graag een grotere “meetgroep”.

Naast primair natuurlijk een goed individueel resultaat bij ieder, hopen we op meer dan 70% positieve uitkomst over de hele groep.

Met een grote groep, waarbij veel aantoonbaar resultaat is, kunnen wij misschien eindelijk aandacht krijgen voor andere, niet toxische behandelingen.
En dat is hard nodig!!

Ongeveer eind maart (bij voldoende deelname) zullen wij dit project opstarten.

De behandeling is niet toxisch en heeft in principe geen bijwerkingen. De vloeistof wordt transdermaal (op de huid) aangebracht en bevat o.a. Boswellia. De boswellia is opgelost in een transportmiddel, welke van zichzelf ook ontstekingsremmend werkt.

Wat vragen wij van u:
U heeft borstkanker met een duidelijk waarneembare tumor;
U kunt ook reageren (M/V) indien u een duidelijk waarneembare tumor elders heeft, bijvoorbeeld in de nek nek of oksels/lymfeklieren;
U bent bereid om vooraf een intake formulier in te vullen en naar ons toe te mailen;
U bent bereid elke dag een kort formulier (via onze website) in te vullen;
Wanneer er bij u positief resultaat is, bent u bereid dit schriftelijk te verklaren;

Voor deelname aan dit project betaald u € 160,-
In dit bedrag is inbegrepen:
het doornemen van uw intakeformulier,
2 flesjes van 100 ml. vloeistof, genoeg voor één maand,
administratieve handelingen die wij moeten verrichten, inclusief email contact met u.

* Wij starten deze proef uitsluitend op met minimaal 50 deelnemers;
** Bij acceptatie ontvangt u een factuur. Deze dient vooraf betaald te worden.
*** Dit traject is geen complete behandeling van kanker. Het doel is om tumoren aan de
buitenzijde van het lichaam te verkleinen, laten verdwijnen. Om kanker compleet “aan
te pakken” is een meer compleet programma nodig. Zie elders op onze website.

Wilt u zich aanmelden?
Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak svp een keuze:
 Mevr. Dhr.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Verzenden ...

