Hilfe + medizinische Hilfe > Lethal danger patient tourism / Tödliche Gefahr Patiententourismus

Polizei Krefeld: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung

(1/8) > >>

Eule:
Pressemitteilung der deutschen Polizei

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/30127/3393644

[*quote*]
POLIZEI MÖNCHENGLADBACH

POL-MG: Todesermittlungsverfahren nach ambulanter Krebsbehandlung - Gemeinsame Presseerklärung der Staatsanwaltschaft Krefeld und der Polizei Mönchengladbach -

02.08.2016 – 11:15
Mönchengladbach (ots) - Am 25.07.16 hat sich eine 43jährige Niederländerin aufgrund einer Brustkrebserkrankung in eine ambulante Behandlung in das Biologische Krebszentrum in Brüggen-Bracht begeben. Am 30.07.2016 verstarb die Patientin aus noch ungeklärter Ursache. Sie hatte vorher über Kopfschmerzen geklagt und war teilweise verwirrt. Später war sie nicht mehr ansprechbar. Weiteren Patienten des Krebszentrums in Brüggen-Bracht mit ähnlichen Beschwerden wird daher dringend empfohlen, ärztlichen Rat einzuholen. Beim Polizeipräsidium Mönchengladbach wurde zwischenzeitlich die "Ermittlungskommission Brom" eingerichtet. Etwaige Patienten und Zeugen werden gebeten, Hinweise an die "EK Brom" beim PP Mönchengladbach unter +492161-290 zu geben.

Rückfragen von Journalisten bitte an:

Presseanfragen sind an die Staatsanwaltschaft Krefeld - Tel. 02151
847-305 - zu richten.

Polizei Mönchengladbach
Pressestelle
Telefon: 02161/29 20 20
E-Mail: pressestelle.moenchengladbach@polizei.nrw.de
www.polizei.nrw.de
[*/quote*]Aufruf des Telegraaf

http://www.telegraaf.nl/binnenland/26338626/__OPROEP__Kliniek_Klaus_Ross__.html

[*quote*]
"OPROEP: Kliniek Klaus Ross
Vandaag, 07:45
AMSTERDAM - De redactie van De Telegraaf is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de kliniek van heilpraktiker Klaus Ross in het Duitse Bracht, vlak over de grens bij het Limburgse Swalmen. De natuurgenezer ligt onder vuur na de dood van meerdere patiënten in zijn praktijk

Duitse justitie onderzoekt het overlijden van een 43-jarige borstkankerpatiënte uit het Noord-Brabantse Aalburg. De vrouw stierf volgens justitie onder verdachte omstandigheden. Ook een Belgische vrouw is afgelopen week overleden, nadat ze daar net als de Aalburgse een alternatieve behandeling tegen kanker onderging. Bronnen stellen in het Brabants Dagblad dat er nog een derde slachtoffer is, een Nederlandse man.

Weet u meer over natuurgenezer Klaus Ross, zijn behandelmethodes of zijn kliniek? Heeft u zelf ervaringen met Ross of kent u mensen die dat hebben? Dan komt onze redactie graag met u in contact. Stuur u een mailtje met uw contactgegevens naar nieuwsdienst@telegraaf.nl. Uiteraard behandelen wij alle reacties strikt vertrouwelijk."
[*/quote*]

mehr:

"Verdachte dood Nederlandse borstkankerpatiënte"
http://www.telegraaf.nl/binnenland/26338543/__Verdachte_dood_Nederlandse_borstkankerpatiente__.html

mehr, kostenpflichtig:

http://www.telegraaf.nl/reportage/26338505/___Erkende_kwakzalverij___.html

[*quote*]
wo 03 aug 2016, 07:21
’Erkende kwakzalverij’