 
References

    Tawab MA, et al Development of a high-performance liquid chromatographic method for the determination of 11-keto-beta-boswellic acid in human plasma . J Chromatogr B Biomed Sci Appl. (2001)
    Woolley CL, et al Chemical differentiation of Boswellia sacra and Boswellia carterii essential oils by gas chromatography and chiral gas chromatography-mass spectrometry . J Chromatogr A. (2012)
    de Rapper S, et al The additive and synergistic antimicrobial effects of select frankincense and myrrh oils–a combination from the pharaonic pharmacopoeia . Lett Appl Microbiol. (2012)
    Blain EJ, Ali AY, Duance VC Boswellia frereana (frankincense) suppresses cytokine-induced matrix metalloproteinase expression and production of pro-inflammatory molecules in articular cartilage . Phytother Res. (2010)
    Devi PR, et al Safety Evaluation of Alcoholic Extract of Boswellia ovalifoliolata Stem-bark in Rats . Toxicol Int. (2012)
    Siddiqui MZ Boswellia serrata, a potential antiinflammatory agent: an overview . Indian J Pharm Sci. (2011)
    Gerbeth K, et al Determination of major boswellic acids in plasma by high-pressure liquid chromatography/mass spectrometry . J Pharm Biomed Anal. (2011)
    Moussaieff A, et al Incensole acetate, an incense component, elicits psychoactivity by activating TRPV3 channels in the brain . FASEB J. (2008)
    Al-Harrasi A, Al-Saidi S Phytochemical analysis of the essential oil from botanically certified oleogum resin of Boswellia sacra (Omani Luban) . Molecules. (2008)
    Wang C, et al Determination of five boswellic acids in Boswellia serrata . Zhongguo Zhong Yao Za Zhi. (2011)
    Büchele B, Simmet T Analysis of 12 different pentacyclic triterpenic acids from frankincense in human plasma by high-performance liquid chromatography and photodiode array detection . J Chromatogr B Analyt Technol Biomed Life Sci. (2003)
    Moussaieff A, et al Incensole acetate reduces depressive-like behavior and modulates hippocampal BDNF and CRF expression of submissive animals . J Psychopharmacol. (2012)
    Paul M, Jauch J Efficient preparation of incensole and incensole acetate, and quantification of these bioactive diterpenes in Boswellia papyrifera by a RP-DAD-HPLC method . Nat Prod Commun. (2012)
    Bhushan S, et al A triterpenediol from Boswellia serrata induces apoptosis through both the intrinsic and extrinsic apoptotic pathways in human leukemia HL-60 cells . Apoptosis. (2007)
    Bhushan S, et al Activation of p53/p21/PUMA alliance and disruption of PI-3/Akt in multimodal targeting of apoptotic signaling cascades in cervical cancer cells by a pentacyclic triterpenediol from Boswellia serrata . Mol Carcinog. (2009)
    Schmidt TJ, Kaiser M, Brun R Complete structural assignment of serratol, a cembrane-type diterpene from Boswellia serrata, and evaluation of its antiprotozoal activity . Planta Med. (2011)
    Two triterpenoids from Boswellia serrata gum resin
    TETRACYCLIC TRITERPENE ACIDS FROM RESIN OF BOSWELLIA-SERRATA ROXB
    Song Z, et al Determination of alpha-pinene and octyl acetate contents in Boswellia serrata . Zhongguo Zhong Yao Za Zhi. (2012)
    Khajuria A, et al Immunomodulatory activity of biopolymeric fraction BOS 2000 from Boswellia serrata . Phytother Res. (2008)
    The structure of incensole
    Roy S, et al Regulation of vascular responses to inflammation: inducible matrix metalloproteinase-3 expression in human microvascular endothelial cells is sensitive to antiinflammatory Boswellia . Antioxid Redox Signal. (2006)
    Sengupta K, et al Cellular and molecular mechanisms of anti-inflammatory effect of Aflapin: a novel Boswellia serrata extract . Mol Cell Biochem. (2011)
    Takada Y, et al Acetyl-11-keto-beta-boswellic acid potentiates apoptosis, inhibits invasion, and abolishes osteoclastogenesis by suppressing NF-kappa B and NF-kappa B-regulated gene expression . J Immunol. (2006)
    Kumar A, et al Nuclear factor-kappaB: its role in health and disease . J Mol Med (Berl). (2004)
    Ozes ON, et al NF-kappaB activation by tumour necrosis factor requires the Akt serine-threonine kinase . Nature. (1999)
    Ghosh S, Karin M Missing pieces in the NF-kappaB puzzle . Cell. (2002)
    Nakayama T, Sawada T Involvement of microtubule integrity in memory impairment caused by colchicine . Pharmacol Biochem Behav. (2002)
    Trojanowski JQ, et al Microtubule-stabilising drugs for therapy of Alzheimer’s disease and other neurodegenerative disorders with axonal transport impairments .Expert Opin Pharmacother. (2005)
    Nelson R Microtubule-stabilising drugs may be therapeutic in AD . Lancet Neurol. (2005)
    Avila J, et al Role of tau protein in both physiological and pathological conditions . Physiol Rev. (2004)
    Karima O, et al An in vitro study of the role of β-boswellic acid in the microtubule assembly dynamics . FEBS Lett. (2012)
    Karima O, et al The enhancement effect of beta-boswellic acid on hippocampal neurites outgrowth and branching (an in vitro study) . Neurol Sci. (2010)
    Krüger P, et al Permeation of Boswellia extract in the Caco-2 model and possible interactions of its constituents KBA and AKBA with OATP1B3 and MRP2 . Eur J Pharm Sci. (2009)
    Krishna G, et al Permeability of lipophilic compounds in drug discovery using in-vitro human absorption model, Caco-2 . Int J Pharm. (2001)
    Gerbeth K, et al In vitro metabolism, permeation, and brain availability of six major boswellic acids from Boswellia serrata gum resins . Fitoterapia. (2012)
    Hüsch J, et al Enhanced absorption of boswellic acids by a lecithin delivery form (Phytosome®) of Boswellia extract . Fitoterapia. (2012)
    Hüsch J, et al Effect of Phospholipid-Based Formulations of Boswellia serrata Extract on the Solubility, Permeability, and Absorption of the Individual Boswellic Acid Constituents Present . J Nat Prod. (2012)
    Sharma A, Gupta NK, Dixit VK Complexation with phosphatidyl choline as a strategy for absorption enhancement of boswellic acid . Drug Deliv. (2010)
    Reising K, et al Determination of boswellic acids in brain and plasma by high-performance liquid chromatography/tandem mass spectrometry . Anal Chem. (2005)
    Tausch L, et al Identification of human cathepsin G as a functional target of boswellic acids from the anti-inflammatory remedy frankincense . J Immunol. (2009)
    Sterk V, Büchele B, Simmet T Effect of food intake on the bioavailability of boswellic acids from a herbal preparation in healthy volunteers . Planta Med. (2004)
    Skarke C, et al Increased bioavailability of 11-keto-β-boswellic acid following single oral dose frankincense extract administration after a standardized meal in healthy male volunteers: modeling and simulation considerations for evaluating drug exposures . J Clin Pharmacol. (2012)
    Siemoneit U, et al On the interference of boswellic acids with 5-lipoxygenase: mechanistic studies in vitro and pharmacological relevance . Eur J Pharmacol. (2009)
    Krüger P, et al Metabolism of boswellic acids in vitro and in vivo . Drug Metab Dispos. (2008)
    Weber CC, et al Modulation of Pgp function by boswellic acids . Planta Med. (2006)
    Chung MK, et al TRPV3 and TRPV4 mediate warmth-evoked currents in primary mouse keratinocytes . J Biol Chem. (2004)
    Xu H, et al TRPV3 is a calcium-permeable temperature-sensitive cation channel . Nature. (2002)
    Smith GD, et al TRPV3 is a temperature-sensitive vanilloid receptor-like protein . Nature. (2002)
    Bakthira H, et al Anticholinesterase activity of endemic plant extracts from Soqotra . Afr J Tradit Complement Altern Med. (2011)
    Moussaieff A, et al Protective effects of incensole acetate on cerebral ischemic injury . Brain Res. (2012)
    Streffer JR, et al Response of radiochemotherapy-associated cerebral edema to a phytotherapeutic agent, H15 . Neurology. (2001)
    Winking M, et al Boswellic acids inhibit glioma growth: a new treatment option . J Neurooncol. (2000)
    Lampl C, Haider B, Schweiger C Long-term efficacy of Boswellia serrata in four patients with chronic cluster headache . Cephalalgia. (2012)
    Leroux E, Ducros A Cluster headache . Orphanet J Rare Dis. (2008)
    Mahmoudi A, et al Evaluation of systemic administration of Boswellia papyrifera extracts on spatial memory retention in male rats . J Nat Med. (2011)
    Roy S, et al Human genome screen to identify the genetic basis of the anti-inflammatory effects of Boswellia in microvascular endothelial cells . DNA Cell Biol. (2005)
    Cuaz-Pérolin C, et al Antiinflammatory and antiatherogenic effects of the NF-kappaB inhibitor acetyl-11-keto-beta-boswellic acid in LPS-challenged ApoE-/- mice .Arterioscler Thromb Vasc Biol. (2008)
    Sengupta K, et al Comparative efficacy and tolerability of 5-Loxin and AflapinAgainst osteoarthritis of the knee: a double blind, randomized, placebo controlled clinical study . Int J Med Sci. (2010)
    The IκB Kinase (IKK) Inhibitor, NEMO-binding Domain Peptide, Blocks Osteoclastogenesis and Bone Erosion in Inflammatory Arthritis
    Abu-Amer Y, Tondravi MM NF-kappaB and bone: the breaking point . Nat Med. (1997)
    Kulkarni RR, et al Treatment of osteoarthritis with a herbomineral formulation: a double-blind, placebo-controlled, cross-over study . J Ethnopharmacol. (1991)
    Chopra A, et al Randomized double blind trial of an ayurvedic plant derived formulation for treatment of rheumatoid arthritis . J Rheumatol. (2000)
    Vishal AA, Mishra A, Raychaudhuri SP A double blind, randomized, placebo controlled clinical study evaluates the early efficacy of aflapin in subjects with osteoarthritis of knee . Int J Med Sci. (2011)
    Sengupta K, et al A double blind, randomized, placebo controlled study of the efficacy and safety of 5-Loxin for treatment of osteoarthritis of the knee . Arthritis Res Ther. (2008)
    Gupta PK, et al Clinical evaluation of Boswellia serrata (Shallaki) resin in the management of Sandhivata (osteoarthritis) . Ayu. (2011)
    Chrubasik JE, Roufogalis BD, Chrubasik S Evidence of effectiveness of herbal antiinflammatory drugs in the treatment of painful osteoarthritis and chronic low back pain . Phytother Res. (2007)
    Cassileth B Complementary therapies, herbs, and other OTC agents: Boswellia (Boswellia serrata) . Oncology (Williston Park). (2009)
    Martínez-Clemente M, Clària J, Titos E The 5-lipoxygenase/leukotriene pathway in obesity, insulin resistance, and fatty liver disease . Curr Opin Clin Nutr Metab Care. (2011)
    Gupta I, et al Effects of Boswellia serrata gum resin in patients with ulcerative colitis . Eur J Med Res. (1997)
    Sailer ER, et al Acetyl-11-keto-beta-boswellic acid (AKBA): structure requirements for binding and 5-lipoxygenase inhibitory activity . Br J Pharmacol. (1996)
    Safayhi H, et al Boswellic acids: novel, specific, nonredox inhibitors of 5-lipoxygenase . J Pharmacol Exp Ther. (1992)
    Safayhi H, Sailer ER, Ammon HP Mechanism of 5-lipoxygenase inhibition by acetyl-11-keto-beta-boswellic acid . Mol Pharmacol. (1995)
    Ammon HP, et al Mechanism of antiinflammatory actions of curcumine and boswellic acids . J Ethnopharmacol. (1993)
    Siemoneit U, et al Identification and functional analysis of cyclooxygenase-1 as a molecular target of boswellic acids . Biochem Pharmacol. (2008)
    Ammon HP Modulation of the immune system by Boswellia serrata extracts and boswellic acids . Phytomedicine. (2010)
    Poeckel D, Werz O Boswellic acids: biological actions and molecular targets . Curr Med Chem. (2006)
    Inhibition of IκB Kinase Activity by Acetyl-boswellic Acids Promotes Apoptosis in Androgen-independent PC-3 Prostate Cancer Cells in Vitro and in Vivo
    Acetyl-Boswellic Acids Inhibit Lipopolysaccharide-Mediated TNF-α Induction in Monocytes by Direct Interaction with IκB Kinases
    Henkel A, et al Boswellic acids from frankincense inhibit lipopolysaccharide functionality through direct molecular interference . Biochem Pharmacol. (2012)
    Morrison DC, Jacobs DM Binding of polymyxin B to the lipid A portion of bacterial lipopolysaccharides . Immunochemistry. (1976)
    Moussaieff A, et al Incensole acetate, a novel anti-inflammatory compound isolated from Boswellia resin, inhibits nuclear factor-kappa B activation . Mol Pharmacol. (2007)
    Pham CT Neutrophil serine proteases: specific regulators of inflammation . Nat Rev Immunol. (2006)
    Siemoneit U, et al Inhibition of microsomal prostaglandin E2 synthase-1 as a molecular basis for the anti-inflammatory actions of boswellic acids from frankincense. Br J Pharmacol. (2011)
    Samuelsson B, Morgenstern R, Jakobsson PJ Membrane prostaglandin E synthase-1: a novel therapeutic target . Pharmacol Rev. (2007)
    Verhoff M, et al A novel C(28)-hydroxylated lupeolic acid suppresses the biosynthesis of eicosanoids through inhibition of cytosolic phospholipase A(2) . Biochem Pharmacol. (2012)
    Safayhi H, et al Inhibition by boswellic acids of human leukocyte elastase . J Pharmacol Exp Ther. (1997)
    Kapil A, Moza N Anticomplementary activity of boswellic acids–an inhibitor of C3-convertase of the classical complement pathway . Int J Immunopharmacol. (1992)
    Immunomodulatory Activity of Boswellic Acids (Pentacyclic Triterpene Acids) from Boswellia serrata
    Khajuria A, et al A new vaccine adjuvant (BOS 2000) a potent enhancer mixed Th1/Th2 immune responses in mice immunized with HBsAg . Vaccine. (2007)
    Immunomodulatory Triterpenoids from the Oleogum Resin of Boswellia carterii Birdwood
    Shehata AM, et al Prevention of multiple low-dose streptozotocin (MLD-STZ) diabetes in mice by an extract from gum resin of Boswellia serrata (BE) .Phytomedicine. (2011)
    Rollinger JM, et al 11beta-Hydroxysteroid dehydrogenase 1 inhibiting constituents from Eriobotrya japonica revealed by bioactivity-guided isolation and computational approaches . Bioorg Med Chem. (2010)
    Borrelli F, et al Effect of Boswellia serrata on intestinal motility in rodents: inhibition of diarrhoea without constipation . Br J Pharmacol. (2006)
    Latella G, et al Prevention of colonic fibrosis by Boswellia and Scutellaria extracts in rats with colitis induced by 2,4,5-trinitrobenzene sulphonic acid . Eur J Clin Invest. (2008)
    Ke F, Yadav PK, Ju LZ Herbal medicine in the treatment of ulcerative colitis . Saudi J Gastroenterol. (2012)
    Hartmann RM, et al Effect of Boswellia serrata on antioxidant status in an experimental model of colitis rats induced by acetic acid . Dig Dis Sci. (2012)
    Anthoni C, et al Mechanisms underlying the anti-inflammatory actions of boswellic acid derivatives in experimental colitis . Am J Physiol Gastrointest Liver Physiol. (2006)
    Rhodes JM, et al Serum inhibitors of leukocyte chemotaxis in Crohn’s disease and ulcerative colitis . Gastroenterology. (1982)
    Chande N, McDonald JW, Macdonald JK Interventions for treating collagenous colitis . Cochrane Database Syst Rev. (2008)
    Madisch A, et al Boswellia serrata extract for the treatment of collagenous colitis. A double-blind, randomized, placebo-controlled, multicenter trial . Int J Colorectal Dis. (2007)
    Slonim AE, Grovit M, Bulone L Effect of exclusion diet with nutraceutical therapy in juvenile Crohn’s disease . J Am Coll Nutr. (2009)
    Holtmeier W, et al Randomized, placebo-controlled, double-blind trial of Boswellia serrata in maintaining remission of Crohn’s disease: good safety profile but lack of efficacy . Inflamm Bowel Dis. (2011)
    Raja AF, et al Acetyl-11-keto-β-boswellic acid (AKBA); targeting oral cavity pathogens . BMC Res Notes. (2011)
    Schillaci D, et al In vitro anti-biofilm activity of Boswellia spp. oleogum resin essential oils . Lett Appl Microbiol. (2008)
    Mahmoud MF, Diaai AA, Ahmed F Evaluation of the efficacy of ginger, Arabic gum, and Boswellia in acute and chronic renal failure . Ren Fail. (2012)
    Gupta I, et al Effects of Boswellia serrata gum resin in patients with bronchial asthma: results of a double-blind, placebo-controlled, 6-week clinical study . Eur J Med Res. (1998)
    Clark CE, et al Herbal interventions for chronic asthma in adults and children: a systematic review and meta-analysis . Prim Care Respir J. (2010)
    Houssen ME, et al Natural anti-inflammatory products and leukotriene inhibitors as complementary therapy for bronchial asthma . Clin Biochem. (2010)
    Lakka A, et al Isolation of hypoxia-inducible factor 1 (HIF-1) inhibitors from frankincense using a molecularly imprinted polymer . Invest New Drugs. (2011)
    Wenger RH Cellular adaptation to hypoxia: O2-sensing protein hydroxylases, hypoxia-inducible transcription factors, and O2-regulated gene expression . FASEB J. (2002)
    Belozerov VE, Van Meir EG Hypoxia inducible factor-1: a novel target for cancer therapy . Anticancer Drugs. (2005)
    Pang X, et al Acetyl-11-keto-beta-boswellic acid inhibits prostate tumor growth by suppressing vascular endothelial growth factor receptor 2-mediated angiogenesis . Cancer Res. (2009)
    Hoernlein RF, et al Acetyl-11-keto-beta-boswellic acid induces apoptosis in HL-60 and CCRF-CEM cells and inhibits topoisomerase I . J Pharmacol Exp Ther. (1999)
    Castelli S, et al Interaction between natural compounds and human topoisomerase I . Biol Chem. (2012)
    On the expression and regulation of 5-lipoxygenase in human lymphocytes
    Glaser T, et al Boswellic acids and malignant glioma: induction of apoptosis but no modulation of drug sensitivity . Br J Cancer. (1999)
    Glioblastoma multiforme: Morphology and biology
    Flavin DF A lipoxygenase inhibitor in breast cancer brain metastases . J Neurooncol. (2007)
    Shen Y, et al Boswellic acid induces epigenetic alterations by modulating DNA methylation in colorectal cancer cells . Cancer Biol Ther. (2012)
    Takahashi M, et al Boswellic acid exerts antitumor effects in colorectal cancer cells by modulating expression of the let-7 and miR-200 microRNA family .Carcinogenesis. (2012)
    Liu JJ, Duan RD LY294002 enhances boswellic acid-induced apoptosis in colon cancer cells . Anticancer Res. (2009)
    Liu HP, et al Chemoprevention of intestinal adenomatous polyposis by acetyl-11-keto-beta-boswellic acid in APC(Min/+) mice . Int J Cancer. (2012)
    Yuan HQ, et al Inhibitory effect of acetyl-11-keto-beta-boswellic acid on androgen receptor by interference of Sp1 binding activity in prostate cancer cells .Biochem Pharmacol. (2008)
    Suh J, et al Mechanisms of constitutive NF-kappaB activation in human prostate cancer cells . Prostate. (2002)
    Büchele B, et al Characterization of 3alpha-acetyl-11-keto-alpha-boswellic acid, a pentacyclic triterpenoid inducing apoptosis in vitro and in vivo . Planta Med. (2006)
    Lu M, et al Acetyl-keto-beta-boswellic acid induces apoptosis through a death receptor 5-mediated pathway in prostate cancer cells . Cancer Res. (2008)
    Kim HR, et al Bosellia serrata-induced apoptosis is related with ER stress and calcium release . Genes Nutr. (2008)
    Khan S, et al A cyano analogue of boswellic acid induces crosstalk between p53/PUMA/Bax and telomerase that stages the human papillomavirus type 18 positive HeLa cells to apoptotic death . Eur J Pharmacol. (2011)
    Kaur R, et al A comparative study of proapoptotic potential of cyano analogues of boswellic acid and 11-keto-boswellic acid . Eur J Med Chem. (2011)
    Aggarwal BB, et al Targeting signal-transducer-and-activator-of-transcription-3 for prevention and therapy of cancer: modern target but ancient solution . Ann N Y Acad Sci. (2006)
    Epidermal Growth Factor Receptor Cooperates with Signal Transducer and Activator of Transcription 3 to Induce Epithelial-Mesenchymal Transition in Cancer Cells via Up-regulation of TWIST Gene Expression
    Kunnumakkara AB, et al Boswellic acid blocks signal transducers and activators of transcription 3 signaling, proliferation, and survival of multiple myeloma via the protein tyrosine phosphatase SHP-1 . Mol Cancer Res. (2009)
    Gene Silencing of the Tyrosine Phosphatase SHP1 Gene by Aberrant Methylation in Leukemias/Lymphomas
    Park B, et al Acetyl-11-keto-β-boswellic acid suppresses invasion of pancreatic cancer cells through the downregulation of CXCR4 chemokine receptor expression . Int J Cancer. (2011)
    Suhail MM, et al Boswellia sacra essential oil induces tumor cell-specific apoptosis and suppresses tumor aggressiveness in cultured human breast cancer cells .BMC Complement Altern Med. (2011)
    Mothana RA, et al Studies of the in vitro anticancer, antimicrobial and antioxidant potentials of selected Yemeni medicinal plants from the island Soqotra . BMC Complement Altern Med. (2009)
    Koshiba T, et al Expression of stromal cell-derived factor 1 and CXCR4 ligand receptor system in pancreatic cancer: a possible role for tumor progression . Clin Cancer Res. (2000)
    Park B, et al Boswellic acid suppresses growth and metastasis of human pancreatic tumors in an orthotopic nude mouse model through modulation of multiple targets . PLoS One. (2011)
    Ni X, et al Frankincense essential oil prepared from hydrodistillation of Boswellia sacra gum resins induces human pancreatic cancer cell death in cultures and in a xenograft murine model . BMC Complement Altern Med. (2012)
    Safayhi H, Sailer ER Anti-inflammatory actions of pentacyclic triterpenes . Planta Med. (1997)
    Pedretti A, et al Effects of topical boswellic acid on photo and age-damaged skin: clinical, biophysical, and echographic evaluations in a double-blind, randomized, split-face study . Planta Med. (2010)
    Calzavara-Pinton P, et al Topical Boswellic acids for treatment of photoaged skin . Dermatol Ther. (2010)
    Krishnaraju AV, et al Safety and toxicological evaluation of Aflapin: a novel Boswellia-derived anti-inflammatory product . Toxicol Mech Methods. (2010)
    Tripathi YB BHUx: a patented polyherbal formulation to prevent hyperlipidemia and atherosclerosis . Recent Pat Inflamm Allergy Drug Discov. (2009)
    Su S, et al Evaluation of the anti-inflammatory and analgesic properties of individual and combined extracts from Commiphora myrrha, and Boswellia carterii . J Ethnopharmacol. (2012)
    Sferra R, et al Boswellia serrata and Salvia miltiorrhiza extracts reduce DMN-induced hepatic fibrosis in mice by TGF-beta1 downregulation . Eur Rev Med Pharmacol Sci. (2012)
    Lalithakumari K, et al Safety and Toxicological Evaluation of a Novel, Standardized 3-O-Acetyl-11-keto-beta-Boswellic Acid (AKBA)-Enriched Boswellia serrata Extract (5-Loxin(R)) . Toxicol Mech Methods. (2006)
    Lupi S, et al Mutagenicity evaluation with Ames test of hydro-alcoholic solution of terpenes . J Prev Med Hyg. (2009)
    Sharma R, et al In vivo genotoxicity evaluation of a plant based antiarthritic and anticancer therapeutic agent Boswelic acids in rodents . Phytomedicine. (2009)
    Acebo E, et al Allergic contact dermatitis from Boswellia serrata extract in a naturopathic cream . Contact Dermatitis. (2004)

Zoeken naar:

    WEBSHOP
    Flag_of_the_United_Kingdom.svg
    English
    Flag_of_the_United_Kingdom.svg
    Deutsch
    .
    Flag_of_the_United_Kingdom.svg
    Italiano

Deel deze pagina
EmailWhatsAppFacebookTwitterGoogle+LinkedInDelen
Home
Contact
Webshop
Flag_of_the_United_Kingdom.svg
Flag_of_the_United_Kingdom.svg
Flag_of_the_United_Kingdom.svg
Copyright Global Health Center B.V. - Nederweert
Naar boven
[*/quote*]

Eine riesig lange Literaturliste täuscht Wissenschaftlichkeit vor. Der Druck auf die Krebskranken ist enorm. Nicht umsonst werden austherapierte Krebskranke gezielt angesprochen. Die Kosten pro Person 160 Euro.

Der Haken bei der Sache: daß es ein "Test" ist. Jeder Teilnehmer macht sich damit vogelfrei. Den Veranstaltern und Verteilern der Waren kann juristisch nichts geschehen, denn als Teilnehmer an einem Medikamententest trägt der Teilnehmer ALLE Verantwortung für ALLE Folgen.


Die Webseite für den Test ist nicht aus dem Webarchiv gezogen, sondern ist heute voll online ausgelesen worden!

http://kankerbehandelen-ghc.nl/op-vrouwen-met-borstkanker


Diese Website verlinkt zu einem Webshop mit einem so verdammt ähnlichen Namen: " http://www.webshop-ghc.nl/ "


http://kankerbehandelen-ghc.nl/webshop

[*quote*]

Global Health Center
Kankerbehandelen – de andere manier
Naar de inhoud springen

    Home
    Uitleg kanker
        Kanker algemeen
        Water
        Mineralen
            Haarmineraaltest
        Voeding en kanker
    Procedure
    Begeleiding / kosten
    Testimonials
    Informatie
        Nieuwsbrief
        Lezingen
        Boeken GHC
        Verklarende woordenlijst
        Artsen en therapeuten
        Uw hulp
    Anders
        Anti depressiva
        Glyfosaat/Omstreden gif
        Industrie en ziekte
        Stop met pillen
        Teflon
    Contact
    WEBSHOP
    .
    .
    .
    .
    Oproep vrouwen met borstkanker
    Login

Zoeken naar:
WEBSHOP

Klik hier om naar onze webshop te gaan.

In onze webshop vindt u allerlei zaken die betrekking hebben op gezondheid.
Supplementen, apparatuur, boeken. In totaal duizenden artikelen.
Wij proberen deze artikelen tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Met de verkoop van deze producten verdienen wij echter ook. Deze marge ondersteunt ons en hiervoor kunnen wij weer zaken realiseren.
Heeft u veel supplementen nodig? Dan bieden wij u een jaarabonnement voor € 25,- aan.
Hiermee heeft u een jaar lang 10% korting op al onze producten.

Enkele producten:

Waterfilters, toebehoren hiervoor en watersupplementen. (een must voor iedereen);
Boeken;
Mineralen, vitamines;
DMSO;
Magnesium chloride (voor bad en voetbad) en magnesium olie;
Vitamine D3  (hoge doseringen);
Jodium/Kelp;
MSM;
Ph testers;
Mineraaltest via haar;
Keltisch zeezout enz. enz. enz.

Laat u vooraf adviseren voordat u tot aanschaf overgaat.
Heeft u vragen? Gebruik ons contactformulier.
Meer is niet altijd beter, echter sommige artikelen zijn essentieel.

Klik hier om naar onze webshop te gaan.

webshop
Zoeken naar:

    WEBSHOP
    Flag_of_the_United_Kingdom.svg
    English
    Flag_of_the_United_Kingdom.svg
    Deutsch
    .
    Flag_of_the_United_Kingdom.svg
    Italiano

Deel deze pagina
EmailWhatsAppFacebookTwitterGoogle+LinkedInDelen
Home
Contact
Webshop
Flag_of_the_United_Kingdom.svg
Flag_of_the_United_Kingdom.svg
Flag_of_the_United_Kingdom.svg
Copyright Global Health Center B.V. - Nederweert

[*/quote*]


Das Impressum existiert zwar, birgt aber keinen Namen:

http://www.webshop-ghc.nl/epages/78908798.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/78908798/Categories/Imprint

[*quote*]
Mijn account
Aanmelden
Webshop-GHC

basis voor uw gezondheid
Webshop-GHC
Uw winkelmandje is leeg. Winkelmandje

    Voedings_supplementen
    Water
    Boeken
    Apparatuur
    Om te testen
    Aanbiedingen
    GHC

Winkelmandje Uw winkelmandje is leeg.
Webshop-GHC

basis voor uw gezondheid

KvK: nr. 64118541

BTW nummer: NL855529593B01
info@webshop-GHC.nl
Contactgegevens
Adres    

GHC_logo

Global Health Center B.V.
Magnesiumstraat 19
6031 RV  Nederweert

Website: www.kankerbehandelen-ghc.nl
Kamer van Koophandel: 64118541
BTWnummer: NL855529593B01
Bank: ABNAmro
IBAN: NL96ABNA0405811330
BIC: ANBANL2A
 
Telefoon    +31(0)612750251
E-mail    info@webshop-GHC.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur.