BRACHT -
De Duitse justitie onderzoekt de mysterieuze dood van een 43-jarige borstkankerpatiënte uit het Noord-Brabantse Aalburg. Zij overleed nadat zij voor een behandeling van haar ziekte op consult was geweest bij het zogeheten Biological Cancer Centre van heilpraktiker Klaus Ross in het Duitse Bracht, vlak over de grens bij het Limburgse Swalmen.
[*/quote*]"Praxisschild" in der Homepage von Klaus Ross

http://www.klausross.comhttp://cdn1.editmysite.com/uploads/6/7/8/6/67863399/background-images/1286153106.jpg
"Polizei ermittelt
Todesfall nach Behandlung in Brachter Brustkrebszentrum"
http://www.stadt-spiegel-viersen.de/staedte-und-gemeinden/brueggen/todesfall-nach-behandlung-in-brachter-brustkrebszentrum-aid-1.6157544

"2. August 2016 | 11.54 Uhr
Krebszentrum Brüggen-Bracht
Polizei ermittelt in Todesfall nach einer Krebsbehandlung"
http://www.rp-online.de/nrw/staedte/viersen/krebszentrum-brueggen-bracht-polizei-ermittelt-nach-todesfall-aid-1.6157481


mehr:

http://nieuws.tpo.nl/2016/08/02/drie-patienten-biologische-kankerkliniek-dr-klaus-ross-overleden/

http://www.medicalfacts.nl/2016/08/03/al-drie-patienten-overleden-behandeling-alternatieve-kliniek-klaus-ross-centrum/

Eule:
Das ist ganz üble Scharlatanerie.

http://www.klausross.com/behandel-methodes.html

[*quote*]
HOME
OVER ONS
BEHANDEL FILOSOFIE
BEHANDEL METHODES
BEHANDEL PROGAMMA
ONLINE INTAKE
 
MORE...

De basis van onze behandeling

De wonderpil tegen kanker bestaat helaas nog niet. Noch in de reguliere geneeskunde noch in de alternatieve. Om kanker onder controle te krijgen is het belangrijk uw hoop niet enkel op één “stofje”  te vestigen. Het behandelen van kanker is veel omvattend. Hoe meer u doet, des te groter de kans is op succes. Wij pakken de behandeling van uw kanker aan door middel van:
Intraveneuze behandelingen met niet-toxische stoffen;
Aangepaste voeding en supplementen.
Ondersteuning bij het emotionele welzijn.

Ontgiften, PH regulering en uitputting van de kankercellen.
Ernstige ziektes en chronische aandoeningen gaan gepaard met een zekere zuurgraad van het menselijk weefsel in combinatie met een toxische belasting en aandoening. De stress en spanning die dit met zich meebrengt kunnen de groei van kankercellen veroorzaken. Maar dat is niet alles. Kanker gedijt niet alleen onder deze omstandigheden, het is zelfs in staat om zijn eigen ideale leefomstandigheden te creëren en te onderhouden. Daarom is het ontgiften en het reguleren van het pH-niveau - door middel van het gebruik van natuurlijke drugs - van cruciaal belang. Deze behandeling helpt niet alleen de nieren, het lever en het lymfestelsel om zich te ontdoen van toxische stoffen, maar herstelt ook de interne balans, waardoor er een ongunstig klimaat voor de kankercellen ontstaat. Een aantal middelen die wij hiervoor gebruiken zijn:​​
Sodium;
Natrium;
Procaïne.
 Picture
Behandel methodes
1. Het remmen van het niet-fysiologische metabolisme van de kankercellen
Zoals Dr. Warburg ontdekte, bestaan bijna alle kankercellen bij de gratie van het leven in een omgeving met een gebrek aan zuurstof. Maar fysiologische cellen hebben zuurstof nodig om energie te produceren en te overleven. Dit is bekend als de aërobe stofwisseling (citroenzuurcyclus of Krebs cyclus). Door het gebrek aan zuurstof in de leefomgeving van de kankercellen zetten de kankercellen hun energieproductie om tot de niet - aërobe stofwisseling (melkzuurfermentatie ). Tijdens dit proces wordt een grote hoeveelheid glucose verbruikt (Warburg Effect ). Door het onderbreken en het verstoren van de niet- aërobe energieproductie krijgen de kankercellen te maken met een tekort aan energie, hetgeen leidt tot hun afsterven (Apoptose).
Voorbeeld van bruikbare middelen

3 - BP Glucose Blocker
2 - DG
DCA
 Picture
Otto Heinrich Warburg *1883 - † 1970
Biochemist, MD Doctor, Physiologist
Nobel Prize in Physiology or Medicine 1931
"For the discovery of the nature and function of the respiratory enzyme":​
2. Kankercel metabolisme herstructureringstheraphie​
Naast het Warburg effect zijn er meer afwijkingen geconstateerd bij de cellulaire energieproductie en metabolaire wegen/ontwikkeling van kankercellen. Zo hebben kankercellen een tekort aan specifieke enzymen of een storing van halffabrikaten of eindproducten van hun metabolisme etc .
 