GHC_logo
Afdrukken
Contact
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacybeleid
Over ons
Contactgegevens
[*/quote*]


Das ist eine in den Niederlanden registrierte Firma, die aufgrund der laschen Gesetzgebung der Niederlande Pharmazeutika leichter verkaufen kann als Firmen mit Sitz in Deutschland. Dafür können in Deutschland Heilpraktiker viel leichter ungestraft tödliches Unmheil anrichten.

http://www.webshop-ghc.nl/epages/78908798.sf/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/78908798/Categories/Over_ons

[*quote*]
Mijn account
Aanmelden
Webshop-GHC

basis voor uw gezondheid
Webshop-GHC
Uw winkelmandje is leeg. Winkelmandje

    Voedings_supplementen
    Water
    Boeken
    Apparatuur
    Om te testen
    Aanbiedingen
    GHC

Winkelmandje Uw winkelmandje is leeg.
Webshop-GHC

basis voor uw gezondheid

KvK: nr. 64118541

BTW nummer: NL855529593B01
info@webshop-GHC.nl
Afdrukken
Categorieën Over ons
Over ons

Deze webshop is onderdeel van Global Health Center B.V.
Global Health Center is een initiatief om mensen met kanker te begeleiden.

Dit doen wij onder andere door voorlichting te geven over niet toxische kankerbehandelingen.
Tevens trachten wij een steeds groter netwerk op te zetten, waarin artsen, therapeuten
en onderzoekers samenwerken en kennis delen.

Het doel van deze webshop is tweeledig. We trachten het makkelijk te maken door een one-stop shop te creeeren,
waar mensen veel kunnen verkrijgen op het gebied van gezondheid.
Supplementen, apparatuur, boeken. Dit assortiment zal geleidelijk aan steeds verder groeien.

De opbrengst van verkoop van producten uit onze webshop, komt ons werk ten goede.
Hierdoor is het onder meer mogelijk dat we tijd blijven investeren in onderzoek.

Meer informatie over ons werk kunt u vinden op de website: www.kankerbehandelen-ghc.nl

GHC_logo
Contact
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacybeleid
Over ons
Contactgegevens
[*/quote*]


Zuerst hieß es "Welkom op de Website van
Global Health Services!"
. Hier heißt es "Global Health Center B.V." Wenn das keine Zwillinge sind... Läuft das Pillengeschäft von Klaus Ross und seinen Hintermännern ungestört weiter?

Die Justizbehörden haben mehr als nur einen Sumpf auszuheben und auszuräuchern. Sie haben - "so ganz nebenbei" - auch das Odium, die menschenverachtende idiotie zweier Länder ausbaden zu dürfen, deren Regierungen Pfuschern und Pfuschverkäufern weltweit Tür und Tor öffnen. Im Fall Klaus Ross sieht man, wohin das führt.


[überflüssige Buchstaben entfernt. el T.]
« Last Edit: August 06, 2016, 11:17:26 AM by el_Typo »
Logged

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642
Bracht: Beschaffungskriminalität und der Goldene Schuß?
« Reply #26 on: August 08, 2016, 06:56:15 PM »

Im Fall Bracht ist nun auch die Bild-Zeitung aufgewacht:

http://www.bild.de/bild-plus/regional/duesseldorf/krebs/ehefrau-schildert-todeskampf-nach-wunder-therapie-47141354,view=conversionToLogin.bild.html

[*quote*]
Home › Regional › Düsseldorf aktuell › Bauchspeicheldrüsenkrebs ›

Drei Opfer durch dubiose Krebs-Behandlung?Ehefrau schildert Todeskampf nach Wunder-Therapie

[Foto]
Leentje Callens und Ehefrau Françoise Goedhuys

Der Fall der verstorbenen Krebspatientin weitet sich aus: Offenbar gibt es neben Joke K. (†43) noch weitere Todesfälle nach der Behandlung im „Biologischen Krebszentrum“ in Brüggen am Niederrhein. Die Staatsanwaltschaft Krefeld prüft einen Zusammenhang.

Was der deutsche Leiter des betroffenen „Krebszentrums“, Klaus R., dazu sagt und was die Ehefrau eines der Opfer schildert, lesen Sie hier mit BILDplus!
[*/quote*]


Nein, das ist nicht "Joke K. (†43)"! Das ist ein Mensch und keine Nummer! Dieser Mensch hat einen Namen!

Joke van der Kolk aus Wijk in Aalburg in den Niederlanden starb am 30.7.2016 im Alter von 43 Jahren.Wozu die Nachbeter von Bildplus, wenn es das Original seit fünf Tagen online gibt? Der Zusatz "Exclusif" steht da nicht ohne Grund!

http://www.dhnet.be/actu/faits/deces-suspect-d-une-belge-apres-un-traitement-anti-cancer-en-allemagne-57a0d3e735709a3105563905

[*quote*]
Décès suspect d’une Belge après un traitement anti-cancer en Allemagne

Gilbert Dupont
Publié le mercredi 03 août 2016 à 06h43 - Mis à jour le mercredi 03 août 2016 à 07h06
Exclusif


Faits divers La police enquête sur un total de trois décès rapprochés de patients traités dans un centre de médecine alternative proche de la frontière belge.

Une enquête est ouverte en Allemagne après trois décès survenus en peu de jours de patients atteints de cancer traités dans un centre de médecine alternative, dont celui d’une Belge de 55 ans. Tous s’étaient adressés au Klaus Ross Centrum situé à Brüggen (près de Moenchengladbach, à une demi-heure de la Belgique). "L’objectif était d’aider Leentje, pas de la tuer" , confie Françoise Goedhuys dont l’épouse, Leentje Callens, est la victime belge décédée le 21 juillet après avoir reçu en perfusion un produit venu des États-Unis que le centre expérimentait pour la première fois.

Un cancer du pancréas avait été diagnostiqué en octobre. Si la chimio avait réduit la tumeur, Leentje savait qu’elle n’était pas tirée d’affaire. Le couple, qui voulait se marier en 2017, avança la date au 18 juin. "Une journée magnifique".

Sans jamais se plaindre, Leentje, qui avait perdu 17 kilos, se sentait très faible. C’est grâce à Internet que les deux femmes ont appris l’existence de ce Centre Klaus Ross assez proche de la frontière belge. Il en coûterait 9.900 euros pour un traitement de 10 semaines. "On n’attendait pas un miracle mais rien ne pouvait être dangereux : c’était garanti naturel à 100 %".

Les premières perfusions de produits furent administrées les 18 et 19 juillet à Leentje ainsi qu’à quatre autres patients.

Après celle du mercredi 20 au matin, Leentje eut très vite d’importantes nausées. Si Françoise s’alarmait, le médecin répondait qu’il utilisait pour la première fois non plus des produits venant d’Allemagne, mais du matériel venant des États-Unis. Un coup de fil chez le fabricant américain les rassura : "Tout était normal".

Leentje avait maintenant des convulsions. On l’autorisa néanmoins à rentrer à l’hôtel à Venlo. À 4 h du matin le jeudi 21, Leentje faisait de telles convulsions que Françoise commandait une ambulance. Leentje est décédée l’après-midi, à 15 h, à l’hôpital de Nimègue.

La police a appris le décès d’un autre patient traité au même moment au Centre Klaus Ross, ce que la police Oost-Nederland pouvait confirmer hier après-midi. Et Françoise est informée d’un troisième décès.

Klaus Ross est injoignable depuis plusieurs jours et le parquet (allemand) de Krefeld ne fait aucun commentaire.

Leentje a été enterrée samedi à Beveren.

"Facturer 9.900 euros un traitement, c’est de la folie", répondent les spécialistes. "Il n’y a pas de traitement alternatif contre le cancer. C’est une tentation mais tous ont un point commun : ils n’ont aucun effet".
[*/quote*]


"On n’attendait pas un miracle mais rien ne pouvait être dangereux : c’était garanti naturel à 100 %". Wer zahlt schon 9900 Euro für einen Auftragsmord an sich selbst? Niemand. Man zahlt 9900 Euro für eine Therapie mit natürlichen Mitteln, weil man Angst vor der Chemotherapie hat. Dafür bekommt man dann tödliche Chemikalien, die alles sind, bloß nicht natürlich.

"Aus Angst zu sterben hat er sich erschossen." Eine geniale Lösung. Diese hat 9900 Euro gekostet.


Diese Mitteilung wird einigen Beteiligten noch erhebliche Schwierigkeiten bereiten:

"Si Françoise s’alarmait, le médecin répondait qu’il utilisait pour la première fois non plus des produits venant d’Allemagne, mais du matériel venant des États-Unis. Un coup de fil chez le fabricant américain les rassura : "Tout était normal"."

Wie wir schon vermutet hatten: Wenn es bisher Behandlungen gab (worauf die Ankündigungen von Klaus Ross im Januar hindeuten), was ist aus den Kranken geworden? Warum haben sie überlebt?

Wenn es jetzt Tote gab, warum jetzt? Eine Vermutung war: Änderung des Mittel und/oder der Anwendungsmethode. Laut diesem Artikel ist es ein anderer Hersteller. In der harten Drogenszene gibt es das oft: ein neuer Lieferant liefert einen reineren Stoff mit einem höheren Rauschgiftanteil - schon sterben die Junkies reihenweise. Hat Ross' erster Lieferant überhaupt eine biochemisch wirksame Substanz geliefert oder war es nur isotonische Kochsalzlösung? 9900 Euro für isotonische Kochsalzlösung, auch eine Methode um an Geld zu kommen. Neu ist sie übrigens nicht. Deutsche Ärzte haben sie schon längst im Repertoire.

Eine noch immer offene Frage: Wo sind die anderen Kranken? Laut Artikel waren außer Leentje Callens noch vier andere da: "Les premières perfusions de produits furent administrées les 18 et 19 juillet à Leentje ainsi qu’à quatre autres patients."

Demnach gibt es noch ein Todesopfer? Wer ist dieser Kranke? Warum schweigt die Polizei?

Im übrigen war Leentje Callens nicht verheiratet. Sie wollte 2017 heiraten: "Le couple, qui voulait se marier en 2017".