Een ander wapen in de strijd tegen kanker is om juist deze afwijkingen van kankercellen in ons voordeel te laten werken. Kanker gebruikt bijvoorbeeld een grote hoeveelheid ijzer die wordt opgeslagen in de kankercellen. Door middel van een behandeling met een hoge dosis vitamine C of Artemisinine dat in combinatie met het ijzer voor een ongunstige situatie zorgt voor het metabolisme van de kankercellen. De hieronder genoemde middelen zijn effectief gebleken bij de bestrijding van kanker metabolisme:

Enzym Therapie (Horvi)
Hoge dosis vitamine C
Glutathion zuur
Alfa- liponzuur
Medicinale paddenstoelen
MMS
DMSO / MSM
Curcumine
B17 (Amygdaline)
Artemisinine

3. Immuun Theraphie
Het is een gegeven dat alle ziekten automatisch bestreden worden door ons eigen immuunsysteem. Er is geen betere heelmeester dan ons eigen immuunsysteem! Kanker is echter een specifieke uitdaging voor ons immuunsysteem. Hierdoor dient men zich niet te beperken tot het gebruik van immuunsysteem remmers zoals in de traditionele behandelingen. Het is juist de moeite waard om het immuunsysteem te ondersteunen en te stimuleren. Het is juist het immuunsysteem dat vreemde cellen zoals kankercellen identificeert, net als bacteriën of virussen. Het is ook het immuunsysteem die deze vreemde kankercellen elimineert en hun toxische overblijfselen opruimt. Het is het immuunsysteem dat de mogelijkheid heeft de verspreiding van kankercellen af te remmen . Een bijkomend voordeel van het stimuleren van het immuunsysteem is de mogelijkheid dat andersoortige microben kanker kunnen veroorzaken. De natuurlijke stoffen die wij gebruiken worden hieronder vermeld en bevatten middelen die het gehele spectrum van het immuunsysteem behelsen:

GcMAF
NK Cells
Mistletoe Therapy
Organo peptide (o.a. thymus, lever, milt - faktor AF-2)
Allopathische behandeling (door dokter Guenther Enderlein – Sanum therapie)
Colostrum therapie
Vaccins tegen kanker
4. Pijnbestrijding ​
Neuraaltherapie
Acupunctuur
MSM
DMSO
Vitamine B
 Picture
 Picture
 Picture

5. Anastasistheraphie
Deze behandeling is gericht op het verbeteren en herstellen van de algehele conditie van het lichaam (Anastasis).
​Bij elke (traditionele) behandeling tegen kanker wordt het lichaam belast door de behandeling. Met name het imuunsysteem en de zuiverende organen kunnen een flinke opdonder krijgen. Het is daarom van belang na een behandeling (chemo, bestraling) het lichaam te helpen herstellen en weer sterk te worden. Ook voordat men een behandeling in gaat kan het raadzaam zijn om een preventieve aansterkingstherapie te ondergaan. Ervaring leert dat het lichaam deze extra hulp graag aanneemt en met de nodige resultaten. De behandeling bestaat uit vele vitaminen, alternatieve medicijnen en basiselementen die het lichaam nodig heeft.