Wenn schon abschreiben, liebe Journaille, dann bitte richtig!
Logged

RadlMadl

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 220
Logged

Thymian

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 2135
Heilpraktiker darf trotz Todesfällen von Krebspatienten weiter behandeln
« Reply #28 on: August 18, 2017, 03:27:02 AM »

Der reklameverseuchte "Stern" bringt die Jämmerlichkeit der Justiz auf's Tapet:

"Heilpraktiker darf trotz Todesfällen von Krebspatienten weiter behandeln"
http://www.stern.de/gesundheit/alternative-krebstherapie--heilpraktiker-darf-trotz-todesfaellen-weiter-behandeln-7566390.html

[*quote*]
Die Staatsanwaltschaft Krefeld nahm daraufhin Ermittlungen auf. Der Vorwurf gegen R.: fahrlässige Tötung in drei Fällen und fahrlässige Körperverletzung in zwei Fällen. Doch obwohl die Untersuchungen bereits seit einem Jahr laufen, ist bislang "alles offen", wie eine Pressesprecherin erklärte.
[*/quote*]

Abgesehen davon, daß die Justiz nicht einmal richtig zählen kann (es waren vier Tote!), darf der Giftemischer weitermachen. Wieviele Tote muß es denn geben, bis er endlich aus dem Verkehr gezogen wird?


Das heulende Elend dieser Justiz ist und bleibt: Todkranke Menschen haben keine Rechte. Die sterben sowieso, also kann man mit ihnen machen was man will.

Krebskranke sind Freiwild.

Und das nennt sich Rechtsstaat!


Die Politiker wissen das. Einer von ihnen, der Bundestagsabgewordnete Bosbach, ist sogar Anwalt und ist krebskrank. Und selbst dieser persönlich betroffene Krebskranke Bosbach tut nichts für die Rechte der Kranken. Nein, aus dem Recht der Kranken auf ihre selbstbestimmte Behandlungsmethode macht er das Recht der Betrüger, den Kranken jeden Scheiß anzudrehen.

Und das nennt sich Rechtsstaat!
Logged
.         Im Angesicht von Gewalt ist Höflichkeit gegenstandslos.
.         At face with violence politeness is pointless.

.         (User TNT in the former CDU forum)
--------------------------------------- * --------------------------------------- * ---------------------------------------

Omegafant

 • Boltbender
 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 846

Nachdem 3/4 Jahr Wind- und Funkstille herrschte, rauscht es wieder im Paragraphenwald:

http://www.sta-krefeld.nrw.de/behoerde/presse/index.php

[*quote*]
Staatsanwaltschaft Krefeld:  Presseerklärungen

Anklage im Verfahren 3 Js 720/16 erhoben!

Die Staatsanwaltschaft Krefeld hat im Verfahren 3 Js 720/16, das gegen den 61 jährigen Beschuldigten Klaus R. seit Juli 2016 im Zusammenhang mit seiner Tätigkeit als Heilpraktiker in Brüggen anhängig ist, Anklage zum Landgericht Krefeld wegen der Vorwürfe des fahrlässigen Verstoßes gegen das Arzneimittelgesetz in vier Fällen in Tateinheit mit dem Vorwurf der fahrlässigen Tötung in drei Fällen erhoben.

Die Staatsanwaltschaft legt dem Beschuldigten zur Last, am 27.07.2016 in seiner Praxis in Brüggen aufgrund eines situativen Versagens für vier Patienten unter gröblicher Außerachtlassung der gebotenen und ihm zumutbaren Sorgfalt erheblich überdosierte Infusionslösungen mit dem Wirkstoff 3-Bromopyruvat hergestellt zu haben. Die infolgedessen in ihrer Qualität erheblich geminderten Arzneimittel verabreichte er sodann intravenös den vier Patienten, woraufhin drei von ihnen in der Folgezeit verstarben

Nach dem Ergebnis der aufwendigen und in enger Kooperation mit den niederländischen Strafverfolgungsbehörden und verschiedenen rechtsmedizinischen in- und ausländischen Instituten geführten Ermittlungen nutzte der Beschuldigte zur Zubereitung der Infusionslösungen eine für diesen Zweck ungeeignete Waage. Darüber hinaus hatte er keinerlei Kontrollmechanismen vorgesehen oder geschaffen, um die von ihm eingewogene, auf das Körpergewicht und die Konstitution des Patienten individuell abgestimmte Dosierung des Wirkstoffs 3-Bromopyruvat zu überprüfen. Hierzu wäre er indes aufgrund des Umstandes, dass es sich jeweils um eine individuelle Dosierung und um eine Substanz handelte, welche auch nach den ihm bekannten Erkenntnissen sorgfältig dosiert werden musste, bei Beachtung der gebotenen Sorgfalt verpflichtet gewesen.

Infolge dieser Fehler kam es bei der Herstellung der Infusionslösungen für die vier geschädigten Patienten zu einer erheblichen Überdosierung des Wirkstoffs 3-Bromopyruvat um das 3,11- bis 6,15-fache der jeweils patientenindividuell geplanten Dosis, wodurch der Tod der drei verstorbenen Patienten verursacht wurde.

Die Herstellung und die Verabreichung des noch nicht weitergehend oder gar abschließend erforschten Wirkstoffs 3-BP waren dem Beschuldigten im Rahmen seiner Tätigkeit als Heilpraktiker nicht grundsätzlich verboten. Auch ist nach den durchgeführten aufwendigen rechtsmedizinischen Untersuchungen und den dabei herangezogenen wissenschaftlichen Erkenntnissen zu der Wirkung von 3-Bromopyruvat davon auszugehen, dass grundsätzlich die Möglichkeit einer Wirksamkeit dieser Substanz gegen Krebserkrankungen jedenfalls nicht ausgeschlossen werden kann. Allerdings ist bei ihrer Verabreichung eine besondere Sorgfalt erforderlich, weil bereits eine geringe Überdosierung zu erheblichen und potentiell letalen Nebenwirkungen führen kann. Nach den hiesigen medizinischen Feststellungen durchbricht die Substanz bei Dosierungen über dem 4,5-fachen der therapeutischen möglicherweise wirksamen Menge die Blut-Hirn-Schranke und wirkt unmittelbar im menschlichen Gehirn. 3-Bromopyruvat greift dabei den Zellstoffwechsel und die Zellatmung an, wodurch Gehirnzellen absterben. Diese Wirkungsmechanismen und die sich daraus ergebenden organischen Folgen sind auch rechtsmedizinisch nachweisbar todesursächlich bei den drei verstorbenen Patienten gewesen.

Obgleich der Beschuldigte die ungeeignete Waage bereits seit April 2016 verwendet hatte, haben die Ermittlungen keine Hinweise auf vergleichbare Fälle im gesundheitlichen Verlauf bei anderen Patienten des Beschuldigten ergeben, die im Zeitraum zwischen April 2016 bis zum 26.07.2016 durch ihn mit dem Wirkstoff 3-Bromopyruvat behandelt worden sind. Daher besteht kein Anlass zur der Annahme, dass weitere Patienten des Beschuldigten durch eine Überdosierung des Wirkstoffs 3-Bromopyruvat gesundheitlichen Schaden genommen haben könnten.

Dieser Abschluss der aufwendigen Ermittlungen schafft nicht nur für die Angehörigen der verstorbenen Patienten Klarheit, was ihren Angehörigen tatsächlich widerfahren ist, sondern beendet darüber hinaus auch die Verunsicherung, die sich aus den zu Beginn der Ermittlungen erhobenen Spekulationen für die zahlreichen anderen ehemaligen Patienten des Beschuldigten ergeben hat.

© Der Leitende Oberstaatsanwalt der Staatsanwaltschaft KREFELD, 2018
[*/quote*]


Der letzte Absatz ist hinterhältig-nichtssagend verschwörerisch-mysthisch:

[*quote*]
Dieser Abschluss der aufwendigen Ermittlungen schafft nicht nur für die Angehörigen der verstorbenen Patienten Klarheit, was ihren Angehörigen tatsächlich widerfahren ist, sondern beendet darüber hinaus auch die Verunsicherung, die sich aus den zu Beginn der Ermittlungen erhobenen Spekulationen für die zahlreichen anderen ehemaligen Patienten des Beschuldigten ergeben hat.
[*/quote*]

Eingangs heißt es:

[*quote*]
Die Staatsanwaltschaft legt dem Beschuldigten zur Last, am 27.07.2016 in seiner Praxis in Brüggen aufgrund eines situativen Versagens für vier Patienten unter gröblicher Außerachtlassung der gebotenen und ihm zumutbaren Sorgfalt erheblich überdosierte Infusionslösungen mit dem Wirkstoff 3-Bromopyruvat hergestellt zu haben. Die infolgedessen in ihrer Qualität erheblich geminderten Arzneimittel verabreichte er sodann intravenös den vier Patienten, woraufhin drei von ihnen in der Folgezeit verstarben
[*/quote*]

4 Patienten am 27.7.2016, von denen 3 starben. Diese 3 hat die Staatsanwaltschaft im Visier. Was ist mit dem 4. Todesopfer? Warum kümmert sich die Staatsanwaltschaft noch immer nicht darum? Und was soll das Geschwafel mit "Verunsicherung"? Die Staatsanwaltschaft selbst ist doch die größte Quelle und Verursacherin der Verunsicherung. Warum redet die immer noch von nur 3 Toten, obwohl es 4 sind?

Was soll das!?
Logged
Steine kann man nicht essen!

Borodor

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 306
Re: Polizei Krefeld: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung
« Reply #30 on: January 01, 2019, 03:47:54 PM »

Was machen die juristischen Augensandstreuer jetzt?[Ich kaufe ein R. Wie Ross. Yulli]
« Last Edit: January 29, 2019, 10:40:28 AM by Yulli »
Logged

Yulli

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 916
Re: Polizei Krefeld: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung
« Reply #31 on: January 29, 2019, 10:44:33 AM »

[*quote*]
Prozess gegen Heilpraktiker wegen Tod von drei Krebspatienten
Dienstag, 29. Januar 2019

Krefeld – Ein Heilpraktiker aus Moers muss nach dem Tod von drei Patienten nach einer alternativen Krebstherapie vor Gericht. Der Prozess in Krefeld beginne in zwei Monaten – am 29. März, teilte das Landgericht gestern mit.
[*/quote*]

mehr:
https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/100716/Prozess-gegen-Heilpraktiker-wegen-Tod-von-drei-Krebspatienten


Ist schon der Tod der VIER Menschen ein Skandal, ist es ein noch viel größerer Skandal, daß man den Täter seit damals einfach weiterwurschteln läßt am Leben von Menschen.

Ein Menschenleben ist in Deutschland nichts wert. Die freie Berufsausübung hat den höchsten Vorrang.


Sitzungstermine am Landgericht Krefeld:
http://www.lg-krefeld.nrw.de/behoerde/sitzungstermine/index.php
« Last Edit: January 29, 2019, 11:21:40 AM by Yulli »
Logged
"Freiheit für Grönland! Weg mit dem Packeis!"

Wer war das?