6. Bio-resonantie en Bio-feedback
Bio-resonantie en bio-feedback zijn gebaseerd op fysieke gebeurtenissen die erkend worden in de wetenschappelijke natuurkunde, maar genegeerd worden in de traditionele geneeskunde. Keer op keer wordt bevestigd dat kennis vanuit andere wetenschappelijke disciplines niet erkend wordt in de medische wereld. Zogenoemde bio-electrische vibraties reageren op stimuli door veranderingen in de vibratiekarakteristieken.​

7. Zuurstof therapie, H202, Ozon, Vitamine B15
Zoals eerder als is uitgelegd verkrijgt de kankercel zijn energie door anaerobe ademhalingscellen (Warburgeffect). Dit betekent dat de kankercellen hun energie krijgen uit een gebrek aan zuurstof. Als zuurstof wordt toegediend verandert het milieu van de kankeromgeving in een voor de kankercellen ongezonde omgeving. Het leefgebied van de kankercel wordt ernstig verstoord. Bovendien ondersteunt zuurstof de effectiviteit van de glucoseremmer. De alternatieve kankergeneeskunde heeft verschillende toepassingsvormen en medicijnen beschikbaar om voor voldoende zuurstoftoevoer te zorgen.

8. Cranio-sacrale therapie
De cranio-sacrale therapie is een lichaamsgerichte, manuele behandeling. Het heeft zich in de Verenigde Staten ontwikkeld in de eerste helft van de 20e eeuw vanuit de osteopathie. Het is gebaseerd op het werk met het cranio-sacrale ritme, hetgeen neerkomt op een fijne pulsatie van de cerebrospinale vloeistof.

Deze vloeistof voedt, beweegt en beschermt ons zenuwstelsel - van de schedel (cranium) naar het heiligbeen (sacrum). Omdat het cranio-sacrale ritme zich verspreidt via het bindweefsel in het lichaam, is het overal voelbaar.
Cranio-sacrale therapeuten voelen de kwaliteit van de ritmische bewegingen en kunnen deze ondersteunen en harmoniseren. Daardoor lossen spanning, pijn of bewegingsbeperkingen zich op. Het immuunsysteem wordt versterkt en de vitale functies worden gestabiliseerd.

Cranio-sacrale therapeuten werken holistisch en met de grootste zorg; op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Ze zijn gericht op het bevorderen van permanente gezondheid en het zelfgenezend vermogen. Specifieke begeleiding bij deze manuele behandeling ondersteunt het zelfbeeld, kan ruimte bieden en tegelijkertijd zelfs emotionele processen in positieve zin ondersteunen.

9. Coaching en ondersteuning
Vandaag de dag is het algemeen bekend dat kanker niet alleen door erfelijkheid wordt bepaald of door de inname van giftige stoffen, maar ook door emotionele en stressvolle gebeurtenissen die na een langere periode een negatieve impact kunnen hebben. Het vergt vaak veel zelfkennis en zelfdiscipline om een uitweg te vinden uit deze emotionele molen. Hier bieden we professionele ondersteuning met externe partners.
Naast emotionele stress, kan ook  ‘ongezonde’ voeding een trigger zijn voor de ontwikkeling van kanker.

10. Monitoren en meten van de vooruitgang
​Bloedonderzoek
Een behandeling tegen kanker betekent altijd een belasting die een impact heeft op de ontgiftigingsorganen van het lichaam. Door middel van bloedonderzoek wordt aan het begin van de behandeling vastgesteld hoe sterk de belasting op de ongiftigingsorganen zal zijn. Bovendien toont regelmatig bloedonderzoek veranderingen aan in het bloed, zoals een afname van het tumor danwel een toename van het immuunsysteem. Door regelmatig bloedonderzoek kunnen conclusies worden getrokken over de doeltreffenheid van de behandeling en eventuele noodzakelijke aanpassingen van de therapie.

Natuurlijke stoffen gevoeligheidstest (NSST)

Om bepaalde redenen kan het nuttig zijn om te bepalen welke natuurlijke stoffen de sterkste impact hebben op de specifieke tumor. Daarom werken we samen met een laboratorium die excelleert in het vaststellen van de juiste stoffen voor uw behandeling. Door middel van een bloedmonster vindt het laboratorium alle natuurlijke stoffen die het beste voor u zijn.

LOCATIE

BKB Bracht (Biologisches Krebszentrum Bracht)
Marktstraße 2 , Bracht / Brueggen
 D - 41379 , Duitsland
Tel: +49 2157 870 78 33


WAT ONZE PATIENTEN ZEGGEN

Na jaren van conservatieve behandelingen en ervaring met weinig meedenkende artsen heb ik in het BKB / Klaus Ross Centrum waanzinnige resultaten behaald, waardoor ik me weer fit, gezond en comfortabel voel!”