Krik

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 1402
Re: Polizei Krefeld: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung
« Reply #32 on: February 01, 2019, 01:21:02 PM »

Es gibt ein neues Gesetz. Und wieder wird gelogen.


https://www.bundesgesundheitsministerium.de/gsav.html

[*quote*]
Mehr Sicherheit in der Arzneimittelversorgung

Mit dem "Gesetz für mehr Sicherheit in der Arzneimittelversorgung (GSAV)" zieht Bundesgesundheitsminister Jens Spahn schnell und entschlossen Konsequenzen aus den Arzneimittelskandalen in der letzten Zeit. Das Gesetz ist im Bundesrat zustimmungspflichtig und soll Mitte des Jahres in Kraft treten.
[...]

Fall Brüggen-Bracht
Text-Grafik: Fall Brüggen-Bracht mit den Unterpunkten "Was ist passiert? und "Wie reagieren wir mit dem neuen Gesetz darauf?"
Was ist passiert?

Ende Juli 2016 kam es in der Praxis eines Heilpraktikers in Brüggen-Bracht zu drei Todesfällen bei Krebspatienten.  Als mögliche Todesursache wird die Infusion eines Arzneimittels diskutiert, das sich in der onkologisch orientierten Grundlagenforschung bzw. im Ausland in der experimentellen Phase der Entwicklung befand und das der Heilpraktiker selbst hergestellt hatte.
Wo ist das Problem?

Bislang benötigen Heilpraktiker oder andere Heilberufler keine behördliche Erlaubnis für die gewerbs- oder berufsmäßige Herstellung von Arzneimitteln, wenn diese unter fachlichen Verantwortung zum Zweck der persönlichen Anwendung bei einem bestimmten Patienten hergestellt werden.

Fall Brüggen-Bracht
Was sind die Konsequenzen?

Die Herstellung verschreibungspflichtiger Arzneimittel und von Zubereitungen aus menschlichem Gewebe durch Angehörige nichtärztlicher Heilberufe (insbesondere Heilpraktiker) wird erlaubnispflichtig.

[…...]

Downloads

    Entwurf eines Gesetzes für mehr Sicherheit in der Arzneimittelversorgung (GSAV) - Kabinett, 30.01.2019
https://www.bundesgesundheitsministerium.de/fileadmin/Dateien/3_Downloads/Gesetze_und_Verordnungen/GuV/G/GSAV_GE_Kabinett.pdf
    PDF-Datei: 478 KB


30. Januar 2019
©  Copyright 2019 Bundesministerium für Gesundheit
[*/quote*]


Copyright auf Lüge und Betrug?Krant schrieb schon vor 2 1/2 Jahren, am 6.8.2016:

[*quote*]
Die Opfer von Klaus Ross, Slachtoffers van Klaus Ross

Man kann dem Ross nur auf die Spur kommen, wenn man die Namen und Wohnorte seiner Opfer öffentlich macht. Das ist man den Opfern schuldig!

Audio Interview mit einem Onkologen über die Opfer von Klaus Ross:

"In Radio EenVandaag is internist-oncoloog Jan Schellens van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis te gast. Hoe gaan reguliere artsen om met alternatieve geneeswijzen?"
http://www.newsjs.com/url.php?p=http://gezondheid.eenvandaag.nl/tv-items/68443/dode_na_behandeling_alternatieve_kliniek_duitsland


Bisher bekannte Opfer von Klaus Ross:

1. Montag, 22.7.2016 gestorben: Frau, 31 Jahre, aus Rotterdam, Niederlande: Fleur Walter

2. Donnerstag, 28.7.2016 gestorben: Frau, 55 Jahre, aus Beveren, Belgien: Leentje Callens

3. Freitag, 29.7.2016 gestorben: Mann, 55 Jahre, aus Apeldoorn, geboren in Elspeet, Niederlande: Peter van Ouwendorp

4. Samstag, 30.7.2016 gestorben: Frau, 43 Jahre, aus Wijk in Aalburg, Niederlande: Joke van der Kolk
[*/quote*]


Es sind VIER Tote.Die deutsche Polizei lügt. Die deutsche Justiz lügt. Das deutsche Ministerium lügt. Vor Aller Augen.


Man kann gar nicht so viel fressen, wie man kotzen möchte.
Logged
REVOLUTION!

Julian

 • Boltbender
 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 2214
Gerichtstermin beim Landgericht: 29.3.2019
« Reply #33 on: March 27, 2019, 09:31:10 PM »

http://www.lg-krefeld.nrw.de/behoerde/Presse/Presseinformation/index.php
ZITAT:
[*quote*]
Pressemitteilung
Aktuelle Pressemitteilungen

25.03.2019 - Sitzungspolizeiliche Anordnung - 22 Kls 14/18
PDF-Dokument, öffnet neues Browserfenster / neuen Browser-Tab
Für die Medien sind 20 Sitzplätze im Bereich vor der Abtrennung zum Zuschauerbereich und weitere 10 Sitzplätze im Bereich hinter der Abtrennung reserviert. Die Medienvertreter haben sich vor Betreten des Sitzungssaales auf Verlangen durch Vorlage gültiger Presseausweise mit Lichtbild auszuweisen

[...]

28.01.2019 - Terminbestimmung in der Strafsache 22 KLs 14/18 (3 Js 720/16)
http://www.lg-krefeld.nrw.de/behoerde/Presse/Presseinformation/040-28_01_2019---Pressemitteilung.pdf
Eine Genehmigung für Foto- und Filmaufnahmen bitte ich frühzeitig bei mir einzuholen.

[...]

23.07.2018 - Eröffnung des Hauptverfahrens in der Strafsache 22 KLs 14/18 (3 Js 720/16)
PDF-Dokument, öffnet neues Browserfenster / neuen Browser-Tab
Die 2. Große Strafkammer des Landgerichts Krefeld hat mit Beschluss vom 12.07.2018 in dem Strafverfahren gegen den 60 Jahre alten Angeklagten Klaus R. aus Moers die Anklageschrift der Staatsanwaltschaft Krefeld vom 10.04.2018 unverändert zur Hauptverhandlung zugelassen und das Hauptverfahren eröffnet.
[*/quote*]http://www.lg-krefeld.nrw.de/behoerde/Presse/Presseinformation/040-28_01_2019---Pressemitteilung.pdf

[*quote*]
Der Pressedezernent des Landgerichts Krefeld Landgericht Krefeld

47792 Krefeld
28.01.2019
Seite 1 von 2
Geschäftsnummer
127 E - 539
bei Antwort bitte angeben
Bearbeiter:
Herr Radtke
Telefon 02151 847 - 495
Telefax 02151 847-278
Sprechzeiten:
Mo bis Fr 8:00 – 12:00 Uhr
und Di 14.00 bis 15.00 Uhr
sowie nach tel. Vereinbarung

Pressemitteilung

Terminbestimmung in der Strafsache 22 KLs 14/18 (3 Js 720/16)

Die 2. große Strafkammer hat in dem Strafverfahren gegen den 61 Jahre alten Angeklagten Klaus R. aus Moers wegen des Vorwurfs des fahrlässigen Verstoßes gegen das Arzneimittelgesetz in vier Fällen in Tateinheit mit dem Vorwurf der fahrlässigen Tötung in drei Fällen nunmehr folgende Hauptverhandlungstermine bestimmt:

Dienstgebäude und
Lieferanschrift:
Nordwall 131
47798 Krefeld
Telefon 02151 847- 0
Telefax 02151 847-278

Freitag, den 29.03.2019, 9:15 Uhr, Saal 167

verwaltung@lg-krefeld.nrw.de
www.lg-krefeld.nrw.de
mit Fortsetzung am:
Öffentliche Verkehrsmittel:
ab Hbf. Linie 057 bis Haltestelle
Amts-Landgericht oder Linie 041
bis Haltestelle Stadtgarten

Freitag, den 05.04.2019, 9:15 Uhr, Saal 167
Freitag, den 12.04.2019, 9:15 Uhr, Saal 167
Dienstag, den 30.04.2019, 9:15 Uhr, Saal 167
Dienstag, den 14.05.2019, 9:15 Uhr, Saal 167


Informationen zur Verarbeitung personenbezogener Daten in Angelegenheiten der Justizverwaltung
durch das Landgericht Krefeld finden Sie unter:
www.lg-krefeld.nrw.de/datenschutz/verwaltungsangelegenheiten
Der Pressedezernent des Landgerichts Krefeld
Seite 2 von 2

Dienstag, den 04.06.2019, 9:15 Uhr, Saal 167
Montag, den 17.06.2019, 9:15 Uhr, Saal 70
Mittwoch, den 19.06.2019, 9:15 Uhr, Saal 167
Dienstag, den 25.06.2019, 9:15 Uhr, Saal 167
Freitag, den 28.06.2019, 9:15 Uhr, Saal 167


Zu den näheren Hintergründen des Verfahrens wird auf die Pressemitteilung vom 23.07.2018, abrufbar unter
http://www.lg-krefeld.nrw.de/behoerde/Presse/Presseinformation/020-23_07_2018---Pressemitteilung.pdf
verwiesen.

Eine Genehmigung für Foto- und Filmaufnahmen bitte ich frühzeitig bei mir einzuholen.

Nils Radtke
Pressedezernent
[*/quote*]
« Last Edit: March 27, 2019, 09:32:53 PM by Julian »
Logged
StarCruiser http://WWW.ALLAXYS.COM
-----  Travelling beyond c   -----

Thymian

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 2135
Tagesaktuelle Veröffentlichung der Sitzungstermine am Landgericht Krefeld
« Reply #34 on: March 29, 2019, 01:53:38 PM »

http://www.lg-krefeld.nrw.de/behoerde/sitzungstermine/index.php

[*quote*]
Sitzungstermine
Tagesaktuelle Veröffentlichung der Sitzungstermine am Landgericht Krefeld

Maßgeblich ist nur der Aushang vor dem jeweiligen Sitzungssaal!

Das Aktenzeichen wird aus Datenschutzgründen ohne Abteilungsnummer (z.B. „C123/19” statt „10 C 123/19”) dargestellt.