Shakti van der zeeuw
​patiënt 2015
NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.
BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK

Telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen: 10:00  - 13:00 uur
+4921578707833
OPENINGSTIJDEN

Spreekuur (walk-in) Ma -  Vrij 09:00  - 13:00 uur
Centrum algemeen Ma - Vrij 09.00 - 17.00​ uur
[*/quote*]

Eule:
Das spricht Bände.

http://www.klausross.com/over-ons.html

[*quote*]
HOME
OVER ONS
BEHANDEL FILOSOFIE
BEHANDEL METHODES
BEHANDEL PROGAMMA
ONLINE INTAKE
MORE...

HET KLAUS ROSS CENTRUM
BKB BRACHT

"Het uitganspunt van alles wat wij doen is het welzijn van onze patiënten"
Klaus Ross
Picture

Klaus heeft Biomedische Technologie gestudeerd aan de Universiteit van Giessen. Hij is cum laude afgestudeerd op het gebied van ‘Medical Biofeedback and Response in the Low Frequency Scale.’

Na een carrière van 20 jaar als productmanager voor kapitaal intensieve ziekenhuisapparatuur besloot Klaus een studie ‘Natural Healing’ te volgen van 3 jaar zodat hij natuurarts kon worden.

Sinds 2010 werkt Klaus als natuurarts, voornamelijk met patiënten die een chronische ziekte hebben. In september 2014 is hij gaan werken bij de Gezondheid Cirkel in Venlo-Bracht  (GCVB ) als hoofd van het kankerbehandelingsteam. In deze kliniek ligt de focus geheel op natuurlijke en biologische kankerbehandelingen. In augustus 2015 heeft hij de kliniek overgenomen.


Klaus Ross is gespecialiseerd in:
Biologische kankerbehandeling;
Craniosacrale therapie;
Pijnbestrijding;

Ontgiftiging;
Acupunctuur en Bioresonantie (Bicom).

"Een eerlijke verhouding in prijs-resultaat, zodat naast de verbetering van de gezondheid van onze patiënten zij ook financieel gezond blijven."

Doel van ons centrum
Het aanbieden van alternatieve kankerbehandelingen aan patiënten die zich breder willen oriënteren dan de reguliere behandelmethodes zoals: chemotherapie, bestralingstheraphie, chirurgie en hormoontherapie.
Het behandelen van patiënten voor wie onze therapieën in hun eigen land niet beschikbaar zijn of worden aangeboden.
Een eerlijke verhouding in prijs-resultaat, zodat naast de verbetering van de gezondheid van onze patiënten zij ook financieel gezond blijven.
“In mijn praktijk wijd ik mij volledig aan de alternatieve aanpak van kanker"
Specialiteit van ons centrum
“In mijn praktijk wijd ik mij volledig aan de alternatieve aanpak van kanker". Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke medicijnen en de bijproducten ervan.
Dit geeft ons de mogelijkheid om beter aansluitende behandelingen te bieden die aantoonbaar tot zeer positieve resultaten hebben geleid."
"Onze kliniek richt zich geheel op de natuurlijke en biologische kankerbehandelingen."

Onze filosofie
Het uitgangspunt van alles wat wij doen is het bevorderen van het welzijn van onze patiënten. Naast onze behandelingen willen wij onze patiënten zelfverzekerd maken en vertrouwen geven, zodat zij hun kracht van zelfgenezing kunnen ontdekken. 

 Picture

Waarom in Duitsland?

In Nederland zijn er weinig tot geen artsen die in onze alternatieve behandelingen voorzien. De alternatieve geneeskunde wordt sterk gereguleerd,  onder meer door de bestaande wet- en regelgeving in Nederland en het toezicht daarop door de overheid. Ook de farmaceutische industrie alsmede zorgverzekeraars spelen hierbij een rol van betekenis.

De "heelmeesters" die in onze kliniek werkzaam zijn, mogen in Nederland niet als zodanig werken. In Duitsland worden onze behandelmethoden echter wel toegestaan dankzij een innovatieve toezichthouder die overigens streng controleert.
 