Letzte Aktualisierung: 29.03.2019, 10:30 Uhr
Uhrzeit    Termin    Verfahren    Saal    Aktenzeichen    Hinweis
09:00 Uhr    Hauptverhandlungstermin    Berufungsverfahren in Strafsachen    H 70    Ns 35/18    
09:15 Uhr    Hauptverhandlungstermin    Strafsache vor der Großen Strafkammer    H 167    KLs 14/18
09:30 Uhr    Fortsetzungstermin    Strafsache vor der Großen Strafkammer    H 70    KLs 5/18    
10:00 Uhr    Hauptverhandlungstermin    Berufungsverfahren in Strafsachen    H 70    Ns 1/19    Termin aufgehoben
10:00 Uhr    Hauptverhandlungstermin    Berufungsverfahren in Strafsachen    H 70    Ns 70/18    
11:00 Uhr    Hauptverhandlungstermin    Berufungsverfahren in Strafsachen    H 70    Ns 43/18    
13:00 Uhr    Hauptverhandlungstermin    Berufungsverfahren in Strafsachen    H 70    Ns 22/19
13:00 Uhr    Hauptverhandlungstermin    Berufungsverfahren in Strafsachen    H 70    Ns 106/18    Termin aufgehoben

Weitere Termininformationen liegen für heute, den 29.03.2019, nicht vor.
[*/quote*]

Ab 9:15 Uhr gleich in die vollen, open end. Was die deutschen "Journalisten" danach wohl zu berichten haben werden?

Hoffensichtlich sind auch Belgier und Niederländer angereist. Die machen ihren Job besser.
Logged
.         Im Angesicht von Gewalt ist Höflichkeit gegenstandslos.
.         At face with violence politeness is pointless.

.         (User TNT in the former CDU forum)
--------------------------------------- * --------------------------------------- * ---------------------------------------

Thymian

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 2135

Der Telegraaf, der damals den Aufruf startete, ist mit einer Gerichtsreporterin dabei: Saskia Belleman, "rechtbankverslaggeefster".

Das Original mit den Fotos gibt es beim Telegraaf:
 
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3361418/natuurgenezer-ross-eindelijk-voor-de-rechter

Hier die Übersetzung für deutsche Journalisten und andere Analphabeten:

[*quote*]
Next of kin Françoise 'had no hope of it any more'.
Natural healer' Ross finally in court

By Saskia Belleman
Updated Yesterday (28.3.2019), 14:15
Yesterday, 14:10 in OuterLAND

CANCELLED - Almost three years after three cancer patients went terribly wrong in his clinic, the German nature healer Klaus Ross is finally on Friday in court in Krefeld. Justice in Germany prosecutes him for death for the fault of the three patients: two Dutch and one Belgian.
Klaus Ross arrives in 2016 for questioning at the police.

Klaus Ross arrives in 2016 for interrogation at the police.

Ⓒ MARCEL OF HORN

A fourth patient was severely injured after the alternative cancer treatment he received from Ross.

For Peter van Ouwendorp (55) from Elspeet, the Vlaamse Leentje Callens (55) and the 43-year-old breast cancer patient Joke van der Kolk from Wijk en Aalburg, Ross was the last hope. In the regular medical circuit the possibilities were exhausted.

Pancreatic cancer

Just like Van Ouwendorp, Callens suffered from an incurable form of pancreatic cancer. After a serious operation and chemotherapy she continued to lose weight and was struggling with side effects with which doctors were unable to cope. An internet search brought her on the trail of Klaus Ross who ran a clinic in Bracht, just across the border with Venlo.

The clinic from which Klaus Ross operated.

Ⓒ ANP

Ross proposed administration of the experimental glucose blocker 3-Brompyruvat, a treatment of 9900 euros. According to him, the not forbidden drug 3-BP would shut off the supply of energy source glucose to cancer cells. Loentje would be at most a little tired by it. But after three treatments, she died on 28 July 2016. Peter Ouwendorp succumbs the next day, just like Joke van der Kolk.

See also:
Deaths have been for nothing'.

The German authorities immediately decide to search the Ross clinic in Bracht. They found hastily abandoned rooms, and used infusion bags with remnants of 3-BP. It was the end of the clinic, and the beginning of the criminal investigation.

The drama didn't mean that Klaus Ross made it at the place. The rules for so-called Heilpraktiker are much more flexible in Germany than in the Netherlands. The country has a total of about 43,000, of which 7,000 are in North Rhine-Westphalia, the border region with the Netherlands. Ross treated dozens of Dutch terminal cancer patients.

Francoise, the survivor of a victim of Klaus Ross, was desperate for a long time because the police did little. Now the process starts anyway. She was married to the deceased Leentje Callens.

Francoise, the surviving relative of a victim of Klaus Ross, was desperate for a long time because the police did little. Now the trial starts anyway. She was married to the deceased Leentje Callens.

Ⓒ Photo: Marcel van Hoorn

To the great indignation of the victims' relatives, Ross started barely three months after the death of his patients, a new outpatient practice 70 kilometres away in Kreis Wesel, the municipal partnership to which his home town of Moers also belongs. To the great frustration of the health ministry of the state of North Rhine-Westphalia.

Collision

In addition to between these public authorities, there is also a clash between the police and the judiciary. The police wanted Ross to be prosecuted for murder. That would give them the authority to use heavier investigative tools against the nature healer. But the justice system keeps it to death through guilt. The criminal investigation was extremely difficult because of all the perils.

The Belgian Leentje Callens, left on the picture taken when she married Francoise Goedhuys, died after being treated by Ross.

Ⓒ Marcel van Hoorn

In the meantime, forensic pathologist Frank van der Goot expressed serious doubts in the Netherlands as to whether the German judicial authorities would be able to demonstrate a causal link between the 3-BP and the death of the patients. In Germany, as in the Netherlands, demonstrating that causal link is a condition for a conviction.

See also:
Surviving relatives relieved after accusation against natural healer Ross

Nobody knows what the effect of 3-BP is, because the drug has never been tested on a large scale, so coroners have no idea what to look at, Van der Goot warned against all too exaggerated expectations among the next of kin. According to Van der Goot, you should first investigate the effect of 3-BP on living tissue. But research could only be done on the patients who had died in the meantime.

Another problem is that 3-BP quickly disintegrates after administration. After only fifteen minutes the chemical compounds break down, the German public prosecutor had to admit Axel Stahl.

'I had no hope of it anymore'.

The next of kin are overjoyed that Ross has to appear in court. The Belgian Françoise Goedhuys had not expected him to be prosecuted after she lost her wife Leentje Callens in 2016. "I hadn't heard anything for so long, I had no hope of it anymore. But I am relieved, this is finally recognition for me. From day one I said that something had gone wrong with the dose.

The deceased Leentje Callens made an increasingly confused impression in her last night and was difficult to approach. In the hospital she appeared to have had a brain haemorrhage. After a new series of seizures she finally died.

See also:
New professional ban for nature healer Ross

According to prosecutor Stahl, however, with a new method developed by experts, Klaus Ross succeeded in establishing that he administered his patients far too high doses of the glucose blocker. The quantities would have been 3.11 to 6.15 times too high.

The Landgericht in Krefeld draws ten sessions spread over three months for the process.

Door Saskia Belleman
rechtbankverslaggeefster
SaskiaBelleman

Translated with www.DeepL.com/Translator
[*/quote*]


"A fourth patient was severely injured after the alternative cancer treatment he received from Ross." Wie kommen die da drauf!?

Krant schrieb schon vor 2 1/2 Jahren, am 6.8.2016:

[*quote*]
Die Opfer von Klaus Ross, Slachtoffers van Klaus Ross

Man kann dem Ross nur auf die Spur kommen, wenn man die Namen und Wohnorte seiner Opfer öffentlich macht. Das ist man den Opfern schuldig!

Audio Interview mit einem Onkologen über die Opfer von Klaus Ross:

"In Radio EenVandaag is internist-oncoloog Jan Schellens van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis te gast. Hoe gaan reguliere artsen om met alternatieve geneeswijzen?"
http://www.newsjs.com/url.php?p=http://gezondheid.eenvandaag.nl/tv-items/68443/dode_na_behandeling_alternatieve_kliniek_duitsland


Bisher bekannte Opfer von Klaus Ross:

1. Montag, 22.7.2016 gestorben: Frau, 31 Jahre, aus Rotterdam, Niederlande: Fleur Walter

2. Donnerstag, 28.7.2016 gestorben: Frau, 55 Jahre, aus Beveren, Belgien: Leentje Callens

3. Freitag, 29.7.2016 gestorben: Mann, 55 Jahre, aus Apeldoorn, geboren in Elspeet, Niederlande: Peter van Ouwendorp

4. Samstag, 30.7.2016 gestorben: Frau, 43 Jahre, aus Wijk in Aalburg, Niederlande: Joke van der Kolk
[*/quote*]


Warum wird Fleur Walter aus Rotterdam, die am Montag, dem 22.7.2016 gestorben ist, schon wieder ignoriert? Sie ist tot!

WARUM!?


Die arme Francoise Goedhuys, die Witwe der verstorbenen Leentje Callens, sie wird sich noch wundern über die deutsche Justiz. Gut möglich, daß Klaus Ross für den Medizin-Nobel-Preis vorgeschlagen wird. In diesem Staat ist ALLES möglich. Bloß keine Gerechtigkeit.
Logged
.         Im Angesicht von Gewalt ist Höflichkeit gegenstandslos.
.         At face with violence politeness is pointless.

.         (User TNT in the former CDU forum)
--------------------------------------- * --------------------------------------- * ---------------------------------------

Krant

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 642

Die Rheinische Post hat einen Bericht, der eine Reihe Fragen aufwirft.


https://rp-online.de/nrw/staedte/viersen/brueggener-heilpraktiker-soll-3-bp-dem-mann-einer-patientin-abgekauft-haben_aid-38767411

[*quote*]
Brüggener Heilpraktiker soll 3-BP dem Mann einer Patientin abgekauft haben
14. Mai 2019 um 18:42 Uhr

Klaus R. ist wegen fahrlässiger Tötung angeklagt. Foto: Jungmann, Günter (gju)

Brüggen/Krefeld Möglicherweise haben eine Patientin und ihr Ehemann den Heilpraktiker Klaus R. – etwa zwei Jahre vor den Todesfällen von Bracht – auf den Wirkstoff 3-Bromopyruvat (3-BP) aufmerksam gemacht. Das zumindest legt die Zeugenaussage eines 39-jährigen Physikers nahe, der am Dienstag im Prozess gegen den 61-jährigen Heilpraktiker aussagte.

Von Sonja Stemes

Klaus R. werden fahrlässige Tötung in drei Fällen und Verstöße gegen das Arzneimittelgesetz vorgeworfen. Im Juli 2016 waren drei Menschen nach der Behandlung in Brüggen-Bracht gestorben. R. hatte ihnen in seinem Krebszentrum 3-BP verabreicht. Laut Staatsanwalt soll er beim Abwiegen einen Fehler gemacht haben, durch den es zu einer Überdosis von 3-BP in der Infusionslösung gekommen sei.

Der 39-jährige Zeuge ist promovierter Physiker. Seine Frau erhielt im Oktober 2013 die Diagnose Nierenkrebs. Nach einer Operation sei der Krebs im Januar 2014 erneut aufgetreten. „Die Ärzte gaben ihr noch wenige Monate“, sagte der 39-Jährige. Im Internet sei er auf wissenschaftliche Berichte gestoßen, die beschrieben, dass 3-BP das Wachstum von Krebszellen hemmen könne. In einer Klinik in Frankfurt habe seine Frau erstmals 3-BP erhalten. Im Anschluss seien sie in Bracht gewesen; seine Frau habe dort aber zunächst kein 3-BP erhalten. Der Physiker selbst brachte den Wirkstoff mit ins Krebszentrum. Er wog eine Menge von „0,4 Milligramm pro Kilogramm Körpergewicht“ ab und bestand darauf, dass das Pulver, das er in den USA bestellt habe, der Infusion beigegeben wurde. Danach hätten er und seine Frau die 3-BP-Infusionen etwa zwei Jahre zu Hause fortgeführt. Seine Frau sei drei Jahre nach der ersten Krebsdiagnose gestorben, also viel später, als „die Ärzte prognostiziert hatten“.

Der Heilpraktiker soll in der Zwischenzeit begonnen haben, sich für 3-BP zu interessieren, weil es bei der an Nierenkrebs erkrankten Frau gut angeschlagen habe. Laut Aussage des Zeugen kaufte der Angeklagte ihm den Wirkstoff „vier- bis fünfmal“ ab. Als Dosierung habe er Klaus R. „höchstens 2,2 Milligramm pro Kilogramm Körpergewicht“ empfohlen. Einmal habe ihm R. gesagt, dass sich einige Patienten nach Infusionen sehr müde gefühlt hätten. Dabei soll von fünf Milligramm die Rede gewesen. Der Angeklagte sagte dazu, dass ein Patient auf einer höheren Dosierung bestanden habe. Der Richter entgegnete, dass sich die E-Mails zwischen dem Zeugen und dem Heilpraktiker nicht so lesen, als würden sich die fünf Milligramm nur auf einen Patienten beziehen.

    In Brüggen-Bracht betrieb Heilpraktiker Klaus R.
    Krebszentrum in Brüggen : Prozess gegen Heilpraktiker beginnt am 29. März in Krefeld
    Der Angeklagte vor Gericht in Krefeld.
    Prozessauftakt in Krefeld : Tod von Krebspatienten in Brüggen - Heilpraktiker sieht bei sich keine Fehler
    Der Heilpraktiker Klaus R. muss sich
    Überdosis für Krebspatienten? : Heilpraktiker aus Moers wegen fahrlässiger Tötung vor Gericht

Als Zeugin sagte außerdem eine 59-jährige Ernährungsberaterin aus Roermond aus. Eines der Opfer, der 55-jährige Niederländer, der an Bauchspeicheldrüsenkrebs litt, kam wegen Unterernährung zu ihr. „Er war sehr schwach und wurde im Verlauf der Gespräche immer müder“, erinnerte sich die Zeugin. Nach eigener Aussage habe der Mann kurz vor den Treffen jeweils eine 3-BP-Infusion erhalten.

Der Prozess wird am Dienstag, 4. Juni, 9.15 Uhr, fortgesetzt.
[*/quote*]


Der Zeuge lebt. Seine Frau ist tot. "Der 39-jährige Zeuge ist promovierter Physiker." Also jemand, der mit Maßeinheiten umgehen kann. Interessanterweise kann er auch Chemikalien beschaffen:  "Der Physiker selbst brachte den Wirkstoff mit ins Krebszentrum."

Dann hat er Klaus Ross die Chemikalie verkauft. Durfte er das? Der Bericht sagt nichts dazu. Hat das Gericht nicht gefragt?

Wieviel von der Chemikalie hatte der Zeuge gekauft? "Danach hätten er und seine Frau die 3-BP-Infusionen etwa zwei Jahre zu Hause fortgeführt." Hat er ein Mal gekauft und diesen Vorrrat dann aufgebraucht? Oder hat er immer wieder gekauft?

Der Zeitraum ist auch nicht klar. "Danach hätten er und seine Frau die 3-BP-Infusionen etwa zwei Jahre zu Hause fortgeführt. Seine Frau sei drei Jahre nach der ersten Krebsdiagnose gestorben, also viel später, als 'die Ärzte prognostiziert hatten'". Wann hat er aufgehört, seiner Frau das Mittel zu geben? Nach zwei Jahren, das heißt ein Jahr vor ihrem Tod, oder irgendwann nach zwei Jahren, oder hat er es ihr bis zuletzt gegeben?

Diese Fragen sind wichtig, weil sie wesentliche juristische Fakten beinhalten, nach denen das Gericht allem Anschein nach aber gar nicht fragt. Zumindest enthält der Bericht nichts darüber.

Wenn der Physiker seiner Frau das 3-BP verabreicht hat, wieviel hatte er ursprünglich gekauft? Hat er nachgekauft? Falls ja: wieviel? Wieviel blieb nach dem Tod der Frau übrig?

Wieviel 3-BP hat der Physiker dem Klaus Ross verkauft? Hat er es in der ursprünglichen Form verkauft oder hat er es vor dem Verkauf verdünnt? Falls ja: womit und wie stark verdünnt?

Die Person des Physikers ist ein Importeur! Er hat das 3-BP nach Europa gebracht. Ist er Niederländer oder Deutscher? Wie sind die entsprechenden gesetzlichen Regeln für den Import und den Handel mit dieser Chemikalie? Das steht im Bericht natürlich alles nicht drin.

Wesentlich bei der Menge, und Grund für einige der Fragen: Wieviel hat der Physiker dem Ross verkauft und zu welchem Preis? Hat der Physiker von dem Verkaufspreis von 9900 Euro für eine "Kur" durch Klaus Ross gewußt? Wieviel hat der Physiker erhalten? Was sagt er zu den 9900 Euro?

Falls der Physiker von dem völlig überhöhten Preis von 9900 Euro wußte, warum hat er nichts dagegen getan? Oder hat er selbst, als Lieferant, dabei ordentlich profitiert?

Wir sehen hier eine Grauzone, in der Patienten oder Familienmitglieder und Bekannte zum Händler werden und dabei Teil der Netzwerkstruktur der Heiler- und Pharmamafia.

Auch das sollte das Gericht hinterfragen: "In einer Klinik in Frankfurt habe seine Frau erstmals 3-BP erhalten. Im Anschluss seien sie in Bracht gewesen" Die "Klinik in Frankfurt", ist das die vom Siebenhüner? Der hatte laut Recherchen des TG-1 auch "GcMAF Immuntherapie"
 im Programm. Der Name "Rerum" steht dort nicht. Wie sind die Verbindungen Siebenhüners mit Heinz Reinwald, der wegen "Rerum" gerade zu vier Jahren Haft verurteilt wurde?


http://www.docgermany.com/infusions/3-bromopyruvate-3bp

[*quote*]
h1 class=uk-article-title uk-h3

3-Bromopyruvat

- Ein rasch wirksames, leistungsfähiges Antikrebsmittel -

In einer Studie an Tieren mit fortgeschrittenen Lebertumoren wiesen Dr. Young Ko et al 2004 nach, das 3-Bromopyruvat (3BP) die Tumore dauerhaft zum Verschwinden bringen konnte.

Dabei greift 3-Bromopyruvat (3BP) in den Energiemetabolismus der Krebszelle ein, indem es das Enzym Glyceraldehyd-3-Phosphat hemmt und zu einer Abnahme von ATP intrazellulär führt und letztlich zum Zelltod.

Aktuelle Studienergebnisse zeigen, dass 3-Bromopyruvat (3BP) von Tumorzellen selektiv &uuml;ber die Monocarboxylattransporter (MCTs) aufgenommen wird, die häufig in Krebszellen überexpremiert sind. Forschungen am John Hopkins Institut kommen zu dem Ergebnis, dass 3-Bromopyruvat (3BP) Krebszellen selektiv abtöten kann, während normale Zellen intakt bleiben. Aufbauend auf frühere Arbeiten beschreiben die John Hopkins Forscher bereits 2004, dass 3-Bromopyruvat (3BP) offensichtlich als nicht toxischer Energieblocker große Tumore in Ratten zum Verschwinden bringen kann. Im Juli 2013 nahm die FDA einen Antrag für den Einsatz von 3-Bromopyruvat (3BP) für eine kleine klinische Phase I Studie bei Lebertumoren an.

Bestätigt werden die Ergebnisse von Dr. Ko auch in einem Fallbericht von Prof. Dr. med. Thomas Vogl, Direktor Institut für Diagnostische und Interventionelle Radiologie an der Johann-Wolfgang-Goethe-Universität Frankfurt, der seinen Patienten Yvar Verhoeven mit inoperablem metastasierten Lebercarcinom intraarteriell mit 3BP behandelte und ohne gravierende Nebenwirkungen den Tumor zum Verschwinden bringen konnte.

Insofern haben wir mit dem kleinen Molekül 3BP eine untoxische begleitende Therapiemöglichkeit vor allem bei Tumoren, die den "Warburg-Effekt" zeigen. Daher palnt die Heidelberger Stiftung Chirurgie auch eine Studie, die die Wirkung von 3BP auf Bauchspeicheldrüsenkrebs und seine Stammzellen experimentell untersuchen soll.


weitere Infusionen

Artesunat
Amygdalin (Vitamin B17)
Chlorin E6
Curcumin
DCA
2DG
DMSO
Hypericin
Vitamin C Hochdosis
GcMAF Immuntherapie
[...]   
[*/quote*]


Nochmal zu dem Physiker: Welche Mengen hat er dem Klaus Ross jeweils übergeben? Kann es sein, daß Klaus Ross die jeweiligen Mengen durch Verdünnungen der ihm übergebenen Ursprungsmenge verdünnt hat, und nicht durch Abwiegen eines Teils dieser Menge? Dann hätte der Physiker den Kunden von Ross in den ersten Fällen das Leben gerettet. Klaus Ross mit seiner schepprigen Waage hätte sie dann später durch Überdosierung über die Klinge springen lassen.

Warum fragt das Gericht nicht? Und warum fragen die Journalisten nicht!?
Logged

Yulli

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 916
Re: Polizei Krefeld: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung
« Reply #37 on: October 20, 2019, 05:11:21 PM »

Marke 19.000
Logged
"Freiheit für Grönland! Weg mit dem Packeis!"

Wer war das?

Rhokia

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 614
Re: Polizei Krefeld: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung
« Reply #38 on: February 03, 2022, 05:05:41 PM »

Marke: 25000
Logged

Rhokia

 • Jr. Member
 • *
 • Posts: 614

Marke: 26.000
Logged
Pages: [1]