Click here to edit.
 Picture
Meer over ons centrum, onze mensen en waarom wij dit centrum zijn gestart.

 Picture
klik hier voor een heldere uitleg over wat een behandeling inhoudt qua behandeling, tijd, verblijf, kosten en evt. bijwerkingen.
 Picture
Het doelgericht aanpakken van
​kankercellen en het natuurlijk helend vermogen herstelllen
 Picture
In het Duitse zorgstelsel zijn innovatieve alternatieve behandelingen toegestaan die nog niet beschikbaar zijn in Nederland
 Picture
Intraveneuze behandelingen, therapie, voeding,supplementen en emotioneel welzijn

 Picture
U kunt vandaag beginnen met een andere aanpak van uw gezondheid. Wij informeren uw gratis over de mogelijkheden
LOCATIE

BKB Bracht (Biologisches Krebszentrum Bracht)
Marktstraße 2 , Bracht / Brueggen
 D - 41379 , Duitsland
Tel: +49 2157 870 78 33


WAT ONZE PATIENTEN ZEGGEN

Na jaren van conservatieve behandelingen en ervaring met weinig meedenkende artsen heb ik in het BKB / Klaus Ross Centrum waanzinnige resultaten behaald, waardoor ik me weer fit, gezond en comfortabel voel!”


Shakti van der zeeuw
​patiënt 2015
NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.
BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK

Telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen: 10:00  - 13:00 uur
+4921578707833
OPENINGSTIJDEN

Spreekuur (walk-in) Ma -  Vrij 09:00  - 13:00 uur
Centrum algemeen Ma - Vrij 09.00 - 17.00​ uur
[*/quote]

Eule:
Falls er das verschwinden lassen will: Pech gehabt! Der Internetarchivar war schneller. Und wir erst...  ;D

Eule:
Der Abgang:


http://www.klausross.com/

[*quote*]   
HOME
 
OVER ONS
 
BEHANDEL FILOSOFIE
 
BEHANDEL METHODES
 
BEHANDEL PROGAMMA
 
ONLINE INTAKE
 
MORE...
DE KLAUS ROSS METHODE
​Kanker behandelen:
effectief en ​100
% biologisch!
Een alternatieve niet-toxische behandeling van kanker en andere chronische degeneratieve ziekten.
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Reaction to the passing of our patient
August 3, 2016
NEDERLANDS

Geachte patienten en andere betrokkenen,

Hierbij informeren wij u over het recente, plotselinge overlijden van een van onze patienten. We betreuren dit in hoge mate en zijn geschokt door dit bericht. Onze gedachten en welgemeende condoleances gaan uit naar haar familie, vrienden en kennissen.

De afgelopen dagen hebben de media veel aandacht besteed aan een mogelijke betrokkenheid van onze kliniek bij dit tragische overlijden. De politie onderzoekt de zaak nu en wij verlenen volledige medewerking aan het justitiele onderzoek.

Onze focus is en blijft onze patienten goede en degelijke alternatieven te bieden op basis van wetenschappelijke research.  Daarbij adviseren wij onze patienten altijd om bij hun reguliere artsen onder controle te blijven aangezien onze behandelingen complementair zijn.

We betreuren ten zeerste de ongegronde verdachtmakingen die in de media verschijnen ten aanzien van onze kliniek, als zouden wij verantwoordelijk zijn voor de dood van onze patiente.

De alternatieve, complementaire geneeskunde is een extra middel in de strijd tegen ziektes, in het bijzonder kanker.  Wij maken gebruik van natuurlijke middelen, waarbij wij zoals gezegd altijd adviseren ook onder behandeling van de eigen artsen te blijven.

Wij staan nog steeds voor 100% achter onze filosofie, behandeling en passie om de beste aanvullende behandeling te geven aan hen die dat nodig hebben en daarom vragen.

Zodra wij meer weten zullen wij u verder informeren.

Klaus Ross  Centrum voor alternatieve behandelingen.

ENGLISH

Dear patients and visitors,

We hereby inform you that recently one of our patients unexpectedly has passed away. We regret this seriously and are in shock as we heard the news. Our thoughts and deep condoleances are with her family, friends and loved ones.

In the last days there has been media attention concerning our possible involvement of the tragic passing. The police is now investigating the matter and we give our full cooperation to that investigation.

Our focus has always been and will allways be to provide well researched alternatives to our patients.
All our patients are advised to stay monitored by there own physicians while we provide treatments of choice for our patients.

We regret the suspicion set in the media that alternative medicine, and our clinic especially, could be held responsible for the passing of one of our patients.

Alternative medicine is always an extra tool to battle diseases, and we clearly inform our patients about the regular treatments they have to check themselves as well.

We believe 100% in our philosophy, treatments and passion to keep offering our best service to those who need it most.

As soon as we know more, we will give you further information. ​

The Klaus Ross Center for alternative Medicine.
Welkom bij het Klaus Ross Centrum voor alternatieve kankerbehandeling
Mijn doel is u te informeren over de mogelijkheden op het gebied van alternatieve behandelmethodes en welke voordelen deze hebben naast traditionele behandelingen zoals chemotherapie, bestraling, hormoontheraphie en operaties.

Kanker is niet per definitie een doodvonnis. Wij zien patiënten die met verschillende vormen van kanker alsnog een hoge leeftijd bereiken met een goede kwaliteit van leven.
De voordelen van onze behandelingen zijn:
Niet-toxisch: 100% vrij van giftige stoffen (in tegenstelling tot een chemokuur die vrijwel geheel toxisch is).
Minimale tot geen bijverschijnselen
​Dagbehandelingen:  De behandelingen vinden plaats in onze dagkliniek. Een behandeling duurt gemiddeld 3 uur en in speciale gevallen kunnen deze ook thuis worden uitgevoerd. In moeilijke tijden blijkt de interactie tussen patiënten onderling evenwel erg ondersteunend te werken.
Algehele lichaamsbenadering: Het lichaam wordt in zijn geheel aangepakt en verbeterd om maximaal therapeutisch succes te garanderen.
Professionals: Al onze medewerkers zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van alternatieve en natuurlijke kankerbehandeling.​
Keuzevrijheid: Het belang van onze patiënten staat altijd centraal. Beslissingen over de behandelmethodes en dito trajecten liggen uiteindelijk altijd bij de patiënt zelf.
MAAK NU EEN AFSPRAAK!
Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact op.
Hoe wilt u contact hebben? *

Naam *

Eerste
 
Laatste
Email *

Telefoon nummer *

 SubmitVERZEND
 Picture
 Picture
Meer over ons centrum, onze mensen en waarom wij dit centrum zijn gestart.

 Picture
Klik hier voor een uitgebreidere beschrijving van de inhoud van de behandelingen qua tijd, verblijf, kosten en eventuele bijwerkingen.

 Picture
Het doelgericht aanpakken van
​kankercellen en het herstellen van het natuurlijk zelfhelend vermogen.
 Picture
In het duitse zorgstelsel zijn innovatieve en alternatieve behandelingen, die nog niet in Nederland beschikbaar zijn, toegestaan.

 Picture
Intraveneuze behandelingen, therapie, voeding, supplementen en het emotioneel welzijn.

 Picture
U kunt vandaag nog beginnen met een andere aanpak ter bevordering van uw gezondheid. Wij informeren u gratis over de mogelijkheden.​
LOCATIE

BKB Bracht (Biologisches Krebszentrum Bracht)
Marktstraße 2 , Bracht / Brueggen
 D - 41379 , Duitsland
Tel: +49 2157 870 78 33


WAT ONZE PATIENTEN ZEGGEN

Na jaren van conservatieve behandelingen en ervaring met weinig meedenkende artsen heb ik in het BKB / Klaus Ross Centrum waanzinnige resultaten behaald, waardoor ik me weer fit, gezond en comfortabel voel!”


Shakti van der zeeuw
​patiënt 2015
NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.
BEL NU VOOR EEN AFSPRAAK

Telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen: 10:00  - 13:00 uur
+4921578707833
OPENINGSTIJDEN

Spreekuur (walk-in) Ma -  Vrij 09:00  - 13:00 uur
Centrum algemeen Ma - Vrij 09.00 - 17.00​ uur
[*/quote*]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version